Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karkakarka napisał(a):
Ja mam philipsa :) też pod psy kupowana hihi jonizująca :D

Nasza pod ludzi kupowana :D

No leć Daria z psami i sprawdź czy samochód stoi na miejscu :evil_lol:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć :lol:

Ale mi te dni uciekają:shake:... dopiero pisałaś że miną miesiąc, a tu już drugi...

Pipi jakaś poważna :loveu:

Widzę szał zakupowy:cool3: coś na wiosnę pewnie

Posted

Witam piękne dziewczyny
Aż przyjemnie znowu popatrzeć na te cudeńka [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/09451448ba20f346gen.jpg[/url] [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Philipek001.jpg[/url] [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/Philipek025.jpg[/url]
Zapraszam do nas na fotki :)

Posted

[quote name='Paulinka10']Cześć Daria i dziewuszki:)jak tam zakupowy szał?wiosny nie widać to sie trza troche odsresować,ja mam słabość do torebek...walcze z tym nałogiem ale ciężko:roll:[/QUOTE]

Czolem wszystkie laski:)
taa wzielo mnie mocno oprocz spodni ostatnio nic sobie nie kupilam wiec teraz sobie uzywam;)
torebki niee..ja chyba bluzki z dl czy z krotkim rekawem..;)
Anusia ja tez na gaz nie widzialam :roll: no widzisz nie Ty jedna sie zatrzymalas...

ide zaraz chalupe odkurzac i powycierac pranie rozwiesic, pranie nastawic- makarony..zobaczymy co mi po wypraniu ich zostanie;)

Posted

hej Daria! :)
no ja właśnie się rozglądam za jakąś ładną torebką, mam to co Paulina - manie :evil_lol:
kupuję kilka na sezon, a w następnym oczywiście już ich nie noszę... takie małe uzależnienie :)

ja też lecę, troszkę ogarnę mieszkanie i nauka :(

Posted

No ja te pierońskie torebki:roll:zawsze jakas wyczaje wiec wole wszystkie sklepy i stoiska z torebkami omijać...ale jak już mam taka wielka potrzebe se kupic to szukam godzinami bo nic mi sie nie podoba...
pierwsze słysze o prostwonicy na gaz...

O i nie jestem sama w moim uzaleznieniu:multi:

Posted

[quote name='Paulinka10']Cześć Daria i dziewuszki:)jak tam zakupowy szał?wiosny nie widać to sie trza troche odsresować,ja mam słabość do torebek...walcze z tym nałogiem ale ciężko:roll:[/QUOTE]

moja siostra też ma ten nałóg... mogłaby kupować i kupować torebki :roll: ;) tylko u niej to same duże torebki, raz przyszła na uczelnie w nowej torebce i wszyscy się jej pytali czy to jakaś lotnicza bo taka duża :evil_lol:

Cześć Daria :)

Posted

Cześć Daria !! Jak tam makaroniki ? :diabloti:
Torebki....no ja to chyba mogłabym sklepik otworzyć.Do tego portfele,portmonetki,szle,chusty i zegarki :roll: Umiaru nie mam :shake:

Posted

Chyba tylko Karina jest wolna od nałogów ;)
Ja nie mam tyle szczęścia :(

Uwielbiam torebki, buty i mnóstwo innych rzeczy ;)
A moja ostatnia słabość to szczotki i grzebienie dla psów. Gdyby nie resztki rozsądku (i to raczej mojego M niż własnego) to już miałabym sporą kolekcje ;)

Cze Daria :)

Posted

A i jednak torebki maja przewage:multi:ostatnio w m1 widziałam taką fajną ale droga była troche i musiałam sie powstrzymać...a kiedyś jak dzieci były malutkie to uwielbiałam kupować im czapeczki i smoczki,teraz przeszłam na psie szelki:)musze mojemu M pokazać co sie tu wypisuje żeby wiedział że nie tylko ja jestem szurnieta:p

Posted

Hmm.. ja chyba nałogu też nie mam :roll: Uwielbiam kupować ciuchy ale robię to z umiarem ;) Nie mam 20 torebek, 20 par butów it.d. wolę kupić raz a dobrze :lol:

Cze D-E :multi:

Posted

[quote name='tigrunia']Hmm.. ja chyba nałogu też nie mam :roll: Uwielbiam kupować ciuchy ale robię to z umiarem ;) Nie mam 20 torebek, 20 par butów it.d. wolę kupić raz a dobrze :lol:

Cze D-E :multi:[/QUOTE]

Be ja kupuję dużo i też porządnie :eviltong: :evil_lol:

Cześć Daria :multi:
Proszę wytłumacz mi co oznacza ten skrót D-E :cool3:

Posted

[quote name='*Jot*']
Proszę wytłumacz mi co oznacza ten skrót D-E :cool3:[/QUOTE]

Ooooj skrót jest stary jak miasto na prawach powiatu Ruda Śląska :evil_lol:

O ile samo rozwinięcie skrótu pamiętam, to ni chu chu nie mogę sobie przypomnieć jak doszło do jego wyartykułowania.

Hej Wam :cool1: