Marzena* Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='jot11'][url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3061.jpg[/url] no nie pogadasz :loveu: piekniutkie obie jesteście :loveu: A tam Jesteś z siostrą i córką? Wyspałaś się? :multi:[/QUOTE] Kurcze Jola, ale ta nasza Daria to laska no nie ??? Quote
*Jot* Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Viky i Ja']Kurcze Jola, ale ta nasza Daria to laska no nie ???[/QUOTE] Kurcze,kurcze :evil_lol: Laska z naszej Darii,że hej :loveu: Ja tam swoich fotek nie dam bo przy Darunii jak szara gąska wyglądam :-( Quote
Marzena* Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='jot11']Kurcze,kurcze :evil_lol: Laska z naszej Darii,że hej :loveu: Ja tam swoich fotek nie dam bo przy Darunii jak szara gąska wyglądam :-([/QUOTE] To zrobimy galerie szarych gąsek i wkleimy się obie :evil_lol: Quote
karkakarka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [URL]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF3061.jpg[/URL] ale fajne zdjęcie :) Dżaga, dżaga :) ale u was to chyba rodzinne, bo wszystkie trzy fajnie dziewczyny jesteście :loveu: Ps: wszystkie cztery, bo i livka do rodziny należy :D Quote
Natalia&Lola Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Daria wszystkiego najlepszego dla Ciebie i dziewczyn! :) Laseczka na zdjęciach jesteś nono:D U nas zdjęć dużo nowych wgranych, więc wpadnij na oglądanie;) Quote
dysia-u Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Na Nowy Rok życze ci pomyślności , potęgi miłości, siły , młodości samych spokojnych , pogodnych dni. Quote
Nati28 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Witamy i zyczymy wszystkiego naj w nowym roku!! :loveu: Quote
Nati28 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A te zdjecia to hoho takie z was laseczki :loveu: Quote
Pegaza Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Hej wszystkim wieczornie:loveu: no nie przesadzacie tak czasem? stara baba jestem a Wy tu jakies laseczki wymyslacie:) ale dziekuje wszystkim heh za miłe komentarze:) Jola tak to moja mlodsza o 12 lat siostra:) i cora.. dziekuje za zyczenia:loveu: bylam na dzialce swojej i mamy razem pojechalismy...wszystko oki u mnie, a u mamy krety zniszczyly trawnik:roll: co rusz to kopczyk byl... mama napalila w piecu ciepelko sie zrobilo:loveu: herbatke wypilismy i w droge spowrotem.. Quote
*Jot* Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Oj,Daria Ty od razu stara babą byś chciała być :evil_lol: Nic z tego,jesteś laska i już :loveu: U nas też są krety:angryy: i bobry :angryy: drzewka nad rzeką mi ścieły :angryy: Quote
Pegaza Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Dobra dobra sie nie przyznaje ile mi w tym roku stuknie lat..:roll: niech Ci bedzie stara laska o :evil_lol: a to Twoja to rzeczka jest? ze taka zla jestes na bobry? Quote
ewa2909 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='pegaza']dobra dobra sie nie przyznaje ile mi w tym roku stuknie lat..:roll: Niech ci bedzie stara laska o :evil_lol: A to twoja to rzeczka jest? Ze taka zla jestes na bobry?[/quote] a ja wiem ile to ci stuknie:eviltong: Wsio Naj w tym nowym roczku:loveu: Quote
*Jot* Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Pegaza']Dobra dobra sie nie przyznaje ile mi w tym roku stuknie lat..:roll: niech Ci bedzie stara laska o :evil_lol: a to Twoja to rzeczka jest? ze taka zla jestes na bobry?[/QUOTE] Laska tak :loveu: ale stara nie :angryy: Rzeka nie jest moja(to ta sama co płynie u Be :eviltong:).Mam ok.50m,z podwórka do rzeki schodzę.Ale wierzby płaczące nad rzeką były moje.Pięć sztuk ładnie odchowane,duże już.A taraz zostały pnie,tak ok.70cm.nad ziemią :placz: :angryy: Quote
Pegaza Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 :) aa no to faktycznie Cie urzadzily...cos posadzisz a potem ktos psuje..wrr Quote
*Jot* Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Pegaza']:) aa no to faktycznie Cie urzadzily...cos posadzisz a potem ktos psuje..wrr[/QUOTE] No własnie ktoś popsuje.....:angryy: Bobry pod ochroną! Inaczej już z wiatrówką bym tam stała :angryy: Quote
tigrunia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='jot11']Laska tak :loveu: ale stara nie :angryy: Rzeka nie jest moja(to ta sama co płynie u Be :eviltong:).Mam ok.50m,z podwórka do rzeki schodzę.Ale wierzby płaczące nad rzeką były moje.Pięć sztuk ładnie odchowane,duże już.A taraz zostały pnie,tak ok.70cm.nad ziemią :placz: :angryy:[/QUOTE] Czyżby Brda? :eviltong: Jenysiu Daria ja znowu miałam kilkanaście stron do obrobienia :shake: Faktycznie laski z was niezłe (z siostrą i córką) :loveu: Jak mnie ta Twoja kanapa korci :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Nie bedziesz zalowac Be jak se ją kupisz ona jest tak latwa w utrzymaniu czystosci nawet przy psach.. fajna jest, ja poczatkowo chcialam inne kolory cos zywego ale po namysle stwierdzilam ze ten kolor bardziej zda egzamin na kanape w pokoju gdzie duzo spedzasz czasu.. bo Ty tu zadko wpadasz i dlatego masz tyle nadrabiania:eviltong: Quote
tigrunia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Pegaza']Nie bedziesz zalowac Be jak se ją kupisz ona jest tak latwa w utrzymaniu czystosci nawet przy psach.. fajna jest, ja poczatkowo chcialam inne kolory cos zywego ale po namysle stwierdzilam ze ten kolor bardziej zda egzamin na kanape w pokoju gdzie duzo spedzasz czasu.. bo Ty tu zadko wpadasz i dlatego masz tyle nadrabiania:eviltong:[/QUOTE] Ja myślę nad taką brązową albo śliwkową ale póki co krucho z kasą .. :shake: Quote
Pegaza Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 no tez by mi sie widziala sliwka, nawet taki mocny róż chcialam:) Quote
Marzena* Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='tigrunia']Ja myślę nad taką brązową albo śliwkową ale póki co krucho z kasą .. :shake:[/QUOTE] Aż się wróciłam zobaczyć tą kanapę :) Ja chcę swój przetapicerować na czekoladowy brąz a na ożywienie turkusowe poduszki ;) Szkoda mi wywalać bo jest fajny i baardzo wygodny tylko materiał kaszana no i kolory mnie wkurzają :angryy: Quote
dzasta Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Fiu Fiu Daria ale laseczki jesteście :) Ale mi się ta Twoja Fryzurka podoba :D A kanapę tez masz fajną ja z kolei postawiłam na skóry naturalne chociaż wszyscy mówili że porwą pazurami i tyle z nich będzie a oprócz tego że jestem mega zadowolona jak jednym ruchem ściereczką się ją czyści afektów ubocznych brak no może jeden że czasami nie ma dla nas na nich miejsca :D Quote
Pegaza Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 No nastepna znow... ja tam do laski nie jestem podobna.. no jestem sami porownajcie ;) :D [IMG]http://www.orto-tech.com.pl/sklep/files/laska_drewniana.jpg[/IMG] ale nie lepisz sie do niej latem? jak jest cieplo? Quote
Recommended Posts