dysia-u Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF4634.jpg[/url] takie ciacho do roboty gonić?! świat się wali!!! Quote
dzasta Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Prawda jestem tego samego zdania :D DE mam emotkę dla Ciebie [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/10_1_104v.gif[/IMG] Quote
*Jot* Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF4634.jpg[/url] No nie jest to co chciałam zobaczyć,ale niech Ci już będzie [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_curtsey.gif[/IMG] Kwiatki piękne :loveu: Quote
*kleo* Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 I dał się małżonek szanowny zagonić do takich przyziemnych robót? :crazyeye::evil_lol: Quote
Aga&Dakar Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='*kleo*']I dał się małżonek szanowny zagonić do takich przyziemnych robót? :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] Wiesz Kleo odpowiednia motywacja i wszystko jest mozliwe...;-) Quote
Pegaza Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Witam Was dziewczyny:) J , Ula czy Wy aby nie przesadzacie..;) praca na dzialce to dla niego forma wypoczynku;) opowiem Wam co sie nam dzis przydarzylo..poszlismy wszyscy na spacer z psami na dzialki szukalismy inspisracji hehe no i weszlismy przez furtke..po drodze minelismy jedną panią...psy biegaly, my podgladalismy..ale nic ciekawego nam nie wpadlo w oko..i zawrocilismy w kierunku innego wyjscia do domu..furtka zamknieta..do nastepnej bocznej zamknieta..no to znow szukamy nastepnej-zamknieta.. no to zawrocilismy do tej furtki ktorą weszlismy, idziemy i ta furtka rowniez zamknieta..ta kobieta ktora nas minela zamknela nam wyjscie..:D no wiec chwila namyslu i co dalej.. przeskoczyc pikus dla nas i malych psow ale co z Somą..ja juz chcialam wyslac dziecko(M by ja przez furtke podniosl) do kolezanki ktora ma tu dzialke by dala nam klucz do tej furtki..ale M mowi szukamy dalej moze ktoras w koncu bedzie otwarta..no i znalezlismy..oczywiscie furtka zamknieta ale wyszlismy przejazdem dla aut bo tam w tej bramie nie bylo akurat zabezpieczone klodką lub lancuchem..w kazdym badz razie w najblizszym czasie nie wybieram sie juz na dzialki hehe psy po spacerze wykapane teraz spia zmeczone:) Quote
Yoko2009 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 widzę, że u Ciebie również trwają roboty działkowe, ja dzisiaj próbowałąm uformować nasz rozrośnięty bukszpan w kulę ale....mi nie wyszło:) Quote
Marzena* Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Cze Daria :) Fajnie Was kobitka załatwiła :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 A Marzena znow po nocy ptfu przepraszam juz prawie swit buszuje..;) no wiesz co mogla nas zapytac po drodze czy my mamy klucze do tej furtki ale widocznie pomyslala ze mamy tam ogrodek..hehe J pytalas o rybki zapomnialam wczesniej odpisac..mamy az 3 sztuki heh nie wiem czy az tyle ich bylo czy ktos se ich nie przywlaszczyl pod naszą nieobecnosc..trudno powiedziec..wiec napewno dokupimy wiecej rybek..:) (rybki juz byly w stawie jak kupowalismy dzialke) a u nas od rana slonko swieci ale wiatr zimny..ja sie zara wybieram na zakupy..:) Quote
dzasta Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Witaj DE :D Ja u Mamy też kiedyś miałam na działkach taką przygodę a że z tą moją nogą musiałam obejść kawał to teraz zabieram klucze :D U mojej Mamy też Trwają prace porządkowe :) A rybki fajna sprawa może coś padło w zimie i dlatego jest ich mniej :) Quote
dysia-u Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 część Daria. Fugi mam czyste , ogródek tak mniej więcej / raczej mniej hihi/ okna tylko te przez które najwięcej kukam hihi i dość. Obmyślam menu choć i tak wiem że znów będzie śmietnikówa bo tylko taka lubia och!!!! Quote
Pegaza Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Ja tam narazie mam lodowke pusta znaczy na swieta nic nie kupione..wiec to przedemna ale nie bede w tym roku orginalna zrobie tak jak zawsze co niedziele obiad nasz slaski..a na drugi dzien wybywamy... ja musze jeszcze w srodku meble poczyscic i to zrobie dzisiaj.. Quote
Pegaza Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 J gdyby padly to by wyplynely:) dobra mykam bo nie wyjde stad jak zwykle..a mam pare sklepow do oblecenia... Quote
Kasia_zg Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Cześć Dario!! Znów musiałam nadrabiać tyle zaległości... :) Rybek nie podbierają Wam sroczki?? Bo jak ja w tamtym roku kupiłam rybki do oczka to wszystkie wybrały mi sroki i powiedziałam sobie że już nie kupie bo szkoda mojej kasy i dokarmiac srok nie bede. Mizianko dla dziewczynek i pozdrowionka dla Ciebie:loveu: Quote
Pegaza Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Taa kupilam ale produkty jedzeniowe..chcialam sobie kupic firanki nowe na dzialke i zle znow wymierzylam okna eh.. Kasia a nie pomyslalam o tym..hm.. no jednak oczko bez rybek to nie oczko..;)wiec cos tam dokupie.. Quote
*kleo* Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Pegaza']J gdyby padly to by wyplynely:) [/QUOTE] A może te co zostały je zjadły :eviltong: Quote
*Jot* Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Cześć laska :multi: Lodówka zapełniona rybkami z oczka? :evil_lol::evil_lol: Quote
Marzena* Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='jot11']Cześć laska :multi: Lodówka zapełniona rybkami z oczka? :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No co Ty... rybki z oczka już dawno zjedzone :) Myślisz, że po co Daria chciała przepis na pstrąga :evil_lol: Quote
*Jot* Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Viky i Ja']No co Ty... rybki z oczka już dawno zjedzone :) Myślisz, że po co Daria chciała przepis na pstrąga :evil_lol:[/QUOTE] Masz rację Marzka.To na pewno tak jest :diabloti::diabloti: Quote
Marzena* Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='jot11']Masz rację Marzka.To na pewno tak jest :diabloti::diabloti:[/QUOTE] Pewnie, że mam racje :diabloti::evil_lol::diabloti: Quote
eria Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Pegaza']Witam Was dziewczyny:) J , Ula czy Wy aby nie przesadzacie..;) praca na dzialce to dla niego forma wypoczynku;) opowiem Wam co sie nam dzis przydarzylo..poszlismy wszyscy na spacer z psami na dzialki szukalismy inspisracji hehe no i weszlismy przez furtke..po drodze minelismy jedną panią...psy biegaly, my podgladalismy..ale nic ciekawego nam nie wpadlo w oko..i zawrocilismy w kierunku innego wyjscia do domu..furtka zamknieta..do nastepnej bocznej zamknieta..no to znow szukamy nastepnej-zamknieta.. no to zawrocilismy do tej furtki ktorą weszlismy, idziemy i ta furtka rowniez zamknieta..ta kobieta ktora nas minela zamknela nam wyjscie..:D no wiec chwila namyslu i co dalej.. przeskoczyc pikus dla nas i malych psow ale co z Somą..ja juz chcialam wyslac dziecko(M by ja przez furtke podniosl) do kolezanki ktora ma tu dzialke by dala nam klucz do tej furtki..ale M mowi szukamy dalej moze ktoras w koncu bedzie otwarta..no i znalezlismy..oczywiscie furtka zamknieta ale wyszlismy przejazdem dla aut bo tam w tej bramie nie bylo akurat zabezpieczone klodką lub lancuchem..w kazdym badz razie w najblizszym czasie nie wybieram sie juz na dzialki hehe psy po spacerze wykapane teraz spia zmeczone:)[/QUOTE] ahahha znam to skądś :D kiedyś wlazłam na działki z panem Ginterem i Surą ( pewnie kojarzysz, husky) i też się okazało ,że pozamykane ! Nie chciało nam się wracać do tego miejsca gdzie weszliśmy , ale była dziura w płocie (siatce) no i dobra najpierw przelazł pan Ginter, potem Foxi i ja a Sura gruba miała problem i nie chciała się tam pchać. Wtedy zauważyliśmy dziurę jeszcze jedną na dole przy ziemi i tą dziurę powiększyłam hihihi i Sura nią przelazła. Czego się z lenistwa nie robi :D Quote
tigrunia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Cze Daria :multi: Ale tu dziś pustki :crazyeye: Quote
Recommended Posts