Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4']Chyba będzie pasować, bo szary kolor to taki neutralny :hmmmm:[/quote]
O Madzia juz mi odpisalas:loveu: no niby tak ale szara by lepiej sie kleila z szarymi butami.. ale w sumie fioletowa by sie odznaczala..sama nie wiem..

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']O Madzia juz mi odpisalas:loveu: no niby tak ale szara by lepiej sie kleila z szarymi butami.. ale w sumie fioletowa by sie odznaczala..sama nie wiem..[/QUOTE]
Według mnie fiolet da fajny akcent :p

Posted

[quote name='madziasto4']Według mnie fiolet da fajny akcent :p[/quote]
mowisz hm tylko potem musze do ciuchow to razem skleic zeby wszystko mialo jak to mowia nogi i rece..pomysle nad nia...

Posted

[quote name='Mała Rita']Cze De :loveu: bierz fiolet, ja tez zastanawiam sie nad fioletową torbą, a buty na jesien mam szaro-czarne[/quote]

ja ale ja mysle tez o ciuchach zebym potem jak sie ubrala zeby kolorystycznie pasowalo..
ale taska mowie Wam ze od razu bym brala jak byla szara:loveu: no a ze fiolet to tera mysle nad nia hehe

Posted

[quote name='Pegaza']ja ale ja mysle tez o ciuchach zebym potem jak sie ubrala zeby kolorystycznie pasowalo..
ale taska mowie Wam ze od razu bym brala jak byla szara:loveu: no a ze fiolet to tera mysle nad nia hehe[/quote]

poka linka :loveu:

Posted

[quote name='madziasto4']No ciuchy też wtedy jakieś neutralne, żeby się ten fiolet nie gryzł z resztą :p[/quote]
no wlasnie nie zaloze pomaranczowych spodni:cool1:

Asia nie pokaze bo ona w sklepie jest:eviltong:

Posted

[quote name='Mała Rita']łoooo myslalam ze na allegro[/quote]

:shake: bylam dzis na sklepach i chcialam se kupic swetr mialam go upatrzony ide mierze i co maly:roll: kuna wszedzie rosne:placz: potem mierze drziny i tez za male, nie mialam juz ochoty mierzyc nastepnych par..a torebke zobaczylam do raczki przymierzylam mysle fajna ale tez jej nie kupilam:evil_lol:

Posted

Cze wtorkowo:multi:

poszlam kupilam szara ale nie wiem czy to dobry wybor:roll: torebka odbiega kolorem od butow :roll: trudno noo

Karkakarka dzis mialam okazje tak mierzyc spodnie, nie napisze Wam jakie w jakim rozmiarze kupilam:roll::cool1:

kreci mi sie w makowce:huh: nie wiem czemu...

Posted

[quote name='dzasta']Hej Pegaza!!!

Jak tam żyjecie ???

Ja dzisiaj latałam po lekarzach i rehabilitacji dopiero co do domu wpadłam po tej całej ganiance :D[/quote]

Wyzej napisalam:p

tos dzis miala taki poglupialy dzien jak ja wczoraj..:roll:

Posted

No czytała żem ale tak poza zakupami co tam u Was :) U nas dzisiaj piękna pogoda była i jest i nawet na chwilę byłam posiedzieć na słoneczko ale tylko na chwilę bo słaba jeszcze jestem :roll:

Posted

U nas czyli u psow hehe wieje nudą dziewczyny spia jedna wtulona w moją nową taske:-o:evil_lol: druga jak zwykle miejscowka pomiedzy wejsciem do kuchni a duzym pokojem:razz: a trzeciej nie widze:roll: znikla gdzies...:evil_lol:

pogoda u nas bardzo ciepla :loveu: i oby jak nadluzej

Posted

Czeee :multi:
Ja sobie dziś żakiecik kupiłam na allegro :loveu: Miałam kupić czarny i biały .. biały kończył się 5 minut po czarnym i akurat gość przyjechał na chwile i żakiecik poszedł ... :placz: za 38 zł :placz:

Posted

A ja ostatnio za to wylicytowałam na allegro za mniej niż połowę ceny ciuchy ale dla Berci :) i klatkę taką z materiału na Show tez dla Berci teraz czas na coś dla siebie :D

Posted

Cze lachonki:multi::loveu:
fajny zakiet:loveu: Be ja wczoraj tez ogladalam zakiety ale po ostatnim razie jak mierzylam taki swetr kardigan i okazal sie za maly boje sie kupic na allegro..a rozgladam sie za przejsciowką zakietu lub cieplym swetrem..

obiad mam gotowy i jak podkurzam wyskocze se humor poprawic sztucznym slonkiem:cool3:

no moj m-a se spodnie wylicytowal orginaly za pare groszy hehe