Pegaza Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 No niby fajnie ale ciagle siedzi mi w glowie te piszczenie ze ona chce do mnie isc.. Be bo ja nigdzie w tym roku nie bylam siedzialam w robocie do 18;) ja Ci dam omijac moją galerie!!:evil_lol: Ania daj spokoj chetnie bym polowe takich przygod oddala Wam;) ale wiesz Kreon wpadl na moment zobaczyc Was..a potem odszedl znow do siebie...pewnie kiedys znow wpadnie na dluzej:) Quote
Pegaza Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 eria napisał(a):a wiesz ,że w ten sposób nie pomyślałam ;) No bo to znow moje analizy sie odezwaly w glowie;) Quote
Paulinka10 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 No wzruszający sen,kiedyś myślałam że jak przyśni mi sie ktoś zmarły to sie bede bała a jak przyśniła mi sie moja kochana babcia to poczułam taką ulge bo powiedziała mi że mam nie płakać bo jej jest tam dobrze...i taki sen przypomni jak ten ktoś wyglądał bo z biegiem czasu człowiek nie umie sobie wyobrazić już,i tylko raz mi sie babcia śniła,myśle że chciała tylko to powiedzieć a ja poczułam sie lepiej,Somce też jest napewno dobrze,może nie mogłaś jej dotknąć bo ona jest w tym innym świecie a chciała Ci pokazać że gdzieś tam jest...niewiem może to głupota ale coś jest w tych snach;) Quote
Yorkomanka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Hej Daria;) Fajnie że przyśniła ci się Somcia:p Quote
andzia23 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć Bardzo miły miałaś sen znowu zobaczyłaś swoją kochana Somcie może jeszcze Ci się przyśni i będziesz mogła ją przytulić. Quote
niunka04 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 kurczę super sen naprawdę miło musiało Ci się zrobić widząc Somcie!!!;) W kolejnym śnie napewno ją przytulisz...;) Quote
dysia-u Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Daria ta twoja galeria tak pędzi naprzód że ciężko za nia nadążyć a może...gdzieś piszczy jakiś piesek bo chce do ciebie? wiem że dwa to juz duzo , ale u ciebie zawsze były trzy Quote
*Jot* Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć Daria !! A ja tam nigdy snów nie analizuję.Mi zawsze się takie głupoty śnią,że lepiej nie mówić....:roll: Dawaj fotki :mad: Quote
laurin Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć Daria :) pewnie obudziłaś się troche taka niespełniona... Ale wiesz teraz przynajmniej że wciąż Cię pamięta i Ona też ogromnie ucieszyła się na twój widok :) Aż mi łezka poleciała :) Teraz tylko czekać na następne spotkanie ;) A te @ to oni sami wysyłali :D pajace Quote
*kleo* Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć Daria :p Ja tam snów nie analizuję, bo zwykle zanim na to wpadnę to już zapominam co mi się śniło. Z resztą mi to się same bzdury śnią... Ale kiedyś miałam sen po śmierci mojego Imbira, że biegał u nas nad Wisłą, wyglądał tak jak wtedy, gdy był w sile wieku i znowu miał 4 nogi. Jakoś lepiej mi się wtedy zrobiło :p Quote
Pegaza Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Cze srodowo:) Paula mi tez sie kiedys tak przysnil dziadek i mi nawet pokazal jak tam jest.. wczoraj zawiozlam do schronu koce, miski, pilki..bo mi w szafie miesce zajmowalo..jak wyjmowalam te miski to Liv i Pipi byly poruszone..czyli poznaly od kogo to jest zwlaszcza jak im mowilam o Somie..nawet wachaly te miski..ale teraz juz nie mam nic oprocz zdjec i nagranych kaset vhs z Soma.. dziewczyny na fotki poczekacie gdyz jutro jade w góry:) wiec napewno cos przywioze.. Ula hehe no wlasnie zgodnosc musi nadal byc;) pomysle nad tym..i moze Was zaskocze...:eviltong: aa bym zapomniala przeciez historyjka musi byc....sciagam ja pranie z suszarki i ukladam skarpetki do pary i widze ze mojej jednej skarpetki brakuje takie bialej a u gory wzorek.. no mysle moze w praniu w koszu gdzies sie zapodziala no to sie wypierze nastepnym razem..zapomnialam o niej..i siedzimy tak z M i naraz on patrzy na swoje na nogi a na jednej moja ta zagubiona skarpetka:D cosmy sie zesmiali ..on twierdzi ze tak byla para zapakowana hahah wiec ja znow cos pokichalam..taa :) Quote
chrupcia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Cześć Daria :) fajnie że Ci się Soma przyśniła, zawsze to człowiekowi lżej jak ujrzy jeszcze raz kogoś bardzo ważnego:) ja kiedyś też czekałam na sen by kogoś zobaczyć i się spełnił po czasie, teraz jest mi o wiele lepiej :) Quote
*Agnieszka* Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Cześć Daria:)Tak chciałaś żeby Ci się przyśniła..ona Cię wysłuchała,cieszę się że spotkałyście się :)ja tam wierzę we sny....a teraz Cię rozśmieszę kiedyś przyśniło mi się że będę się całować z pewnym chłopakiem,któóóóóóry baaardzo mi się podobał:eviltong::loveu:no i się wyśniło:evil_lol: Ja oszustom i takim naciągaczom mówię nie! Quote
slawi Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Pegaza napisał(a):Cze srodowo:) Paula mi tez sie kiedys tak przysnil dziadek i mi nawet pokazal jak tam jest.. wczoraj zawiozlam do schronu koce, miski, pilki..bo mi w szafie miesce zajmowalo..jak wyjmowalam te miski to Liv i Pipi byly poruszone..czyli poznaly od kogo to jest zwlaszcza jak im mowilam o Somie..nawet wachaly te miski..ale teraz juz nie mam nic oprocz zdjec i nagranych kaset vhs z Soma.. dziewczyny na fotki poczekacie gdyz jutro jade w góry:) wiec napewno cos przywioze.. Ula hehe no wlasnie zgodnosc musi nadal byc;) pomysle nad tym..i moze Was zaskocze...:eviltong: aa bym zapomniala przeciez historyjka musi byc....sciagam ja pranie z suszarki i ukladam skarpetki do pary i widze ze mojej jednej skarpetki brakuje takie bialej a u gory wzorek.. no mysle moze w praniu w koszu gdzies sie zapodziala no to sie wypierze nastepnym razem..zapomnialam o niej..i siedzimy tak z M i naraz on patrzy na swoje na nogi a na jednej moja ta zagubiona skarpetka:D cosmy sie zesmiali ..on twierdzi ze tak byla para zapakowana hahah wiec ja znow cos pokichalam..taa :) oj Daria, jak zawsze ciekawie w twojej galerii, dobrze,że M nie wyszedł w tych skarpetkach:) co przywieziesz z gór??? Quote
*Jot* Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 slawi napisał(a):oj Daria, jak zawsze ciekawie w twojej galerii, dobrze,że M nie wyszedł w tych skarpetkach:) co przywieziesz z gór??? A może wyszedł tylko Daria nam o tym nie pisze? :evil_lol: Z gór pewnie górala przywiezie :evil_lol: Cześć Darcia !! Miłego wyjazdu,baw się dobrze :multi: Quote
tigrunia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Cze Daria :multi: Gór już Ci wcale nie zazdroszczę - mam ich serdecznie dosyć :evil_lol: :eviltong: Quote
Pegaza Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 *Jot* napisał(a):A może wyszedł tylko Daria nam o tym nie pisze? :evil_lol: Z gór pewnie górala przywiezie :evil_lol: Cześć Darcia !! Miłego wyjazdu,baw się dobrze :multi: Wlasnie ze wyszedl i juz do konca w nich chodzil hihih z tym ze mial dlugie nogawki wiec widac ich nie bylo.. dzieki Jola..:) zara sie bede pakowac.. aa i wogole czesc Wam:) Quote
dysia-u Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Daria zapnij pasy bo na południu wieje jak ch.... łopaty roznosi po podwórku my też mieliśmy dziś planowany wypad na narty do Białki Tatrzańskiej i co ? d....!!!! z żalu robie rogaliki drożdżowe z marmoladką , ale d...urośnie hihihi stres trzeba zajadać , nie? Quote
*Jot* Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Daria a na jak długo nas opuściłaś ? :-o:-o Quote
laurin Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Pewnie do niedzieli :) Takiej to dobrze ;) Quote
Recommended Posts