Pegaza Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Wkleje Wam fotke plaszcza co dzis mierzylam tyle ze w innym kolorze ten mierzony byl stalowy..:p [IMG]http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/792/35/90/792359061[/IMG] i [IMG]http://img2.imageshack.us/img2/326/img0390t.jpg[/IMG] caly czas nim mysle..:roll: Quote
Kasia_zg Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [CENTER][COLOR=Navy]Też by mi taki płaszczyk zakotwiczył w myślach na dłużej...fajniusi jest. I jak myślisz żeby go kupić czy raczej szukasz czegoś cieplejszego?? [/COLOR][/CENTER] Quote
Doti1986 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Fajny płaszczyk tez mam taki:loveu: jest z nim jeden minus jak się chodzi to kołnierz doprowadza mnie do szału bo cały czas z szalikiem się użeram:roll: a jak prowadzę samochód to ściągam płaszcz bo się ten kołnierz podnosi i szału dostaję kiedy sięga do nosa:shake::shake::shake: Quote
Kasia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 fajny ten płaszczyk :loveu: ino taki bardziej jesienny nie zimowy, co nie? ja kupiłam sobie kurtkę w H&M na zimę, też czarna i też właśnie w kroju takiego płaszczyka z paskiem tylko że materiał kurtkowy (ale nie taki śliski ortalionowy) z polarkiem wewnątrz, który mogę na jesień czy wiosnę odpiąć :lol: fajna taka, praktyczna i w ogóle... Quote
ewa2909 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Cze Daria:multi::multi::multi: Płaszczyk fajniusi:razz: Quote
tigrunia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ooo fajny płaszczyk :loveu: Też mam podobny ino beżowy - uwielbiam go :loveu: Ale mój jest taki wiosenno-jesienny raczej na cieplejsze dni :roll: Quote
*kleo* Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ładny płaszczyk :p Ja sobie w zeszłym roku zakupiłam pozbywając się 3/4 stypendium i jeszcze przez miesiąc mnie sumienie gryzło, ale go uwielbiam :loveu: Quote
dzasta Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witam się wieczorową porą :D Płaszczyk piękny :p Quote
*Jot* Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Witamy porannie :multi: Płaszczyk bardzo ładny :lol: Quote
dzasta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Cześć D-E :razz: I jak płaszczyk będzie zakupiony ? Czy nie śnił się po nocach :p Quote
Pegaza Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Hej dziewczyny:multi: gdyby ten płaszcz byl cieplejszy to od razu bym go wziela...szkoda no... poczekam moze cos bedzie podobnego..:p tak sie chcialam dzisiaj wyspac to mnie Liv obudzila piszczeniem..potem Soma dala znaki ze juz tez wyspana a Pipi nerwowo latala po mieszkaniu bo wydawalo mi sie ze ona chce na dwor, ta na dwor ale do psow:mad: normalnie utrzymac na smyczy ją nie mogłam tak do nich ciągla..:mad: Quote
dzasta Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A moje dzisiaj spały i czekały aż Pancia wstanie :lol: Quote
karkakarka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Fajny ten płaszczyk :cool3: No co Soma po prostu koleżeńska jest, słyszy ziomów to na dwór ciągnie :D Quote
Pegaza Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='karkakarka']Fajny ten płaszczyk :cool3: No co Soma po prostu koleżeńska jest, słyszy ziomów to na dwór ciągnie :D[/QUOTE] To nie Soma to Pipi:cool1:bo ma te dni :cool1: i popoludniu w zasadzie sie nie pozalatwiala bo psy byly wazniejsze..:mad: Quote
laurin Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Pegaza']To nie Soma to Pipi:cool1:bo ma te dni :cool1: i popoludniu w zasadzie sie nie pozalatwiala bo psy byly wazniejsze..:mad:[/QUOTE] kochliwa laska:evil_lol: Cze Daria:multi: Dotarłam dziś na dogo:roll: fajny płaszczyk:loveu: Quote
*Jot* Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Bardzo udanego dnia życzymy i witamy serdecznie :multi: Quote
Doti1986 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Serdecznie witamy śliczne dziewczyny:loveu: Quote
Kasia Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 deszczowe dzień dobry :loveu: paskudnie dzisiaj u nas,leje i zimno strasznie... Quote
karkakarka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Pegaza']To nie Soma to Pipi:cool1:bo ma te dni :cool1: i popoludniu w zasadzie sie nie pozalatwiala bo psy byly wazniejsze..:mad:[/QUOTE] O to przepraszam Some :evil_lol: A tak w ogóle to [B]witam[/B], bo ładuję się tu z butami i ani dzień dobry ani pocałuj mnie w d... :shake: jakaś nie wychowana jestem :eviltong: Quote
Pegaza Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='karkakarka']O to przepraszam Some :evil_lol: A tak w ogóle to [B]witam[/B], bo ładuję się tu z butami i ani dzień dobry ani pocałuj mnie w d... :shake: jakaś nie wychowana jestem :eviltong:[/QUOTE] Mi to nie przeszkadza:shake::eviltong: Witam Was deszczowo:cool1: Ania Jot Doti Kasia i Karina:loveu: otwarli u nas Biedronkus:multi: teraz mam z buta malego bo wczesniej musialam kawalek spory isc do niej..az wydałam niecale 7 zł:evil_lol: a ile rzeczy mialam w siatce:evil_lol: ide robic mlodej zielnik:roll: jak ja lubie te zadania domowe:roll: Quote
karkakarka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Toś poszalała w tej biedronie :evil_lol::evil_lol: A młoda nie ma czasu robić zielnika :mad: Quote
Pegaza Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='karkakarka']Toś poszalała w tej biedronie :evil_lol::evil_lol: A młoda nie ma czasu robić zielnika :mad:[/QUOTE] noo ale ja tam jeszcze kaski zostawie narazie nic takiego nie potrzebowalam..:p mloda dzis sie musi uczyc na historie..a ze sie z nia popoludniu widziec prawie ze nie bede wiec jej pomoge zeby sie naumiala histy.. Quote
karkakarka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dobra z ciebie mama :) Ja z resztą bardzo podobnie robię :evil_lol: Quote
Pegaza Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='karkakarka']Dobra z ciebie mama :) Ja z resztą bardzo podobnie robię :evil_lol:[/QUOTE] ta i mama potem oceny zbiera:cool1: moje dziecko na wszystko ma czas...:cool1: dobra ide to robic bo sporo tego jest.. Quote
Recommended Posts