Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Daria:)Ja to już chyba wszystkie kolory włosów miałam na głowie,począwszy od żółtego do czarnego ale najlepiej się czuję w ciemnym brązie,czekoladzie..chociaż z natury jestem średnią blondynką

Posted

Oj,Daria dlaczego nie jesteś ruda? A już myślałam,że będę pisać :
Cześć Ruda :eviltong:
A ja kupuję w OTTO.Tam są wszystkie marki jakie się chce.Z tym,że w niemieckim a nie polskim bo tam mają większy wybór.:p

Posted

cze Daria
u ciebie w galerii są dwie opcje
abo cię nie ma i nie ma co czytać
albo jesteś i jest taaaaak nagadane że nie nadążam
uffffff
fitnesik? radzisz? teraz to łopata śniegowa i hajda wokół domu
tak nasypało że jest co odśnieżać

Posted

*Jot* napisał(a):
Oj,Daria dlaczego nie jesteś ruda? A już myślałam,że będę pisać :
Cześć Ruda :eviltong:
A ja kupuję w OTTO.Tam są wszystkie marki jakie się chce.Z tym,że w niemieckim a nie polskim bo tam mają większy wybór.:p

oo to zara sprawdze na necie..:)

dysia-u napisał(a):
cze Daria
u ciebie w galerii są dwie opcje
abo cię nie ma i nie ma co czytać
albo jesteś i jest taaaaak nagadane że nie nadążam
uffffff
fitnesik? radzisz? teraz to łopata śniegowa i hajda wokół domu
tak nasypało że jest co odśnieżać

yy no za pare dni bedzie tutaj pustka..wiec musze nadrobic;)
a u nas az tak duzo sniegu nie ma..

Posted

Pegaza napisał(a):

nie nie rudy mnie kreci..ale sie boje zdecydowac gdyz ostatnio farbowalam na jasne pasemka..a ja mam ciezko uzyskac jasny odcien na wlosach
wiec jakbym znow walnela kolor rudy a by mi nie pasil to znow by ciezko bylo uzyskac nastepnym razem jasne pasma..;)
ale tym razem mam dwa odcienie czekolade i jasne..i w tym kolorze najlepiej sie czuje ostatnio mialam cale jasne..i jakos tak nie przypadl mi do gustu..

kochana znajdz dobrego fryzjera,który pracuje np.na L'oreal lub włoskiej firmie Sens.us...są takie produkty jak SOS-farbujesz sie i jak to nie to -to SOS ściąga ci ostatni kolor,nie niszcząc koloru pod spodem i co najważniejsze-nie niszcząc struktury włosa.
a jest jeszcze fajny produkt jak DECO CREAM-jak na blond się robisz-na odrost kładziesz,albo czasem kładą na całośc,włos rozjaśnia się i pózniej na to farbę,ale ie polecam za często,bo po dekoloryzacji włos się niszczy

tyle moich rad
teraz liczę na jakies foteczki

Posted

Megi z tymi dobrymi fryzjerami to nie jest tak..bo czasem dobra marka a tez potrafią zepsuc wlosy..
narazie mam to co mam i niech tak zostanie..;)

Jola bylam widzialam a jestes z tych produktow zadowolona z jakosci np?
i jak z ta numeracją robilas sobie ten ich kalkulator wymiarow?
z tym ze bylam na tym polskim..

Posted

Pegaza napisał(a):

Jola bylam widzialam a jestes z tych produktow zadowolona z jakosci np?
i jak z ta numeracją robilas sobie ten ich kalkulator wymiarow?
z tym ze bylam na tym polskim..

Daria,jestem bardzo zadowolona z tych rzeczy co kupuję.A wiesz jakość....to zależy od firmy.Te co ja kupuję to jakościowo super. Numeracja to różniej.Czasami trzeba rozmiar większe a czasami rozmiar mniejsze.Też zależne od firmy.Ale nie ma kłopotu.Płatność jest do dwóch tygodni po otrzymaniu przesyłki a 10 dni masz na odesłanie jak Ci coś nie pasuje i nie musisz nawet podawać powodu.Odsyłasz i już.Czytam recenzje kupujących i tym się czasami też kieruję i biorę pod uwagę :lol:

Posted

Megi nie liczylabym na fotki;) jestem po formacie nie mam nic na dysku..a na nowe brak czasu..:eviltong:
Jola czyli jesli dobrze rozumiem zamawiam towar dostaje go i narazie nie place po czym stwierdzam ze mi pasuje i place lub mi nie pasuje i odsylam go na moj koszt..
i pytanie jesli zamawiasz z niemieckiej strony.. jak z przesylką chodzi mi o koszty..?

kurcze to koncze obiad to zagladam na te strony z Otto i juz mam pare rzeczy na uwadze..to chyba na poczatek wezne z Otto jak Jola mowisz ze jest oki.:)
a Was pozniej poodwiedzam..

Posted

to fajnie, bo to zbieranie bobków po pokoju czy domu to nie zbyt fajne, wiem jak miałam kiedyś królika kuzynki na przechowanie ;)
ale czytałam że można nauczyć królika/świnke do tej takiej narożnej toalety tylko się załatwiać:)

Posted

Yorkomanka napisał(a):
Daria powiedz mi czy Filipek jak jest wypuszczony z klatki nie bobczy gdzie popadnie?

Cze..nie nie bobczy..jesli juz mu sie chce to zrobi siku ale w kątach pokoju..;)

Posted

chrupcia napisał(a):
to fajnie, bo to zbieranie bobków po pokoju czy domu to nie zbyt fajne, wiem jak miałam kiedyś królika kuzynki na przechowanie ;)
ale czytałam że można nauczyć królika/świnke do tej takiej narożnej toalety tylko się załatwiać:)

widze ze posty skacza..
taa kroliki to czesto robia..swinie sa inteligentne..:)

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Noooo zrób se D-E rudy!
Bedziesz ruda z Rudy :megagrin:

Mordo Ty moja odwiedzilas mnie w koncu:loveu:
Taaa moze kiedys kiedys:eviltong:

Yorkomanka bym musiala zapytac core ona w tym temacie bardziej obyta;) ja mam psy ona swinie..:)
Jola ale dzis wpadlam na moment bo tunike bede licytowac:cool1:
Marza nie rozumiem jak nie widzialas?:roll:

Posted

Paulinka10 napisał(a):
Cześć Daria!ja ostatnio prawie wróciłam z królikiem do domu,tak mnie dzieci przekabaciły że mało brakowało,na szczęscie w ostatniej chwili sie opamiętałam hihi..

Taa rozumiem rozumiem ja tez pomalu przyzwyczajam sie do mysli by powiekszyc grono gryzoni:cool1:
no jak juz M powiedzial ze ten .... by mu sie podobal to sami wiecie hihih

hura wygralam aukcje:multi: jutro nastepna:cool1: