Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chrupcia']aaa to z nk Wy się wytropiłyście.... ;) szkoda że konta nie mam już, bo jestem dobrym detektywem w takich rzeczach :diabloti:[/QUOTE]

no widzi widzi..a ja mam i ciagle osob przybywa..;)
bede leciec..poczytam se ksiazke jeszcze..

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam mikołajkowo:)
jee byl Mikolaj ale prezentu Ramona nie przyniosl..gdzie mam zlozyc skargę? :evil_lol:

Dżoana gdybys od razu rzekla imie to bym Cie nie szukala przez portale;)

Fredzia nastepnym razem sie przygotuje;)

dzis sprzatalam kuchnie..nie uwierzycie ile ja smieci z niej wyrzucilam..:roll:a ze sie narobilam to zglodnialam i teraz zjadlam kolacje i mam malo..:roll:

Posted

Był i nie zostawił???:evil_lol: To nie zasłużyłaś... byłaś niegrzeczną dziewczynką:diabloti:

Daria, ja to już przerobiłam i najbardziej zadziwiła mnie ilość lodu w lodówce:crazyeye:
A co dobrego jadłaś?;) Ja byłam wczoraj przejazdem w McD...:roll: do teraz go czuję:roll:

Posted

Marzena za to wieczorem to odczulam na plecach bo skakalam na drabinie po tych szafkach..;) okna zostawilam na pozniej

No widzisz..nie posylaj mi takich Mikolajow..;)
no lodowke nie musze bo kiedys tam to robilam :cool1:
znaczy mam teraz etap na salami ;)

Sluchajcie cos niedobrego sie dzieje z moja Liv..ona ostatnio cwiczyla fiku miku na moim bucie a wczoraj na Pipi..
:roflt:

Posted

[quote name='dysia-u']a co powiesz na fiku miku na worku z ziemia do kwiatów?
noo to dopiero jest nad czym pomyśleć
co takiego atrakcyjnego jest w worku z ziemią?![/QUOTE]

Hmm a w moim bucie ? haha
no ja wogole nie widze nic atrakcyjnego ani w tym ani w tym..hehe

Posted

Daria, śliczne te Twoje świnusie:loveu:
Nie martw się Livką, poprostu nie pozwalaj jej na figle, Fredzia też czasami ma takie odbicia, karcę ją i mam spokój:lol:

Posted

A ja tam moich nie karce..bo w sumie mi to nie przeszkadza..;)
Pipi po sterylce i ciagle fika, przed tez to robila..a Livka na ogol to robi przed cieczka..wiec cos czuje ze sie bedzie zblizac..
O i poduszka tez fajna na fiku miku haha na to jeszcze moje nie wpadly;)

Ramona jakby to byla parka to ja bym ciagle mlode miala;) to sa dwaj chuligany:evil_lol:

Posted

Hehehe, ale tu nie chodzi o karcenie, bo to przeszkadza, tylko przy urojonej np, jak jej mleko zejdzie to może dostać zapalenia sutków.;)
Pewnie się cieczka zbliża;)

Aha... to świnki się tak rozmnażają?:evil_lol: A blondi wygląda jak laseczka:loveu: