Pegaza Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='madziasto4']Chyba będzie pasować, bo szary kolor to taki neutralny :hmmmm:[/quote] O Madzia juz mi odpisalas:loveu: no niby tak ale szara by lepiej sie kleila z szarymi butami.. ale w sumie fioletowa by sie odznaczala..sama nie wiem.. Quote
madziasto4 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Pegaza']O Madzia juz mi odpisalas:loveu: no niby tak ale szara by lepiej sie kleila z szarymi butami.. ale w sumie fioletowa by sie odznaczala..sama nie wiem..[/QUOTE] Według mnie fiolet da fajny akcent :p Quote
Pegaza Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='madziasto4']Według mnie fiolet da fajny akcent :p[/quote] mowisz hm tylko potem musze do ciuchow to razem skleic zeby wszystko mialo jak to mowia nogi i rece..pomysle nad nia... Quote
Mała Rita Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Cze De :loveu: bierz fiolet, ja tez zastanawiam sie nad fioletową torbą, a buty na jesien mam szaro-czarne Quote
Pegaza Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze De :loveu: bierz fiolet, ja tez zastanawiam sie nad fioletową torbą, a buty na jesien mam szaro-czarne[/quote] ja ale ja mysle tez o ciuchach zebym potem jak sie ubrala zeby kolorystycznie pasowalo.. ale taska mowie Wam ze od razu bym brala jak byla szara:loveu: no a ze fiolet to tera mysle nad nia hehe Quote
Mała Rita Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Pegaza']ja ale ja mysle tez o ciuchach zebym potem jak sie ubrala zeby kolorystycznie pasowalo.. ale taska mowie Wam ze od razu bym brala jak byla szara:loveu: no a ze fiolet to tera mysle nad nia hehe[/quote] poka linka :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 No ciuchy też wtedy jakieś neutralne, żeby się ten fiolet nie gryzł z resztą :p Quote
Pegaza Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='madziasto4']No ciuchy też wtedy jakieś neutralne, żeby się ten fiolet nie gryzł z resztą :p[/quote] no wlasnie nie zaloze pomaranczowych spodni:cool1: Asia nie pokaze bo ona w sklepie jest:eviltong: Quote
Mała Rita Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Pegaza']no wlasnie nie zaloze pomaranczowych spodni:cool1: Asia nie pokaze bo ona w sklepie jest:eviltong:[/quote] łoooo myslalam ze na allegro Quote
Pegaza Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='Mała Rita']łoooo myslalam ze na allegro[/quote] :shake: bylam dzis na sklepach i chcialam se kupic swetr mialam go upatrzony ide mierze i co maly:roll: kuna wszedzie rosne:placz: potem mierze drziny i tez za male, nie mialam juz ochoty mierzyc nastepnych par..a torebke zobaczylam do raczki przymierzylam mysle fajna ale tez jej nie kupilam:evil_lol: Quote
laurin Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 cześć:loveu: noo jak się mierzy i coś jest za małe to się odechciewa tego mierzenia:cool1: Quote
karkakarka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 dobrze, że torebka w sam raz :eviltong: Też nienawidzę, jak przymierzam ubrania - swój rozmiar i okazuje się, że nie jest on już wcale mój :cool1: Quote
Pegaza Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Cze wtorkowo:multi: poszlam kupilam szara ale nie wiem czy to dobry wybor:roll: torebka odbiega kolorem od butow :roll: trudno noo Karkakarka dzis mialam okazje tak mierzyc spodnie, nie napisze Wam jakie w jakim rozmiarze kupilam:roll::cool1: kreci mi sie w makowce:huh: nie wiem czemu... Quote
dzasta Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Hej Pegaza!!! Jak tam żyjecie ??? Ja dzisiaj latałam po lekarzach i rehabilitacji dopiero co do domu wpadłam po tej całej ganiance :D Quote
Pegaza Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='dzasta']Hej Pegaza!!! Jak tam żyjecie ??? Ja dzisiaj latałam po lekarzach i rehabilitacji dopiero co do domu wpadłam po tej całej ganiance :D[/quote] Wyzej napisalam:p tos dzis miala taki poglupialy dzien jak ja wczoraj..:roll: Quote
dzasta Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 No czytała żem ale tak poza zakupami co tam u Was :) U nas dzisiaj piękna pogoda była i jest i nawet na chwilę byłam posiedzieć na słoneczko ale tylko na chwilę bo słaba jeszcze jestem :roll: Quote
Pegaza Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 U nas czyli u psow hehe wieje nudą dziewczyny spia jedna wtulona w moją nową taske:-o:evil_lol: druga jak zwykle miejscowka pomiedzy wejsciem do kuchni a duzym pokojem:razz: a trzeciej nie widze:roll: znikla gdzies...:evil_lol: pogoda u nas bardzo ciepla :loveu: i oby jak nadluzej Quote
tigrunia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Czeee :multi: Ja sobie dziś żakiecik kupiłam na allegro :loveu: Miałam kupić czarny i biały .. biały kończył się 5 minut po czarnym i akurat gość przyjechał na chwile i żakiecik poszedł ... :placz: za 38 zł :placz: Quote
madziasto4 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Be pokaż żakiecik. Bo ja też szukam. Quote
tigrunia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [quote name='madziasto4']Be pokaż żakiecik. Bo ja też szukam.[/quote] [url]http://newtrend.pl/zd/zakietczarny.jpg[/url] :cool3: Quote
Mała Rita Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Cze De :loveu: Ja tak dzis mialam z paskiem :cool1: wczoraj sobie wypatrzyłam wieczorem na allegro, dzis rano szukam zeby kupic a aukcji juz nie ma :angryy: Quote
dzasta Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 A ja ostatnio za to wylicytowałam na allegro za mniej niż połowę ceny ciuchy ale dla Berci :) i klatkę taką z materiału na Show tez dla Berci teraz czas na coś dla siebie :D Quote
Pegaza Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Cze lachonki:multi::loveu: fajny zakiet:loveu: Be ja wczoraj tez ogladalam zakiety ale po ostatnim razie jak mierzylam taki swetr kardigan i okazal sie za maly boje sie kupic na allegro..a rozgladam sie za przejsciowką zakietu lub cieplym swetrem.. obiad mam gotowy i jak podkurzam wyskocze se humor poprawic sztucznym slonkiem:cool3: no moj m-a se spodnie wylicytowal orginaly za pare groszy hehe Quote
Nati28 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [U]Czesc :lol:[/U] Milego opalania na sztycznym sloncu :razz: Quote
Recommended Posts