tigrunia Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Cze D-E z wieczora :multi: Dziś ponoć było b.wysokie ciśnienie może wasze główki nie wytrzymały napięcia? :eviltong: Quote
Marzena* Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Hej próbowałam nadrobić zaległości, ale przypomniałam sobie że Jola ma mi wszystko z treścić (nie wiem czy dobrze napisałam a nie chce mi się sprawdzać :oops:) Daria ja mam patent na Twoją bolącą głowę - przyjedź, dam Ci tyle roboty że o niej zapomnisz :evil_lol: Quote
*Jot* Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 dzasta napisał(a):Ja też ostatnio mam jakieś bóle głowy dziwne ale nie wiem czy to nie od mrozu :D Zmiany ciśnienia atmosferycznego i pogody powodują bóle głowy,więc mróz może być przyczyną bólu . Daria śpisz już? :cool3: Quote
Pegaza Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 A byc moze Be bo ja na ogol mam niskie cisnienie.. No wiesz Marzena myslalam ze mi pomasujesz te leb a Ty mi robote przydzielasz;) nie spie ale zara tam ide..mam stresy ostatnio wiec to pewnie i z tego.. Quote
Marzena* Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Pegaza napisał(a):A byc moze Be bo ja na ogol mam niskie cisnienie.. No wiesz Marzena myslalam ze mi pomasujesz te leb a Ty mi robote przydzielasz;) nie spie ale zara tam ide..mam stresy ostatnio wiec to pewnie i z tego.. No przecież robota to najlepsze lekarstwo ;) A tak na poważnie to nie lekceważ silnego, częstego bólu głowy. Ja prawie rok temu miałam przez ok tydzień-dwa bardzo silne bóle głowy. Wstawałam z bólem kładłam się z bólem, ból głowy budził mnie w nocy. To był koszmar. Wzięłam więc dzień wolnego i pojechałam na weekend do rodziców. Ale zamiast się cieszyć z wizyty u nich wyłam (dosłownie płakałam) z bólu. Nic nie pomagało. Tato przerażony zapakował mnie w samochód i zawiózł do szpitala. Okazało się że mam wysokie ciśnienie a jestem niskociśnieniowcem. Dostałam zastrzyki na zbicie i nic. Musiałam zostać w szpitalu bo było ryzyko udaru mózgu :( A wszystkiemu winny był stres związany z pracą (pracowalam wówczas w banku) do której już nie wróciłam bo uznałam że zdrowie jest ważniejsze. Quote
*Jot* Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Cześć Daria :multi: Odgoń te swoje stresy daaaaaaleko :mad: Quote
Doti1986 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Cześć dziewczęta przesyłamy gorące pozdrowienia w ten mroźny dzionek:) Ale to chyba prawda że niskociśnieniowcy często cierpią na migreny bo ja też bardzo często miewam migreny a moje ciśnienie standardowe to 60/40 po kawie;( Quote
karkakarka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3262.jpg piękniutka malutka :) Ból głowy jest straszy, a jak mnie boli to od razu mi się niedobrze robi i mam światłowstręt... masakra jakaś... Quote
*kleo* Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Mnie też wczoraj głowa bolała, to chyba faktycznie ten mróz tak działa :roll: Quote
niunka04 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Bedzie dobrze;) niedługo może te mrozy uciekną w końcu Quote
dzasta Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ehhh mnie też bolała i dzisiaj znowu boli ale faktycznie ja też jestem niskociśnieniowcem i często mam migreny tyle że jestem uczulona na środki przeciwbólowe i mogę brać tylko Apap więc jest tragedia jak już mnie głowa rozboli... Quote
tigrunia Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ja też jestem niskociśnieniowcem a nie wiem co to ból głowy :loveu::multi: Quote
*Jot* Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Daria chyba chora nie jesteś,że Cie nie ma? :-( Znikam zaraz bo dogo znowu szwankuje,przynajmniej u mnie :mad: Wracaj :loveu: Quote
Pegaza Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Nie nie jestem chora;) czasu braklo na dogo.. a bol glowy okazal sie z innej przyczyny..jak kazdej z nas co miesiac przychodzi ;) fajnie ze wpadliscie nas odwiedzic..pozdrawiam sobotnio i mykam sprzątac..:) Quote
Pegaza Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Boszzzeee co sie zeszukalam przepisu na tego pstraga od Marzy a on byl na stronie 548;) to teraz ide go robic..:) Quote
iwa63 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Wpadliśmy się przywitać i pędzimy dalej:) Quote
dysia-u Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 hej zimno u nas jak na Syberii. Ale fotki śniegowe dzielnie robiłam. Zapraszam Quote
Natalia&Lola Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Nie no mała Liv mnie rozboiła, takie cudeńka maleńkie:D Pozdrawiamy dziewczyny;) Quote
*Jot* Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Daria WIADOMOŚĆ dla Ciebie ,jest NOWA GALERIA,TORRO. Milutka jestem prawda,żebyś nie musiała znowu pisać,że nic nie wiedziałaś :eviltong: Quote
Pegaza Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [quote name='iwa63']Wpadliśmy się przywitać i pędzimy dalej:) Dziendobry wieczor;) co nog nie polamiesz;) [quote name='dysia-u']hej zimno u nas jak na Syberii. Ale fotki śniegowe dzielnie robiłam. Zapraszam Zara wpadne zobaczyc..:) [quote name='Natalia&Lola']Nie no mała Liv mnie rozboiła, takie cudeńka maleńkie:D Pozdrawiamy dziewczyny;) Liv to kazdego rozbraja nawet duzych facetow:evil_lol: [quote name='jot11']Daria WIADOMOŚĆ dla Ciebie ,jest NOWA GALERIA,TORRO. Milutka jestem prawda,żebyś nie musiała znowu pisać,że nic nie wiedziałaś :eviltong: Dziekuje ze o mnie pamietalas <buziak> zajrze tam po drodze;) Quote
chrupcia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Czesc:) przyszłam zobaczyc co u Was sie dzieje:) Quote
Pegaza Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Czesc :) a w sumie nic ciekawego.. dopiero w poniedzialek bedzie ciekawie;) Quote
niunka04 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Cześć dziewczyny;) melduje się i oświadczam że u nas -20stopni Quote
Doti1986 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 U nas tez strasznie zimno na termometrze za oknem -26 stopni :( Quote
Recommended Posts