Pegaza Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='laurin']:cool1: straszne no ale jakoś się trzeba nauczyć:roll:[/QUOTE] ta straszne to sie jutro bedzie dzialo:evil_lol: mam nadzieje ze wroce cala i instruktor tez:evil_lol: gdzies na jakims forum wyczytalam wypowiedz zacytuje ją Po pierwszej godzinie praktycznej nauki jazdy usłyszałem od instruktora "Różnie chciano mnie zabić, ale tak jak pan to jeszcze nikt, ale może następnym razem będzie lepiej".:evil_lol: Quote
laurin Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='Pegaza']ta straszne to sie jutro bedzie dzialo:evil_lol: mam nadzieje ze wroce cala i instruktor tez:evil_lol: gdzies na jakims forum wyczytalam wypowiedz zacytuje ją Po pierwszej godzinie praktycznej nauki jazdy usłyszałem od instruktora "Różnie chciano mnie zabić, ale tak jak pan to jeszcze nikt, ale może następnym razem będzie lepiej".:evil_lol:[/QUOTE] do mnie pewnie też by tak powiedział:evil_lol: Oby Ci się jakiś "dobry" trafił ten instruktor:evil_lol::eviltong: bo 30 godzin to kupa czasu Quote
madziasto4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='laurin']:cool1: straszne [/QUOTE] 30 godzin to jest tak naprwde NIC. ;) [quote name='Pegaza'] Po pierwszej godzinie praktycznej nauki jazdy usłyszałem od instruktora "Różnie chciano mnie zabić, ale tak jak pan to jeszcze nikt, ale może następnym razem będzie lepiej".:evil_lol:[/QUOTE] :roflt: Quote
laurin Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='madziasto4']30 godzin to jest tak naprwde NIC. ;) [/QUOTE] jak się jeździć umie to NIC, a dla mnie to by był stres jak nie wiem co:shake: panikara jestem:evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 No bedzie mnie uczyl szef tej firmy:cool1:facet okol 40-45 lat tak mysle..a moze ma i wiecej.. Quote
madziasto4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='laurin']jak się jeździć umie to NIC, a dla mnie to by był stres jak nie wiem co:shake: panikara jestem:evil_lol:[/QUOTE] Dla mnie, kiedy mialam jazdy, 30 godzin minelo blyskawicznie, a ja chcialam jeszcze, jeszcze, jeszcze. Dlatego mowie, ze to jest nic- czlowiek sie nie obejrzy, a tu juz 1/3 wyjeżdzona, zaraz połowa, 2 ostatnie jazdy i koniec... ;) Quote
Pegaza Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='madziasto4']Dla mnie, kiedy mialam jazdy, 30 godzin minelo blyskawicznie, a ja chcialam jeszcze, jeszcze, jeszcze. Dlatego mowie, ze to jest nic- czlowiek sie nie obejrzy, a tu juz 1/3 wyjeżdzona, zaraz połowa, 2 ostatnie jazdy i koniec... ;)[/QUOTE] jeny Madzia Ciebie normalnie ciagnelo na maxa do tego auta:evil_lol: hehe obym i ja poczula takie prądy:evil_lol: gorzej bedzie jak sie zraze..bo cos mi bedzie nie wychodzic..a ja nerwus jestem :roll: Quote
Doti1986 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja tam prawko robiłam "expresowo" w miesiąc wyjeździłam wszystkie godziny cyzli 30 i kolejny czekałam na egzamin:evil_lol: I teraz po prawie 4 latach moge powiedzieć że stanowczo 30godzin to za mało:roll: Quote
Pegaza Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 No ja narazie nic na temat powiedziec nie moge ;) jedynie to ze przez te zajecia jakos dni mi szybciej lecialy. Wyjezdze jazdy zacznie sie zima,potem egzamin.... a potem wiosna nadejdzie.:multi: Quote
Marzena* Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witamy i życzymy dobrej nocy :loveu::loveu: Trzymamy kciuki za jazdy :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='Doti1986']Ja tam prawko robiłam "expresowo" w miesiąc wyjeździłam wszystkie godziny cyzli 30 i kolejny czekałam na egzamin:evil_lol: I teraz po prawie 4 latach moge powiedzieć że stanowczo 30godzin to za mało:roll:[/QUOTE] Ja tez sie szybko uwinelam- tez miesiac, z tygodniawa przerwa w miedzyczasie nawet, bo mialam wyjazd zaplanowany :lol: Pewnie, ze to za malo...Dla kogos, kto dopiero uczy sie jezdzic, kazda godzina z dobrym instruktorem jest na wage zlota, a 30 godzin strasznie szybko mija... Quote
Marzena* Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witamy w sobotni poranek :loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Pegaza']t Po pierwszej godzinie praktycznej nauki jazdy usłyszałem od instruktora "Różnie chciano mnie zabić, ale tak jak pan to jeszcze nikt, ale może następnym razem będzie lepiej".:evil_lol:[/QUOTE] mój instruktor w czasie jazdy powiedział " nie miałem jeszcze kursanta z takim słabym kopytem jazdy" hhahaha :evil_lol: szkoda że mnie czasem nie widzi :eviltong: zdziwiło by sie chłopisko , oj zdziwiło Quote
Pegaza Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Viky i Ja']Witamy i życzymy dobrej nocy :loveu::loveu: Trzymamy kciuki za jazdy :evil_lol:[/QUOTE] Dziekuje za trzymanie kciukow:loveu: [quote name='madziasto4']Ja tez sie szybko uwinelam- tez miesiac, z tygodniawa przerwa w miedzyczasie nawet, bo mialam wyjazd zaplanowany :lol: Pewnie, ze to za malo...Dla kogos, kto dopiero uczy sie jezdzic, kazda godzina z dobrym instruktorem jest na wage zlota, a 30 godzin strasznie szybko mija...[/QUOTE] Cze Madzia sobotnio:multi: [quote name='jot11']Witamy sobotnio porannie :multi:[/QUOTE] [quote name='Viky i Ja']Witamy w sobotni poranek :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [quote name='Doti1986']Witamy śliczne dziewczyny:loveu:[/QUOTE] Cze laski:loveu: Witam z rana ale sie dzis wyspalam do 9:30:crazyeye: a potem szybkie ubieranie z psami na szybki spacer, do sklepu na zakupy, sniadania porobic a teraz sie biore za sprzatanie i gotowanie :cool1: no a potem jazdy:cool1: ciał:loveu: Quote
Pegaza Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='dysia-u']mój instruktor w czasie jazdy powiedział " nie miałem jeszcze kursanta z takim słabym kopytem jazdy" hhahaha :evil_lol: szkoda że mnie czasem nie widzi :eviltong: zdziwiło by sie chłopisko , oj zdziwiło[/QUOTE] Cze Ula :p sie kopyto wyrobilo hehe :evil_lol: Quote
Natalia&Lola Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Pozrowienia od Bondzika Inki i oczywiście ode mnie w deszczowy i pochmurny sobotni dzień:razz: Quote
Pegaza Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Natalia&Lola']Pozrowienia od Bondzika Inki i oczywiście ode mnie w deszczowy i pochmurny sobotni dzień:razz:[/QUOTE] Cze i dziekuje a dla Twoich usciski:loveu: no wiec mam juz 1 jazde za sobą i powiem Wam tak: to jest Zaje...e:cool1: i wrocilam sama do domu z innej dzielnicy:multi: fajnego mam tego instruktora cierpliwego, spokojnego i sama sie przy nim wyluzowalam i spieta nie bylam:p pochwalil mnie ze ladnie kierownice trzymie:evil_lol: nie sciskam jej nerwowo, ladnie nią krece i sie mnie pyta ile jezdzilam z m-a:cool1: ja mu mowie ze tylko raz, to znow pyta czy rowerem jezdze... krece glową ze nie, no to mowi ze duzo wozkow dzieciecych musialam wywozic:lol: ze tą kierownicą umie krecic:evil_lol: fajnie bylo naprawde i tak jak Madzia napisala ze to wciaga i chce sie wiecej jezdzic..oby tak bylo i na nastepnych lekcjach:loveu: Quote
Doti1986 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Pegaza']Cze i dziekuje a dla Twoich usciski:loveu: no wiec mam juz 1 jazde za sobą i powiem Wam tak: to jest Zaje...e:cool1: i wrocilam sama do domu z innej dzielnicy:multi: fajnego mam tego instruktora cierpliwego, spokojnego i sama sie przy nim wyluzowalam i spieta nie bylam:p pochwalil mnie ze ladnie kierownice trzymie:evil_lol: nie sciskam jej nerwowo, ladnie nią krece i sie mnie pyta ile jezdzilam z m-a:cool1: ja mu mowie ze tylko raz, to znow pyta czy rowerem jezdze... krece glową ze nie, no to mowi ze duzo wozkow dzieciecych musialam wywozic:lol: ze tą kierownicą umie krecic:evil_lol: fajnie bylo naprawde i tak jak Madzia napisala ze to wciaga i chce sie wiecej jezdzic..oby tak bylo i na nastepnych lekcjach:loveu:[/QUOTE] No to super że się podobało:loveu: Ja pamiętam jak pierwszy raz miałam poważnego stresa kiedy musiałam po raz pierwszy tyłem zaparkować pomiedzy dwoma prawdziwymi samochodami a nie pachołkami na placu:evil_lol: Heheh a teraz śmiać mi się z tego che jak sobie to przypomnę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='Pegaza']Cze i dziekuje a dla Twoich usciski:loveu: no wiec mam juz 1 jazde za sobą i powiem Wam tak: to jest Zaje...e:cool1: i wrocilam sama do domu z innej dzielnicy:multi: fajnego mam tego instruktora cierpliwego, spokojnego i sama sie przy nim wyluzowalam i spieta nie bylam:p pochwalil mnie ze ladnie kierownice trzymie:evil_lol: nie sciskam jej nerwowo, ladnie nią krece i sie mnie pyta ile jezdzilam z m-a:cool1: ja mu mowie ze tylko raz, to znow pyta czy rowerem jezdze... krece glową ze nie, no to mowi ze duzo wozkow dzieciecych musialam wywozic:lol: ze tą kierownicą umie krecic:evil_lol: fajnie bylo naprawde i tak jak Madzia napisala ze to wciaga i chce sie wiecej jezdzic..oby tak bylo i na nastepnych lekcjach:loveu:[/QUOTE] Daria, moja krew!!! :evil_lol: Ja to bylam okropnie przybita, jak mi sie jazdy już kończyly. :lol: Mogłam jezdzić cały dzień na L-ce, codziennie :lol: I miałam superanckich instruktorów, ze to az sama przyjemność była. No i fakt, ze dobrze jeździłam- to tez wpływało na to, że się kompletnie nie stresowałam :lol: Quote
Pegaza Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='madziasto4']Daria, moja krew!!! :evil_lol: Ja to bylam okropnie przybita, jak mi sie jazdy już kończyly. :lol: Mogłam jezdzić cały dzień na L-ce, codziennie :lol: I miałam superanckich instruktorów, ze to az sama przyjemność była. No i fakt, ze dobrze jeździłam- to tez wpływało na to, że się kompletnie nie stresowałam :lol:[/QUOTE] O daj Boze zeby to byla prawda hehe wiesz teraz tak siedze i mysle wsiadlam bym znow do tego auta bo mam chec znow pojezdzic a tu jazdy dopiero w srode bo wczesniej mi nie pasuje:roll: tylko musze wyczuc ten gaz i sprzeglo przy ruszaniu np z skrzyzowania..ale dam rade nie czuje stresu wiec powinno byc dobrze:p Quote
dzasta Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 No to fajnie Daria że się nie stresujesz i chcesz jeszcze i doczekać się nie możesz :D Ja też lubiłam jazdy teraz tez lubię jeździć ale nie bardzo mogę przez kolano :( Ja się po mału szykuje bo jeszcze pranie Berty i szykowanie i przydało by się trochę pospać a około 5 wyjazd :D Quote
Pegaza Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='dzasta']No to fajnie Daria że się nie stresujesz i chcesz jeszcze i doczekać się nie możesz :D Ja też lubiłam jazdy teraz tez lubię jeździć ale nie bardzo mogę przez kolano :( Ja się po mału szykuje bo jeszcze pranie Berty i szykowanie i przydało by się trochę pospać a około 5 wyjazd :D[/QUOTE] No hej:p no narazie jest oki zobaczymy co bedzie dalej..:p oj to szkoda bo jednak autkiem sie szybciej przemiescisz a tak.. a to wystawa tak?:p ja juz pozmniejszalam fotencje dzialkowe ale dopiero wstawie ok srody:p :eviltong: a teraz porobilam fotki ale cos mi sie aparat nie chce laczyc z lapkiem i dwie cudem przemycilam, musze poczekac na m-a zeby zrzucic te foty.. Pipi jak widzi aparat to tez nie chce ze mna wspolpracowac:roll: [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2653.jpg[/IMG] i potarganiec znow:p [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2656.jpg[/IMG] Quote
*Jot* Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [url]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF2656.jpg[/url] Ojejku,jaka śliczna mała Pipi :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts