Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
no jak się chciało mieć 3 łazienki....

heh chyba nie myslisz ze ja mam w domu 3 lazienki:evil_lol::cool1:
Magda w kazdej sa po 2 okna + kafelki po sufit...

Posted

ewa2909 napisał(a):
No przecież masz już wprawe:eviltong:

oj jak sie je myje co 3 miesiace to idzie przezyc :eviltong:ale jak bym miala conajmniej raz w tygodniu 3 machnac lazienki chyba bym polegla:evil_lol:

Posted

To powiem wam coś lepszego .. ja w sobotę lub niedzielę mam malowanie okien :cool1: Znaczy się, że ja je malować mam :cool1: Średnio mi się ten pomysł podoba .. no i potem umyć też trzeba będzie :angryy:

Posted

tigrunia napisał(a):
To powiem wam coś lepszego .. ja w sobotę lub niedzielę mam malowanie okien :cool1: Znaczy się, że ja je malować mam :cool1: Średnio mi się ten pomysł podoba .. no i potem umyć też trzeba będzie :angryy:

nie buntuje Cię , ale mnie też by się taki pomysł nie podobał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cześć zapracowana Dario :multi:

Wpadłam przelotem bo zaraz lecę dalej leżeć bo żem się na wystawie wykończyła a upał był niemiłosierny psy prawie popadały :shake:

Posted

tigrunia napisał(a):
Halo Daria poległaś na 6-tej łazience ?? :crazyeye:

hehe ale sie troszczysz o mnie:evil_lol:
taa dzis poleglam na swojej lazience a wlasciwie na swoim mieszkaniu:roll: bo przez 3 dni moje mieszkanie nie bylo sprzatane..:roll:
wczoraj bylam taka zmeczona ze na neta juz sie wejsc nie chcialo..
a dzis bylam na zakupach jedzeniowych,przy okazji wpadlam zobaczyc butki jakies:cool1: mam juz na oku...aa kupialam se 2 czesc Rozlewiska bo koncze czytac 1 czesc...psy mialam dzis kapac ale deszcz u nas pada wiec bez sensu jutro beda wygladac tak samo..najwyzej je wykapie jutro wieczorem..
co do okien jestem szczesliwa ze mam je za soba, za 3 miesiace powtorka z mycia..:cool1:a Ty Be sie nie daj niech chociaz pomaluje Luk okna jak na Ciebie spadnie mycie..

i Cze wszystkim odwiedzajacym:loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
No my mamy troszkę więcej do roboty jutro niż tylko te okna :placz: A wieczorem jeszcze Łukiego siostra przyłazi z dzieciakami :cool1:

Cze Ewa i Nati:loveu:
Be to juz Ci wspolczuje..:evil_lol:znaczy tej wizyty:cool1:

Posted

Dzien dobry deszczowe:cool1:

zapomnialam napisac ze wczoraj kupila ja sobie roziowe w czarną kratke kalosze,szkoda ze nie ma Agi pewnie by jej sie spodobaly...:p
ide ogarnac kuchnie i lece na sklepy moze cos wpadnie mi do oka:evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cze Daria:loveu:
a gdzie Ty w tych kaloszach będziesz chodzić:razz:

Ewa ja nie chadzam z psami po chodniczkach,tylko w łąki wchodze a jak ze 2-3 dni poleje to ja do domu przychodze w mokrych butach i spodniach..dlatego takie kalosze sa dla mnie idealnym rozwiazaniem..:cool3: i buty sie nie niszcza i mokro nie mam..

Justyna fotki eh znow nie mam weny...:roll: ale moze kiedys..