Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A teraz odsypia nocne czatowanie;)

mnie dzis w nocy straszylo..:roll:... a sama bylam...czytam se ksiazke i naraz slysze dzwiek jakby ktos po rusztowaniu lazil..wyobraznia mi sie juz uruchomila i slysze jak mi ktos lazi po balkonie,serce mi juz bije mocniej..mam strach wyjrzec za rolete i mysle czy zgasic swiatlo i zobaczyc czy zostawic...bo jakby tam ktos lazil to przy zgaszonym mnie nie zobaczy..decyduje sie z swiatlem..ide ... a tam...nie ma nikogo:evil_lol: ale dalej strach pozostal ..mysle zostawie oswieconą latarke mam taką malą i tak zrobilam..ale jak juz zasypialam zdazylam to wylaczyc i niech sie dzieje co chce...:evil_lol:
co robicie dziewczyny? bo ja juz bylam w Biedronce teraz ide se naszykowac jakies sniadanie..:)

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dzisiaj wcześnie wstałam bo źle się czuję tzn nie mogłam spać przez kolano i tak od 4.30 już nie śpię ...
Ale za to jestem już wyszykowana, zrobiłam pyszny likier kawowo-karmelowy a zaraz idę sprzątać :D

Ja jak jestem sama w domu to tez mam schizy że ktoś chodzi i różne takie tam a moja Mama się zawsze ze mnie śmieje jak to dopiero będzie jak będziemy w domu mieszkać :evil_lol:

Wiem że się martwisz o Pipi ale będziemy trzymać kciuki i będzie dobrze. Ja też się zawsze boję jak moje mają mieć narkozę mniej się boję o siebie samą jak ja mam mieć operację :D

Posted

Aa to Ty sie juz tak od rana drineczki robisz karmelowe:D

dawno takich schiz nie mialam ale to przez te rusztowanie...bo latwo mozna po nim wchodzic i schodzic..

no to juz jutro brrr
ja tam jeszcze narkozy nigdy nie mialam wiec nie wiem jak to jest ale napewno przyjemne to nie jest..:roll:

Posted

witamy wtorkowo:) i my do trzymania kciuków jutro sie przyłączamy. Zobaczysz wszystko pójdzie dobrze to tylko my pańcie tak sie martwimy o nasze yorusie. ja też odchodziłam od zmysłów przed wyrywsniem ząbków a wszystko poszło gładko i szybko:)
Pozdrawiam

Posted

Daria nie masz co się przejmowac, na pewno wszytsko z Pipi będzie dobrze a nerwy nie potrzebne- teraz taka mąrda jestem a sama obawialam się przez wyrywaniem zębów u Bondka.
Ja pierwszej nocy jak Bondzik szczekal i patrzyl się w jeden punkt to też się wystraszylam, że może tam jakaś zjawa jest i on ją widzi. Później uciekal w druga stronę i nie chcial tam spać. Już kilka razy zrobil to samo, tej nocy bylo to samo. Szczekanie, warczenie, uciekl z lóżka i nie chcial się polożyć w tamto miejsce....
I teraz przez Darie moja wyobraźnia zacznie działać.
(najwyżej wywale Bondzika z pokoju i będę spala tylk z Inką, aby on nas nie straszyl swoim dziwnym zachowaniem ) :)

Posted

Hej dziewczyny dziekuje Wam za wsparcie przyda sie bede jutro o nich myslec..:loveu:

Bondzik ma sluch dobry;) albo przewrazliwiony;)

taa o kunach cos mama moja moze powiedziec bo tez je miala na dzialce na poddaszu..
to byla kuna z mlodymi...nieraz mama mowila jak ich tam mama kuna lała hehe albo jak ich uspala a potem poszla w tango mamuska kunka:D

Posted

Kuny na poddaszu? Ale jazda :evil_lol:
Daria nie martw się, prosty zabieg Was czeka, będzie wszystko ok :p Nie wiem jakich masz wetów, ale ja u swoich to bym się w ogóle tym nie denerwowała :p

Posted

Hej:)
Pipi okąpana przygotowana czyli wygolilam jej miejsce na brzuszku..zaplotlam warkoczyki na pycholku..i strasznie sie klei do mnie...czyzby cos przeczuwala.:-(..mam nadzieje ze zalowac tego nie bede..bo bym sobie tego nie wybaczyla..wiec jak widac czarne mysli ciagle są..:roll:
a ja musze spowrotem do dentysty wrocic bo zab mnie boli ten plombowany..niestety te dziasla to od niego zaczelo bolec..nie wyobrazam sobie borowania w zebie ktory boli..chyba bede fikac na fotelu do nieba..:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']Hej:)
Pipi okąpana przygotowana czyli wygolilam jej miejsce na brzuszku..zaplotlam warkoczyki na pycholku..i strasznie sie klei do mnie...czyzby cos przeczuwala.:-(..mam nadzieje ze zalowac tego nie bede..bo bym sobie tego nie wybaczyla..wiec jak widac czarne mysli ciagle są..:roll:
a ja musze spowrotem do dentysty wrocic bo zab mnie boli ten plombowany..niestety te dziasla to od niego zaczelo bolec..nie wyobrazam sobie borowania w zebie ktory boli..chyba bede fikac na fotelu do nieba..:roll:[/QUOTE]

Może nie będzie tak źle ztym borowaniem, bo jak otworzy kanał to może przestać boleć. Ja tak nie raz miałam ;)

A o Pipi się nie martw (głupie gadanie też bym się martwiła) wszystko będzie dobrze, tylko myśl pozytywnie :roll:

Posted

Hej Daria :multi:
O,której idziesz z Pipi na ten zabieg? Już trzymam za Was kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:
Wszystko będzie dobrze,czekamy na wiadomości po wszystkim :glaszcze: