Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej próbowałam nadrobić zaległości, ale przypomniałam sobie że Jola ma mi wszystko z treścić (nie wiem czy dobrze napisałam a nie chce mi się sprawdzać :oops:)

Daria ja mam patent na Twoją bolącą głowę - przyjedź, dam Ci tyle roboty że o niej zapomnisz :evil_lol:

Posted

dzasta napisał(a):
Ja też ostatnio mam jakieś bóle głowy dziwne ale nie wiem czy to nie od mrozu :D

Zmiany ciśnienia atmosferycznego i pogody powodują bóle głowy,więc mróz może być przyczyną bólu .

Daria śpisz już? :cool3:

Posted

A byc moze Be bo ja na ogol mam niskie cisnienie..
No wiesz Marzena myslalam ze mi pomasujesz te leb a Ty mi robote przydzielasz;)
nie spie ale zara tam ide..mam stresy ostatnio wiec to pewnie i z tego..

Posted

Pegaza napisał(a):
A byc moze Be bo ja na ogol mam niskie cisnienie..
No wiesz Marzena myslalam ze mi pomasujesz te leb a Ty mi robote przydzielasz;)
nie spie ale zara tam ide..mam stresy ostatnio wiec to pewnie i z tego..

No przecież robota to najlepsze lekarstwo ;)
A tak na poważnie to nie lekceważ silnego, częstego bólu głowy. Ja prawie rok temu miałam przez ok tydzień-dwa bardzo silne bóle głowy. Wstawałam z bólem kładłam się z bólem, ból głowy budził mnie w nocy. To był koszmar. Wzięłam więc dzień wolnego i pojechałam na weekend do rodziców. Ale zamiast się cieszyć z wizyty u nich wyłam (dosłownie płakałam) z bólu. Nic nie pomagało. Tato przerażony zapakował mnie w samochód i zawiózł do szpitala. Okazało się że mam wysokie ciśnienie a jestem niskociśnieniowcem. Dostałam zastrzyki na zbicie i nic. Musiałam zostać w szpitalu bo było ryzyko udaru mózgu :( A wszystkiemu winny był stres związany z pracą (pracowalam wówczas w banku) do której już nie wróciłam bo uznałam że zdrowie jest ważniejsze.

Posted

Cześć dziewczęta przesyłamy gorące pozdrowienia w ten mroźny dzionek:) Ale to chyba prawda że niskociśnieniowcy często cierpią na migreny bo ja też bardzo często miewam migreny a moje ciśnienie standardowe to 60/40 po kawie;(

Posted

Ehhh mnie też bolała i dzisiaj znowu boli ale faktycznie ja też jestem niskociśnieniowcem i często mam migreny tyle że jestem uczulona na środki przeciwbólowe i mogę brać tylko Apap więc jest tragedia jak już mnie głowa rozboli...

Posted

Nie nie jestem chora;) czasu braklo na dogo..
a bol glowy okazal sie z innej przyczyny..jak kazdej z nas co miesiac przychodzi ;)
fajnie ze wpadliscie nas odwiedzic..pozdrawiam sobotnio i mykam sprzątac..:)

Posted

[quote name='iwa63']Wpadliśmy się przywitać i pędzimy dalej:)
Dziendobry wieczor;) co nog nie polamiesz;)

[quote name='dysia-u']hej zimno u nas jak na Syberii. Ale fotki śniegowe dzielnie robiłam. Zapraszam
Zara wpadne zobaczyc..:)

[quote name='Natalia&Lola']Nie no mała Liv mnie rozboiła, takie cudeńka maleńkie:D
Pozdrawiamy dziewczyny;)
Liv to kazdego rozbraja nawet duzych facetow:evil_lol:

[quote name='jot11']Daria WIADOMOŚĆ dla Ciebie ,jest NOWA GALERIA,TORRO.
Milutka jestem prawda,żebyś nie musiała znowu pisać,że nic nie wiedziałaś :eviltong:

Dziekuje ze o mnie pamietalas <buziak> zajrze tam po drodze;)