Pegaza Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Dzieki dziewczyny:) ja rowniez zycze Ciepłych Zdrowych Wesołych Świąt:) Quote
Anusia & Alutka Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Pegaza napisał(a):Dziewczyny a mnie dzis tak leb boli ze nikomu nie zycze..momentami plakalam sciskalam te glowe nie wiedzialam gdzie ją mam wlozyc..by choc na chwile bol zelzal.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak poważnie, to może to migreny jakieś? Pegaza napisał(a): ogladam Mam talent niemieckie na RTL...wczoraj widzialam ale nie od poczatku teraz ogladam powtorke...niektorzy to maja talenty..jeden facet mnie zadziwil i obrzydzil jednoczesnie bo polykal rzeczy po czym je za chwile zwracal w stanie nienaruszonym..np wsypal w siebie cukier po czym wypil duszkiem 2 szklanki wody i za chwile wysypal ten cukier albo zjadl babcie babuszke malą za chwile znow lyknal nastepną babcie babuszke jeszcze mniejsza a po chwili wyplul babcie obie jedna w druga wlozona jak on tego dokonal w tym zoladku nie wiem..wypil plyn do mycia naczyn troche wody po czym wypuszczal buzia banki..:D itp..fajne to bylo ale obrzydzal mnie odglos jak te przedmioty wychodzily na zewnatrz z zoladka :roll: :roflt::roflt::roflt: D-E aż się wzruszyłam czytając ten opis Jak mijają święta? U nas zero śniegu, podobno ciepło ale nie mam zamiaru się wnurzać z domu. Pozdrawiamy warszawsko i buziakujemy świątecznie :* Quote
FREDZIU Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 CZEŚĆ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PO ŚWIĘTACH:eviltong: NAROBIŁYŚMY SIĘ, NASPRZĄTAŁYŚMY SIĘ A JUTRO DO ROBOTKI BRRRRRR:cool3: Quote
*Jot* Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Cześć Daria Już prawie po Świętach.....szybko minęło :cool3: Quote
ania90 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 FREDZIU napisał(a):CZEŚĆ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PO ŚWIĘTACH:eviltong: NAROBIŁYŚMY SIĘ, NASPRZĄTAŁYŚMY SIĘ A JUTRO DO ROBOTKI BRRRRRR:cool3: ja wczoraj do robotki a dzisiaj laba ;) Quote
Pegaza Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Cze Anusiak Ty to wpadasz na dogo jak Mikolaj raz do roku;) hihi mozliwe ze migrenowe.. no widzisz poszukaj na yotube sama sobie zobaczysz tego wariata;) cze Marza..no ja dzis jeszcze wolne ale za to od jutra az do sylwestra..buuu na 6 rano.. cze Jola no fakt bylo minelo a lodowka nadal pelna..i kto to zje..:roll: a kg przybywa.. cze Ania no ja dzis tez jeszcze dycham;)zbieram sily na nastepne dni.. Quote
tigrunia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Cześć Daria ;) Ja też mam dziś wolne a od jutra aż do Sylwestra na 4:30 rano :shake: Co ja tu czytam.. choinki tak wcześnie poubierane :shake: Moja dopiero w wigilię przyjechała ale nie miałam i tak czasu jej ubrać więc ubrałam ją w 1 dzień świąt wieczorem :oops: I tak nas nie było w domu i chociaż teraz przynajmniej oko i węch nacieszy ;) Idę coś zjeść.. teściowa dała na wynos jak dziś na śniadaniu zawitaliśmy :multi: Quote
Paulinka10 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Cześć Wam po świętach;)Daria ja już wyciągnęłam mój sprzęt do ćwiczeń żeby do sylwestra ciut lżej mi było:roll:a kości sie pozrastały od braku ruchu... Quote
Paulinka10 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Livcia przyszłam do Ciebie z torcikiem bo Twoja Pańcia to chciała nas pozbawić imprezy:mad: Wszystkiego najlepszego!!!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='Pegaza']Cze Anusiak Ty to wpadasz na dogo jak Mikolaj raz do roku;) hihi Noooo ale jak Mikołaj, zawsze pamiętam! Sto lat dla Przytulaska! i nie mam na myśli M-A Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Sto lat dla Livki;) W sumie to ja nie wiem kiedy się moje psiaki urodziły.. nawet nie do końca wiem które ur miałabym obchodzić... Quote
Paulinka10 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 No nie Ula...taka wtopa...Daria,Daria teraz to będziesz nas chyba musiała na sylwestra zaprosić:evil_lol::eviltong:;) Quote
dysia-u Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 ooo tak, ooo tak dobrze mówisz Dżoana /śmiech/. Fajnie by było Quote
vivica Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO ORAZ DUŻO ZDRÓWECZKA DLA LIVUNI. STO LATEK ISKIERECZKO ! Buziaczki dla Was :) Quote
Paulinka10 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 dysia-u napisał(a):ooo tak, ooo tak dobrze mówisz Dżoana /śmiech/. Fajnie by było Ula a Dari dalej niema:(to co robimy nalot na chałupe:razz: nie chcą nas drzwiami to wejdziemy oknami:evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Jestem jestem zapraszam..jedzenie Wam szykowalam;) i dziennie do pracy lazilam na 6..a dzis dopiero wrocilam o 17 do domu.. Livka dziekuje buziakami;) Anusiak ja tam nie wiem kogo tak faktycznie mialas na mysli hehe dziewczyny to do siego!!!! a W Nowym Roku zycze Wam spelnienia wszystkich marzen - ja mam jedno najwieksze..hehe pa bawcie sie dobrze:) Quote
Pegaza Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Jako ze nikogo nie ma pewnie jesio co niektorzy spia hehe to i tak zostawie Wam fotki..;) zaroslak.. bez aportu nie a fotki..;) no teraz zapozuje;) Quote
dysia-u Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ja jestem, jak zwykle hahahha fajne fotki. obydwie dziewczynki zarośnięte Quote
Yorkomanka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 śliczne dziewczynki:loveu: a Pipi zaroślaczka bym sobie ogoliła:evil_lol: lubię patrzeć jak kudły spadają na podłogę:diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ale piękne księżniczki:loveu::loveu::loveu: Życzę spokoju w Nowym Roku:lol::lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Dzieki dziewczyny jutro wstawie kolejne fotki;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Już jest jutro:cool3: Czekamy na zdjęcia:loveu: Quote
Recommended Posts