Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oo Aga to szybko sie do Was przekonala,nasza krzyczy od niedawna..i to tylko na mnie tak reaguje..a najbardziej lubi jablko..
Chrupcia pytalas wczesniej jaka bedzie duza..tego nie wiem..narazie wazy niecale 100 gram..
a u nas w marcu jest wystawa swinek moze sie wybiore z mlodą;)
Niunka no moge sie domyslic hehe caly rozowy :)

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Daria jestem rozczarowana :( Myślałam że Pipi faktycznie jest rózowiutka a Ty zwyczajnie mnie nabrałaś :eviltong:

Daria tak sie tylko droczyla z nami...:eviltong:

Posted

Cześć Daria:) taka pogodaa okropna że głowa boli, mi też pęka ale co siędziwić jak wczoraj jeszcze mróz a dzisiaj +3 i leje deszcz:(
Moze na fotki wpadniesz mojego brudaska:)

Posted

Hej dziewczyny sobotnio:)
glowa boli ale to chyba z niewyspania no coz jak sie z psem lazi na dwor o 3 nad ranem lub 5 to potem nie dziwota;)
no niestety Soma znow nam kopkuje w domu.:roll:...dzis byla z nia u weta na zastrzyku bo juz nie daje rady by to sama zatrzymac..ma 4 dni glodowki od weta powiedziane..nie wiem jak to wytrzymie gdyz ona szuka okazji by cos przemycic z jedzenia malych..zachowuje sie normalnie tylko co zje to wylatuje z niej od razu..no mam nadzieje ze zastrzyki pomoga i bede mogla spac spokojnie..aa i jeszcze znikna robotnicy z rusztowan bo oni tez na rusztowaniach robią larmo od 7 rano..:mad:i mi spac nie dadza...:mad:porobie jakies fotki dziewczynom popoludniu gdyz teraz wzielam sie obiad dzisiejszy i jutrzejszy i za sprzatanie..a jutro jedziemy na dzialeczke:multi: moze tez foty porobie zimowemu brzydkiemu pejzazowi;) wpadne pozniej dziewczyny do Was:loveu:

Posted

Witamy dziewczynki weekendowo
Biedna Soma ale ja wymęczy to sranko, ale jak ona wytrzyma tyle dni bez jedzonka?
ŻYCZYMY SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA DLA SOMUNI