karkakarka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Hej :) Ja chomikowi też dawałam witaminę c :) A ile średnio Rotki żyją? Quote
Aga&Dakar Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Witam. Hahaha to juz wiem o co chodzi z tymi biegunkami. Bo jak weszlam do siebie to zupelnie nie lapalam... Quote
Pegaza Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Czesc Wam:) Karina a roznie jedne 10 inne 12 lat..czas pokaze jak bedzie u nas;) sasiedzi mowia ze ona dobrze zakonserwowana jest przezemnie heheh Aga bo czasem by tu cos zrozumiec to trzeba sie naglowic hihih sluchajcie ale mialam wczoraj dzien.:roll:..wkurzyli mnie panowie na rusztowaniu wywalili mi półke-szafke z balkonu za balkon z 3 pietra.:angryy:.darlam sie na nich bo mogli zapukac na szybe by ja wziela z balkonu jak im przeszkadzala a wczesniej pytalam czy im nie przeszkadza to mowili ze nie..a wczoraj komus przeszkadzala i ją wyrzucili:mad:..majstrowi przekazalam by jechal do ikea i kupowal mi te szafke..oni sa naprawde bezczelni:angryy: jako mogli to wyrzucic bez zapytania..mi ta szafka nadal byla potrzebna..wiec cisnienie mialam juz z leksza dzwigniete..dzien przelecial i psy mialam do kąpania..Livka poszla na 1 ogien szybciutko i potem przyszla Pipi..no i tu sie zaczyna..po wysuszeniu Pipi diabel mnie podkusil by jej przerzedzic wlos.... wzielam golarke i trochu przerzedzilam pod karkiem..i se mysle a zrobie porzadek na grzbiecie no i zrobilam..:cool1:..chcialam tylko troszeczke no i scielam w jednym miejscu za duzo..to chcialam poprawic z drugiej strony bo przecie nie bedzie wygladac glupio..no i tak zaczelam poprawiac ze wygladala fatalnie jeszcze nigdy tak brzydko psa nie scielam..no to nic tylko golarke mocniej przycislam i Pipi jesc scieta na lyso wyglada jak rozowe prosie.:roll:...mam nadzieje ze dziewczyna mi ten brak wyobrazni szybko wybaczy..a wlosy szybko odrosną.:roll:..wprawdzie ja ją scinam na lysolka na wiosne ale teraz jeszcze zima za oknem i mam nadzieje ze nie bedzie jej zimno.:roll:..obiecalam sobie ze nie lapie golarki az do lata hehhe wczoraj faktycznie to nie byl dzien do bawienia sie golarka..:evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 I wrzuce dwie foty wprawdzie nie jestem pewna czy ta jedna juz nie byla pokazywana.. wiadomo kto..;) [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/048-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/047.jpg[/IMG] Quote
niunka04 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Bezczelni. Jak jeszcze było mówione że potrzebna!!! Niech odkupują teraz.. Quote
Doti1986 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 No i poprosimy jeszcze ścięta Pipi:) Quote
karkakarka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/047.jpg[/URL] piękna :):loveu::loveu: Ale się uśmiałam z tą golarką hihi Jak można pieska na prosiaczka obciąć hihi A szafki nie odpuszczaj, oni nie mieli prawa niszczyć jej, za niszczenie cudzej własności się odpowiada. Quote
Nati28 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Mala napewno Tobie wybaczy ta fryzurke hehe ;) Quote
Pegaza Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Zagladalam na katalog ikea to sa te szafki drewniane i metalowe..cena od 30 do 40 zeta.. dzis ich nie bylo ale moj M juz sie sadzi na nich z awanturą... Doti absolutnie nie! oszczedze Pipi wstydu;) Karina mozna mozna bo Pipi jest jasna i skore ma rozowa jak prosie..wiec jesli jest zgolona do skory to wyglada jak prosiak:roll: Nati wiesz co tak ja obserwuje od wczoraj ona nawey wydaje mi sie szczesliwa hehe chyba lzej jej na ciele;)i nawet co chwile tulinki ze mna chce..wiec chyba zla mocno nie jest;) Quote
Natalia&Lola Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 No to pozdrawiamy to "różowe prosie" :D Quote
*Jot* Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/047.jpg[/url] tylko na wystawy z nią :loveu: Pokaż Pipi,pokaż :modla::modla: Mąż ma rację,niech zrobi wieeeeeeelką awanturę.A co :krach: Quote
niunka04 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 oj tam prosiak nie prosiak;) POKAŻ PIPI POKAŻ PIPI :cool2: Quote
Pegaza Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 W zyciu narazie nie pokaze musi odrosnac:roll: sluchajcie od dzis mowicie mi mistrzu hehe SAMA podlaczylam tego routera:) wczoraj wieczorem siedzialam nad tym..pogrzebalam na kompie..i dzis moj przyszedl zalaczylismy laptopa i nawzajem sie widzieli czyli komputer i laptop :jupi: oczywiscie moj laptopem juz zawladnal ja chwilowo jestem na starym kompie..wpadne juz jutro i bede nadawac z laptopa:) pa Quote
Aga&Dakar Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ale sie usmialam. A wlosami sie nie przejmuj to nie reka odrosna. Quote
iwa63 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Witamy ale się uśmiałam,ale skoro Pipi to nie przeszkadza to nie masz co się martwić ale mogła byś pokazać bidulkę ku przestrodze dla innych żeby nie popełnili tego błędu,a włoski szybciutko odrosną i nie bedzie śladu Buziaki dla dziewczynek przesyłamy Quote
*kleo* Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Siema Mistrzu ;) Ja też fest się uśmiałam z tego przerobienia Pipi na prosiaczka :evil_lol: Jedną świnkę już w domu masz, za mało Ci było i prawdziwą chciałaś se zrobić? :eviltong: Quote
Marzena* Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Witaj Mistrzu :) Nie wiem tylko czego Ci bardziej gratulować, zdolności groomerskich czy informatycznych ;) Quote
niunka04 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Może być Mistrzu:cool3: też muszę zainwestować w router bo ciągle kłótnie o net:angryy: Quote
Pegaza Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Witajcie pączkowo:) [IMG]http://republika.pl/blog_sq_807244/6508822/tr/male_paczki.jpg[/IMG] jak fajnie znow klikac na laptopie swoim :) niby tylko router ale cos nie chcial ostatnio zatrybic zeby sie polączyc a mi sie udalo hehe no narescie... no nie ma co sie smiac ;) tylko zalowac Pipi hehe a swinka to chyba za mną bardziej jest niz za corką, dzis mnie powitala radosnym chrumkaniem..na co moje dziecko oswiadczylo ze jej tak nie wita :) no coz ..mnie zwierzaki kochają a ją tylko lubią;) wpadlam na chwile w przerwie przygotowaniu obiadu, mieso sie smazy, kapusta wstawiona.. ide ziemniaki obierac:) Quote
dysia-u Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Cześc Daria ty z tą szafka tak specjalnie nas zachwyciłaś żebysmy i Pipuli nie mysleli. Spryciara!!! Poka zaraz to biedactwo!!!! No , to nie jestem juz jedyna co psa oszpeciła hahjhahahahahah Quote
Pegaza Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Taa szafka i zabawa w golenie bylo tego samego dnia:) nigdy w zyciu!! byscie sie tylko pokładali z smiechu:roll: moja biedna Pipunia hihih Quote
dysia-u Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 kto cię zrozumie i pocieszy jak nie dogomaniacka rodzina??!! poka !!! Quote
Doti1986 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='Pegaza']Taa szafka i zabawa w golenie bylo tego samego dnia:) nigdy w zyciu!! byscie sie tylko pokładali z smiechu:roll: moja biedna Pipunia hihih[/QUOTE] No pokarz Pipunię ;) Quote
dzasta Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No pokazuj Pipi pokazuj :) Ja pokazałam Gabi jak była zgolona na mniej niż zero hehehe A z szafką współczuje dobrze że ja teraz mieszkam w takim miejscu że się użerać z panami majstrami nie muszę użerać :D Quote
Pegaza Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 No to Justyna juz wiesz jak lysol wyglada to po co ciekawas:eviltong: no a panow od rusztowan juz 2 dzien nie ma w robocie.. Doti kiedys pokaze...jak wlos odrosnie hehe Quote
Recommended Posts