Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF4634.jpg[/url] No nie jest to co chciałam zobaczyć,ale niech Ci już będzie [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_curtsey.gif[/IMG]

Kwiatki piękne :loveu:

Posted

[quote name='*kleo*']I dał się małżonek szanowny zagonić do takich przyziemnych robót? :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE]

Wiesz Kleo odpowiednia motywacja i wszystko jest mozliwe...;-)

Posted

Witam Was dziewczyny:)
J , Ula czy Wy aby nie przesadzacie..;)
praca na dzialce to dla niego forma wypoczynku;)

opowiem Wam co sie nam dzis przydarzylo..poszlismy wszyscy na spacer z psami na dzialki szukalismy inspisracji hehe no i weszlismy przez furtke..po drodze minelismy jedną panią...psy biegaly, my podgladalismy..ale nic ciekawego nam nie wpadlo w oko..i zawrocilismy w kierunku innego wyjscia do domu..furtka zamknieta..do nastepnej bocznej zamknieta..no to znow szukamy nastepnej-zamknieta.. no to zawrocilismy do tej furtki ktorą weszlismy, idziemy i ta furtka rowniez zamknieta..ta kobieta ktora nas minela zamknela nam wyjscie..:D no wiec chwila namyslu i co dalej.. przeskoczyc pikus dla nas i malych psow ale co z Somą..ja juz chcialam wyslac dziecko(M by ja przez furtke podniosl) do kolezanki ktora ma tu dzialke by dala nam klucz do tej furtki..ale M mowi szukamy dalej moze ktoras w koncu bedzie otwarta..no i znalezlismy..oczywiscie furtka zamknieta ale wyszlismy przejazdem dla aut bo tam w tej bramie nie bylo akurat zabezpieczone klodką lub lancuchem..w kazdym badz razie w najblizszym czasie nie wybieram sie juz na dzialki hehe psy po spacerze wykapane teraz spia zmeczone:)

Posted

A Marzena znow po nocy ptfu przepraszam juz prawie swit buszuje..;)
no wiesz co mogla nas zapytac po drodze czy my mamy klucze do tej furtki ale widocznie pomyslala ze mamy tam ogrodek..hehe
J pytalas o rybki zapomnialam wczesniej odpisac..mamy az 3 sztuki heh nie wiem czy az tyle ich bylo czy ktos se ich nie przywlaszczyl pod naszą nieobecnosc..trudno powiedziec..wiec napewno dokupimy wiecej rybek..:) (rybki juz byly w stawie jak kupowalismy dzialke)

a u nas od rana slonko swieci ale wiatr zimny..ja sie zara wybieram na zakupy..:)

Posted

Witaj DE :D
Ja u Mamy też kiedyś miałam na działkach taką przygodę a że z tą moją nogą musiałam obejść kawał to teraz zabieram klucze :D U mojej Mamy też Trwają prace porządkowe :)
A rybki fajna sprawa może coś padło w zimie i dlatego jest ich mniej :)

Posted

część Daria. Fugi mam czyste , ogródek tak mniej więcej / raczej mniej hihi/ okna tylko te przez które najwięcej kukam hihi i dość. Obmyślam menu choć i tak wiem że znów będzie śmietnikówa bo tylko taka lubia och!!!!

Posted

Ja tam narazie mam lodowke pusta znaczy na swieta nic nie kupione..wiec to przedemna ale nie bede w tym roku orginalna zrobie tak jak zawsze co niedziele obiad nasz slaski..a na drugi dzien wybywamy...
ja musze jeszcze w srodku meble poczyscic i to zrobie dzisiaj..

Posted

Cześć Dario!!
Znów musiałam nadrabiać tyle zaległości... :)
Rybek nie podbierają Wam sroczki?? Bo jak ja w tamtym roku kupiłam rybki do oczka to wszystkie wybrały mi sroki i powiedziałam sobie że już nie kupie bo szkoda mojej kasy i dokarmiac srok nie bede.
Mizianko dla dziewczynek i pozdrowionka dla Ciebie:loveu:

Posted

Taa kupilam ale produkty jedzeniowe..chcialam sobie kupic firanki nowe na dzialke i zle znow wymierzylam okna eh..
Kasia a nie pomyslalam o tym..hm.. no jednak oczko bez rybek to nie oczko..;)wiec cos tam dokupie..

Posted

[quote name='jot11']Cześć laska :multi: Lodówka zapełniona rybkami z oczka? :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

No co Ty... rybki z oczka już dawno zjedzone :)
Myślisz, że po co Daria chciała przepis na pstrąga :evil_lol:

Posted

[quote name='Viky i Ja']No co Ty... rybki z oczka już dawno zjedzone :)
Myślisz, że po co Daria chciała przepis na pstrąga :evil_lol:[/QUOTE]

Masz rację Marzka.To na pewno tak jest :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']Witam Was dziewczyny:)
J , Ula czy Wy aby nie przesadzacie..;)
praca na dzialce to dla niego forma wypoczynku;)

opowiem Wam co sie nam dzis przydarzylo..poszlismy wszyscy na spacer z psami na dzialki szukalismy inspisracji hehe no i weszlismy przez furtke..po drodze minelismy jedną panią...psy biegaly, my podgladalismy..ale nic ciekawego nam nie wpadlo w oko..i zawrocilismy w kierunku innego wyjscia do domu..furtka zamknieta..do nastepnej bocznej zamknieta..no to znow szukamy nastepnej-zamknieta.. no to zawrocilismy do tej furtki ktorą weszlismy, idziemy i ta furtka rowniez zamknieta..ta kobieta ktora nas minela zamknela nam wyjscie..:D no wiec chwila namyslu i co dalej.. przeskoczyc pikus dla nas i malych psow ale co z Somą..ja juz chcialam wyslac dziecko(M by ja przez furtke podniosl) do kolezanki ktora ma tu dzialke by dala nam klucz do tej furtki..ale M mowi szukamy dalej moze ktoras w koncu bedzie otwarta..no i znalezlismy..oczywiscie furtka zamknieta ale wyszlismy przejazdem dla aut bo tam w tej bramie nie bylo akurat zabezpieczone klodką lub lancuchem..w kazdym badz razie w najblizszym czasie nie wybieram sie juz na dzialki hehe psy po spacerze wykapane teraz spia zmeczone:)[/QUOTE]

ahahha znam to skądś :D kiedyś wlazłam na działki z panem Ginterem i Surą ( pewnie kojarzysz, husky) i też się okazało ,że pozamykane ! Nie chciało nam się wracać do tego miejsca gdzie weszliśmy , ale była dziura w płocie (siatce) no i dobra najpierw przelazł pan Ginter, potem Foxi i ja a Sura gruba miała problem i nie chciała się tam pchać. Wtedy zauważyliśmy dziurę jeszcze jedną na dole przy ziemi i tą dziurę powiększyłam hihihi i Sura nią przelazła. Czego się z lenistwa nie robi :D