Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jot11'][url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3061.jpg[/url] no nie pogadasz :loveu: piekniutkie obie jesteście :loveu:

A tam Jesteś z siostrą i córką?
Wyspałaś się? :multi:[/QUOTE]

Kurcze Jola, ale ta nasza Daria to laska no nie ???

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Viky i Ja']Kurcze Jola, ale ta nasza Daria to laska no nie ???[/QUOTE]

Kurcze,kurcze :evil_lol: Laska z naszej Darii,że hej :loveu:
Ja tam swoich fotek nie dam bo przy Darunii jak szara gąska wyglądam :-(

Posted

[quote name='jot11']Kurcze,kurcze :evil_lol: Laska z naszej Darii,że hej :loveu:
Ja tam swoich fotek nie dam bo przy Darunii jak szara gąska wyglądam :-([/QUOTE]

To zrobimy galerie szarych gąsek i wkleimy się obie :evil_lol:

Posted

[URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3061.jpg[/URL] ale fajne zdjęcie :)

Dżaga, dżaga :) ale u was to chyba rodzinne, bo wszystkie trzy fajnie dziewczyny jesteście :loveu:

Ps: wszystkie cztery, bo i livka do rodziny należy :D

Posted

Hej wszystkim wieczornie:loveu:

no nie przesadzacie tak czasem? stara baba jestem a Wy tu jakies laseczki wymyslacie:)
ale dziekuje wszystkim heh za miłe komentarze:)

Jola tak to moja mlodsza o 12 lat siostra:) i cora..

dziekuje za zyczenia:loveu:

bylam na dzialce swojej i mamy razem pojechalismy...wszystko oki u mnie, a u mamy krety zniszczyly trawnik:roll: co rusz to kopczyk byl... mama napalila w piecu ciepelko sie zrobilo:loveu: herbatke wypilismy i w droge spowrotem..

Posted

Oj,Daria Ty od razu stara babą byś chciała być :evil_lol: Nic z tego,jesteś laska i już :loveu:
U nas też są krety:angryy: i bobry :angryy: drzewka nad rzeką mi ścieły :angryy:

Posted

Dobra dobra sie nie przyznaje ile mi w tym roku stuknie lat..:roll: niech Ci bedzie stara laska o :evil_lol:

a to Twoja to rzeczka jest? ze taka zla jestes na bobry?

Posted

[quote name='pegaza']dobra dobra sie nie przyznaje ile mi w tym roku stuknie lat..:roll: Niech ci bedzie stara laska o :evil_lol:

A to twoja to rzeczka jest? Ze taka zla jestes na bobry?[/quote]

a ja wiem ile to ci stuknie:eviltong:
Wsio Naj w tym nowym roczku:loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Dobra dobra sie nie przyznaje ile mi w tym roku stuknie lat..:roll: niech Ci bedzie stara laska o :evil_lol:

a to Twoja to rzeczka jest? ze taka zla jestes na bobry?[/QUOTE]

Laska tak :loveu: ale stara nie :angryy:

Rzeka nie jest moja(to ta sama co płynie u Be :eviltong:).Mam ok.50m,z podwórka do rzeki schodzę.Ale wierzby płaczące nad rzeką były moje.Pięć sztuk ładnie odchowane,duże już.A taraz zostały pnie,tak ok.70cm.nad ziemią :placz: :angryy:

Posted

[quote name='Pegaza']:)

aa no to faktycznie Cie urzadzily...cos posadzisz a potem ktos psuje..wrr[/QUOTE]

No własnie ktoś popsuje.....:angryy:
Bobry pod ochroną! Inaczej już z wiatrówką bym tam stała :angryy:

Posted

[quote name='jot11']Laska tak :loveu: ale stara nie :angryy:

Rzeka nie jest moja(to ta sama co płynie u Be :eviltong:).Mam ok.50m,z podwórka do rzeki schodzę.Ale wierzby płaczące nad rzeką były moje.Pięć sztuk ładnie odchowane,duże już.A taraz zostały pnie,tak ok.70cm.nad ziemią :placz: :angryy:[/QUOTE]

Czyżby Brda? :eviltong:

Jenysiu Daria ja znowu miałam kilkanaście stron do obrobienia :shake: Faktycznie laski z was niezłe (z siostrą i córką) :loveu: Jak mnie ta Twoja kanapa korci :evil_lol:

Posted

Nie bedziesz zalowac Be jak se ją kupisz ona jest tak latwa w utrzymaniu czystosci nawet przy psach..
fajna jest, ja poczatkowo chcialam inne kolory cos zywego ale po namysle stwierdzilam ze ten kolor bardziej zda egzamin na kanape w pokoju gdzie duzo spedzasz czasu..
bo Ty tu zadko wpadasz i dlatego masz tyle nadrabiania:eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']Nie bedziesz zalowac Be jak se ją kupisz ona jest tak latwa w utrzymaniu czystosci nawet przy psach..
fajna jest, ja poczatkowo chcialam inne kolory cos zywego ale po namysle stwierdzilam ze ten kolor bardziej zda egzamin na kanape w pokoju gdzie duzo spedzasz czasu..
bo Ty tu zadko wpadasz i dlatego masz tyle nadrabiania:eviltong:[/QUOTE]
Ja myślę nad taką brązową albo śliwkową ale póki co krucho z kasą .. :shake:

Posted

[quote name='tigrunia']Ja myślę nad taką brązową albo śliwkową ale póki co krucho z kasą .. :shake:[/QUOTE]

Aż się wróciłam zobaczyć tą kanapę :)
Ja chcę swój przetapicerować na czekoladowy brąz a na ożywienie turkusowe poduszki ;)
Szkoda mi wywalać bo jest fajny i baardzo wygodny tylko materiał kaszana no i kolory mnie wkurzają :angryy:

Posted

Fiu Fiu Daria ale laseczki jesteście :)
Ale mi się ta Twoja Fryzurka podoba :D
A kanapę tez masz fajną ja z kolei postawiłam na skóry naturalne chociaż wszyscy mówili że porwą pazurami i tyle z nich będzie a oprócz tego że jestem mega zadowolona jak jednym ruchem ściereczką się ją czyści afektów ubocznych brak no może jeden że czasami nie ma dla nas na nich miejsca :D

Posted

No nastepna znow... ja tam do laski nie jestem podobna..
no jestem sami porownajcie ;)
:D
[IMG]http://www.orto-tech.com.pl/sklep/files/laska_drewniana.jpg[/IMG]
ale nie lepisz sie do niej latem? jak jest cieplo?