laurin Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 cześć:loveu: Przyszłam zdjęcia oglądać:p [quote name='Pegaza'] no więc sie zdecydowałam na ten z Reserveda :lol: a teraz sie wzielam za gotowanie pomidorowka dzisiaj:p i za chwile sie wezne za sprzątanie:p[/QUOTE] to może mały pokazik:cool3: Ja dziś szarlotkę piekłam:loveu: ale pachniało:roll: Quote
Pegaza Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='laurin']cześć:loveu: Przyszłam zdjęcia oglądać:p to może mały pokazik:cool3: Ja dziś szarlotkę piekłam:loveu: ale pachniało:roll:[/QUOTE] Ania parenascie stron wstecz pokazywalam go, ten sam fason tylko inny kolor mam:p oo to musiala byc dobra:p Quote
Marzena* Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wpadłyśmy szybciutko powiedzieć dobranoc :loveu::sleep2: Quote
karkakarka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Hejka :) Jestem dziś :) Nie mam za dużo czasu na kompa, bo się uczę na małe kolokwium. Dziś nadrobię zaległości z wczoraj i bedzie git :loveu: A co do płaszczyka, to teraz zacznij szukać zimowego :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='karkakarka']Hejka :) Jestem dziś :) Nie mam za dużo czasu na kompa, bo się uczę na małe kolokwium. Dziś nadrobię zaległości z wczoraj i bedzie git :loveu: A co do płaszczyka, to teraz zacznij szukać zimowego :evil_lol:[/QUOTE] Cze Viki Jot i Karina:loveu: nie nie bede szukac:shake: bo te co widzialam i mierzyląm nie byly nic grubsze od tego co kupilam, najwyzej wloze grubszy swetr.. a ja zara ide ogarnac swoją chalupe i gotowac zurek:p dzis mam wolne ale ide w poniedzialek do roboty.. Quote
megi82 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 dzień dobry bardzo u mnie słonecznie,a u was? tak liczę,że dodasz jakąś foteczkę dziś-o co cię baaaaaardzo,ale to bardzo proszę Quote
Pegaza Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Cze:p a tez slonko mamy:loveu: foteczka:roll: cos poszukam z staroci.. Quote
Doti1986 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witamy piatkowo śliczne dziewczyny:loveu: Quote
Pegaza Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='Doti1986']Witamy piatkowo śliczne dziewczyny:loveu:[/QUOTE] Cze Doti :multi: Quote
*kleo* Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witam witam i zapraszam do nas, ja już się z fotek rozliczyłam :multi: Quote
karkakarka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A ja se przerwę zrobiłam i tez fotki dałam :cool3: Quote
Pegaza Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='karkakarka']A ja se przerwę zrobiłam i tez fotki dałam :cool3:[/QUOTE] to jestes lepsza ode mnie:roll: Cze Ania i Kleo:p Quote
dzasta Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cześć Daria :multi: U nas nawet dzisiaj bardzo fajna pogoda całkiem ciepło jesiennie i wszędzie te kolorowe liście :Dog_run: Quote
ewa2909 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='Pegaza']Cze:p a tez slonko mamy:loveu: foteczka:roll: cos poszukam z staroci..[/QUOTE] Coś mi się zdaje że jakaś foteczka miała być:mad: Cze Daria:multi: Quote
Pegaza Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='ewa2909']Coś mi się zdaje że jakaś foteczka miała być:mad: Cze Daria:multi:[/QUOTE] Halo Dzasta i Ewa:cool3: no miala miala ale jak widac nie doszlam do tego..:roll: sie poprawie hehe a tera ide chopa posmyrac po plecach:evil_lol:;) Quote
ewa2909 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a tera ide chopa posmyrac po plecach:evil_lol:;)[/QUOTE] Daria światełko sobie zapomniałaś zgasić:evil_lol: Albo już po smyranku:evil_lol: Quote
dzasta Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A ja gdzieś czytałam że już planujesz po mału ogród więc się wszystko dobrze skończyło w wiadomej sprawie ? Bardzo się cieszę :D Quote
laurin Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='ewa2909'] Daria światełko sobie zapomniałaś zgasić:evil_lol: Albo już po smyranku:evil_lol:[/QUOTE] eeee już zgaszone:evil_lol: [quote name='madziasto4']Kiedy zaczynasz jazdy? :razz:[/QUOTE] I ile teraz trzeba tych godzin wyjeżdzać:cool1: Quote
madziasto4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='laurin'] I ile teraz trzeba tych godzin wyjeżdzać:cool1:[/QUOTE] 30 godzin. Quote
Pegaza Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 [quote name='laurin']eeee już zgaszone:evil_lol: I ile teraz trzeba tych godzin wyjeżdzać:cool1:[/QUOTE] [quote name='madziasto4']30 godzin.[/QUOTE] Madzia masz wyczucie :cool1: jutro zaczynam:lol: wlasnie 30 godzin.. Justyna nio:lol::multi: w niedziele jedziemy na dzialke:multi: a wtorek zalatwiamy wrescie wszystko juz formalnie jak powinno byc ale sie wyczekalam no nie?:cool1: tez sie ciesze:loveu: a ile planow mamy z m-a to bedzie bardzo pracowity nastepny rok:evil_lol::cool1: Ewa swiatlo na dogo gasi sie pozno tak mają wylaczniki ustawione:evil_lol: a ja po ciemku smyram bo m-a zasypia przy tym :diabloti: Quote
laurin Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='madziasto4']30 godzin.[/QUOTE] :cool1: straszne no ale jakoś się trzeba nauczyć:roll: Quote
laurin Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 udało sie:multi: [quote name='Pegaza'] a ja po ciemku smyram bo m-a zasypia przy tym :diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: no nie:evil_lol: Quote
Recommended Posts