karkakarka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 A mnie się rudy podoba - chociaż ja też całe farbowane życie czarna jestem :) Quote
*Agnieszka* Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Cześć Daria:)Ja to już chyba wszystkie kolory włosów miałam na głowie,począwszy od żółtego do czarnego ale najlepiej się czuję w ciemnym brązie,czekoladzie..chociaż z natury jestem średnią blondynką Quote
*Jot* Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Oj,Daria dlaczego nie jesteś ruda? A już myślałam,że będę pisać : Cześć Ruda :eviltong: A ja kupuję w OTTO.Tam są wszystkie marki jakie się chce.Z tym,że w niemieckim a nie polskim bo tam mają większy wybór.:p Quote
dysia-u Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 cze Daria u ciebie w galerii są dwie opcje abo cię nie ma i nie ma co czytać albo jesteś i jest taaaaak nagadane że nie nadążam uffffff fitnesik? radzisz? teraz to łopata śniegowa i hajda wokół domu tak nasypało że jest co odśnieżać Quote
Pegaza Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 *Jot* napisał(a):Oj,Daria dlaczego nie jesteś ruda? A już myślałam,że będę pisać : Cześć Ruda :eviltong: A ja kupuję w OTTO.Tam są wszystkie marki jakie się chce.Z tym,że w niemieckim a nie polskim bo tam mają większy wybór.:p oo to zara sprawdze na necie..:) dysia-u napisał(a):cze Daria u ciebie w galerii są dwie opcje abo cię nie ma i nie ma co czytać albo jesteś i jest taaaaak nagadane że nie nadążam uffffff fitnesik? radzisz? teraz to łopata śniegowa i hajda wokół domu tak nasypało że jest co odśnieżać yy no za pare dni bedzie tutaj pustka..wiec musze nadrobic;) a u nas az tak duzo sniegu nie ma.. Quote
megi82 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Pegaza napisał(a): nie nie rudy mnie kreci..ale sie boje zdecydowac gdyz ostatnio farbowalam na jasne pasemka..a ja mam ciezko uzyskac jasny odcien na wlosach wiec jakbym znow walnela kolor rudy a by mi nie pasil to znow by ciezko bylo uzyskac nastepnym razem jasne pasma..;) ale tym razem mam dwa odcienie czekolade i jasne..i w tym kolorze najlepiej sie czuje ostatnio mialam cale jasne..i jakos tak nie przypadl mi do gustu.. kochana znajdz dobrego fryzjera,który pracuje np.na L'oreal lub włoskiej firmie Sens.us...są takie produkty jak SOS-farbujesz sie i jak to nie to -to SOS ściąga ci ostatni kolor,nie niszcząc koloru pod spodem i co najważniejsze-nie niszcząc struktury włosa. a jest jeszcze fajny produkt jak DECO CREAM-jak na blond się robisz-na odrost kładziesz,albo czasem kładą na całośc,włos rozjaśnia się i pózniej na to farbę,ale ie polecam za często,bo po dekoloryzacji włos się niszczy tyle moich rad teraz liczę na jakies foteczki Quote
Pegaza Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Megi z tymi dobrymi fryzjerami to nie jest tak..bo czasem dobra marka a tez potrafią zepsuc wlosy.. narazie mam to co mam i niech tak zostanie..;) Jola bylam widzialam a jestes z tych produktow zadowolona z jakosci np? i jak z ta numeracją robilas sobie ten ich kalkulator wymiarow? z tym ze bylam na tym polskim.. Quote
megi82 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Marka,marką-mi właśnie chodziło o dobrego fachowca,pracującego n dobrych kosmetykach;) a fotki dzisiaj jakies dasz nam?:lol: Quote
*Jot* Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Pegaza napisał(a): Jola bylam widzialam a jestes z tych produktow zadowolona z jakosci np? i jak z ta numeracją robilas sobie ten ich kalkulator wymiarow? z tym ze bylam na tym polskim.. Daria,jestem bardzo zadowolona z tych rzeczy co kupuję.A wiesz jakość....to zależy od firmy.Te co ja kupuję to jakościowo super. Numeracja to różniej.Czasami trzeba rozmiar większe a czasami rozmiar mniejsze.Też zależne od firmy.Ale nie ma kłopotu.Płatność jest do dwóch tygodni po otrzymaniu przesyłki a 10 dni masz na odesłanie jak Ci coś nie pasuje i nie musisz nawet podawać powodu.Odsyłasz i już.Czytam recenzje kupujących i tym się czasami też kieruję i biorę pod uwagę :lol: Quote
Pegaza Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Megi nie liczylabym na fotki;) jestem po formacie nie mam nic na dysku..a na nowe brak czasu..:eviltong: Jola czyli jesli dobrze rozumiem zamawiam towar dostaje go i narazie nie place po czym stwierdzam ze mi pasuje i place lub mi nie pasuje i odsylam go na moj koszt.. i pytanie jesli zamawiasz z niemieckiej strony.. jak z przesylką chodzi mi o koszty..? kurcze to koncze obiad to zagladam na te strony z Otto i juz mam pare rzeczy na uwadze..to chyba na poczatek wezne z Otto jak Jola mowisz ze jest oki.:) a Was pozniej poodwiedzam.. Quote
Pegaza Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Dzien dobry srodowe:) wpadlam na chwile ale i tak nikogo niet wiec tez wypadam papa:) Quote
Yorkomanka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Daria powiedz mi czy Filipek jak jest wypuszczony z klatki nie bobczy gdzie popadnie? Quote
chrupcia Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 to fajnie, bo to zbieranie bobków po pokoju czy domu to nie zbyt fajne, wiem jak miałam kiedyś królika kuzynki na przechowanie ;) ale czytałam że można nauczyć królika/świnke do tej takiej narożnej toalety tylko się załatwiać:) Quote
Pegaza Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Yorkomanka napisał(a):Daria powiedz mi czy Filipek jak jest wypuszczony z klatki nie bobczy gdzie popadnie? Cze..nie nie bobczy..jesli juz mu sie chce to zrobi siku ale w kątach pokoju..;) Quote
Pegaza Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 chrupcia napisał(a):to fajnie, bo to zbieranie bobków po pokoju czy domu to nie zbyt fajne, wiem jak miałam kiedyś królika kuzynki na przechowanie ;) ale czytałam że można nauczyć królika/świnke do tej takiej narożnej toalety tylko się załatwiać:) widze ze posty skacza.. taa kroliki to czesto robia..swinie sa inteligentne..:) Quote
Yorkomanka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 a da się nauczyć żeby tylko do kuwety świnia bobczyła i sisiała? chciałabym kiedyś mieć świniaczka ale jak mi będzie lać po domu to już nie za bardzo:roll: Ile Filipek już ma? Quote
*Jot* Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Cześć Daria :multi: Widzę,że już uciekłaś :-( Quote
Marzena* Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ja to wcale nie widziałam, że była :( Cze Daria :) Quote
Anusia & Alutka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Pegaza napisał(a): jutro ide do fryca a jak mnie korci zrobic sobie rudy:cool1: no ale znow pewnie ustapie...:roll: Noooo zrób se D-E rudy! Bedziesz ruda z Rudy :megagrin: Quote
Pegaza Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Anusia & Alutka napisał(a):Noooo zrób se D-E rudy! Bedziesz ruda z Rudy :megagrin: Mordo Ty moja odwiedzilas mnie w koncu:loveu: Taaa moze kiedys kiedys:eviltong: Yorkomanka bym musiala zapytac core ona w tym temacie bardziej obyta;) ja mam psy ona swinie..:) Jola ale dzis wpadlam na moment bo tunike bede licytowac:cool1: Marza nie rozumiem jak nie widzialas?:roll: Quote
Paulinka10 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Cześć Daria!ja ostatnio prawie wróciłam z królikiem do domu,tak mnie dzieci przekabaciły że mało brakowało,na szczęscie w ostatniej chwili sie opamiętałam hihi.. Quote
Pegaza Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Paulinka10 napisał(a):Cześć Daria!ja ostatnio prawie wróciłam z królikiem do domu,tak mnie dzieci przekabaciły że mało brakowało,na szczęscie w ostatniej chwili sie opamiętałam hihi.. Taa rozumiem rozumiem ja tez pomalu przyzwyczajam sie do mysli by powiekszyc grono gryzoni:cool1: no jak juz M powiedzial ze ten .... by mu sie podobal to sami wiecie hihih hura wygralam aukcje:multi: jutro nastepna:cool1: Quote
Paulinka10 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 No to zdradź co to bedzie,drugi świnek? a nie robisz zakupów w katalogach? Quote
dysia-u Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 cze Daria kupujesz czy sprzedajesz? a gryzoni to po co chcesz więcej? zakładasz hodowle ? Quote
Recommended Posts