dzasta Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 To może same kaloszki :lol: Witamy się u nas taka dziwna pogoda ale z przewagą słońca :) Quote
dysia-u Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 miłej niedzieli życze :lol: Daria mam malinki /Mejsi na szczęscie wszystkich nie zjadła/ i kremówki prosto z Wadowic. Skuśisz się? :evil_lol: Quote
laurin Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Cześć Daria:loveu: Gumowce napewno śliczne :) Ula a do mnie to nawet nie zaglądasz:shake: zapomniałyście juz o mnie:-( Quote
tigrunia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Pegaza napisał(a):Dzien dobry deszczowe:cool1: zapomnialam napisac ze wczoraj kupila ja sobie roziowe w czarną kratke kalosze,szkoda ze nie ma Agi pewnie by jej sie spodobaly...:p ide ogarnac kuchnie i lece na sklepy moze cos wpadnie mi do oka:evil_lol: Cze Daria :multi: O jaaaa.. sama bym chciała sobie w takich kaloszach pochodzić :loveu: Quote
Pegaza Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Cze dziolszki:p Ula ja kremowek nie lubie..daj maliny:eviltong: a dziekuje niedziela zakupowa byla Be to sobie spraw:eviltong: Jeny Ania a ja tez zapomniala:oops: jak bede miec chwile to porobie fotki gumoka:cool1: jutro mam dzien odnowy czyli fryzjera i kosmetyczke:cool1: bede nowa ulepszona:evil_lol: Quote
laurin Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Pegaza napisał(a): Jeny Ania a ja tez zapomniala:oops: jutro mam dzien odnowy czyli fryzjera i kosmetyczke:cool1: bede nowa ulepszona:evil_lol: nooo wiem właśnie, dlatego napisałam że zapomniałyście :-( Fajnie masz:p też bym się ulepszyć chciała :cool1: Quote
Pegaza Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 laurin napisał(a):nooo wiem właśnie, dlatego napisałam że zapomniałyście :-( Fajnie masz:p też bym się ulepszyć chciała :cool1: kuna umknelas mi..ale sie poprawie na przyszlosc:modla: oj ja tez juz czekalam na ten dzien by poczuc sie choc troche lepiej:cool1: Quote
Pegaza Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 karkakarka napisał(a):Witam wieczornie :) Witamy pancie z Tolą:multi: Quote
laurin Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Pegaza napisał(a):kuna umknelas mi..ale sie poprawie na przyszlosc:modla: oj ja tez juz czekalam na ten dzien by poczuc sie choc troche lepiej:cool1: trzymam za słowo;) Ja też się w zeszłym tygodniu trochę "odchamiłam":roll: solarium poodwiedzałam:p nawet tipsiory sobie strzeliłam we czwartek:razz: no bo to wesele w sobote miało być... A tu Szymuś w piątek wstaje i mówi mi że go gardło boli. Wogóle taki biedny słaby i nos miał zatkany od kataru:shake: No i nici z wesela:evil_lol: sukienka poczeka do maja bo w maju kolejne:evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 No to minela Cie obecnosc pani szanownej T:evil_lol: no o solarce tez myslalam ale jak mam kawalek a isc sie nie chce..:roll: Quote
laurin Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Pegaza napisał(a):No to minela Cie obecnosc pani szanownej T:evil_lol: no o solarce tez myslalam ale jak mam kawalek a isc sie nie chce..:roll: to jedyny plus:diabloti: ale szkoda:cool1: bo miałam ochotę pójść.. Quote
Pegaza Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 hehe ja juz mojej dawno nie widzialam:evil_lol: to trzeba bylo Szymka u mamy zostawic i wpasc choc na pare godzin pobalowac:p Quote
laurin Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Pegaza napisał(a):hehe ja juz mojej dawno nie widzialam:evil_lol: to trzeba bylo Szymka u mamy zostawic i wpasc choc na pare godzin pobalowac:p Ale mały też miał katar, a on narazie tylko na cycu;) Poza tym Szymuś to ma teraz taki okres że nie może beze mnie nigdzie zostać bo jest krzyk... nie zawsze, ale często tak ma. Nie chcieliśmy ryzykować:cool1: Quote
Pegaza Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 No to jednym slowem jestes uziemiona z nimi:p ale przynajmniej Ci sie nie nudzi:p Quote
laurin Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Pegaza napisał(a):No to jednym slowem jestes uziemiona z nimi:p ale przynajmniej Ci sie nie nudzi:p póki co tak :loveu: jeszcze trochę i będą kolegów woleli od mamy :evil_lol: Quote
dysia-u Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 laurin napisał(a):Ale mały też miał katar, a on narazie tylko na cycu;) Poza tym Szymuś to ma teraz taki okres że nie może beze mnie nigdzie zostać bo jest krzyk... nie zawsze, ale często tak ma. Nie chcieliśmy ryzykować:cool1: Aniu twój na cycu :razz:, a nasze cyce już nie chcą nigdzie z nami chodzić :multi: Quote
Pegaza Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 a potem dziewczyny i zostaniesz panią T:evil_lol: Quote
laurin Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 dysia-u napisał(a):Aniu twój na cycu :razz:, a nasze cyce już nie chcą nigdzie z nami chodzić :multi: No Aduś narazie tylko cyca dostaje:loveu: hehe, ty już lepiej na wesele kasiore zbieraj:diabloti: Pegaza napisał(a):a potem dziewczyny i zostaniesz panią T:evil_lol: A pewnie :grins: Ale będę dobrą T:p mam się od kogo uczyć jaką NIE być:roll: Cześć w ten jesienny poniedziałek:loveu: Quote
ewa2909 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Pegaza napisał(a):Ewa ja nie chadzam z psami po chodniczkach,tylko w łąki wchodze a jak ze 2-3 dni poleje to ja do domu przychodze w mokrych butach i spodniach..dlatego takie kalosze sa dla mnie idealnym rozwiazaniem..:cool3: i buty sie nie niszcza i mokro nie mam.. Justyna fotki eh znow nie mam weny...:roll: ale moze kiedys.. Cze Daria:loveu: Wogóle nie pomyślałam o tych łąkach u Ciebie:lol: Quote
karkakarka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Bry wieczorek :) a ile ma maluszek?? Quote
Pegaza Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Witaj Doti Ania Ewa i Karkakarka:multi: no widzi Ewa a u mnie tego pelno:eviltong: Ania jesienny no niestety:roll: Doti u nas bylo troche slonca:p Karkakarka a ktory?:cool1: gardlo mnie tak napiernicza ze wyrobic nie umiem..a jutro mam mycie okien zalamka :roll: Quote
laurin Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Kurde:mad:, robisz sobie czasem wolne:crazyeye: chora i jeszcze w taką pogodę okna myć się jej zachciewa:shake: Quote
Pegaza Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 laurin napisał(a):Kurde:mad:, robisz sobie czasem wolne:crazyeye: chora i jeszcze w taką pogodę okna myć się jej zachciewa:shake: a jednak nie poszlam je myc bo zle sie czuje uszy mnie bola, gardlo, slaba jestem i siedze w domu.. a wolne sobie robie moj czas pracy jest bardzo luzny 1 raz w tygodniu czasem 2 lub 3..i wychodze na tym lepiej niz gdybym miala siedziec w sklepie na 1/2 etatu.. a narazie o tej drugiej pracy nie mysle gdyz tam sa przewidziane wyjazdy delegacje a m-a raczej nie dalby rady zostac sam w domu z wszystkim choc szkoda bo taka szansa mi sie juz pewnie nie trafi.. a tak wogle to czesc sloneczne i makaronowe-spagettowe:eviltong: Quote
Recommended Posts