Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karkakarka napisał(a):
Hej Ziomalki :lol:

Wstawać i nie obijać się :)

Cze sasiadko:loveu:
o tej porze ja jeszcze spie:evil_lol: ale nie powiem dzien byl intensywny dopiero teraz siadlam na doope...

Cze BE wlasnie ja tez musze sobie termin zaklepac..na pazury..:p Be a wygrzewasz sie na sztucznym?

jaka dzis duchota od rana latam w krotkim rekawku tak mi cieplo..a u Was tez tak cieplo?:p

Posted

Pegaza napisał(a):

Cze BE wlasnie ja tez musze sobie termin zaklepac..na pazury..:p Be a wygrzewasz sie na sztucznym?

jaka dzis duchota od rana latam w krotkim rekawku tak mi cieplo..a u Was tez tak cieplo?:p

Dawno nie byłam :shake: Łuki przestał chodzić to ja jakoś też .. :roll:

U mnie dziś bardzoooo zimno, deszcz cały dzień :angryy:

Posted

cze D-E :loveu:

a ja od miesiąca dałam se spokój z zonen studio, dam skórze odpocząć przez zimę i dopiero na wiosnę zaś zacznę chodzić...:lol:

D-E kiedy zaczynacie jazdy?
w każdej szkole jest inaczej zapewne, ja wpierw musiałam zdać wewnętrzny egzamin i skończyć wykłady by móc siąść za kółkiem z instruktorem...

Posted

Kasia napisał(a):
cze D-E :loveu:

a ja od miesiąca dałam se spokój z zonen studio, dam skórze odpocząć przez zimę i dopiero na wiosnę zaś zacznę chodzić...:lol:

D-E kiedy zaczynacie jazdy?
w każdej szkole jest inaczej zapewne, ja wpierw musiałam zdać wewnętrzny egzamin i skończyć wykłady by móc siąść za kółkiem z instruktorem...

Mi brakuje już tego sztucznego słonka .. :roll:

Ja miałam egzamin wewnętrzny tylko z jazdy. Zdałam tyż za pierwszym ale Pan instruktor do mnie : "No ale mam nadzieję, że wykupi Pani u nas dodatkowe jazdy przed egzaminem". "Oczywiście" rzekła B i uzyskawszy podpis już się u niego nie zjawiła :diabloti:

Posted

Witam Be Asia Dzasta Kasia Pycia Nati Doti Ewa Ula i Karkarka:loveu: mam nadzieje ze nikogo nie ominalam..

Asia ja tez kosci grzeje:p

Be a nie bylo, bo zmeczona bylam wczoraj...

Kasia u nas podobnie ale kierownik cos napomknal ze jest nas 2 i zobaczy czy sie nie obejdzie:eviltong:
my np na kazdym wykladzie rozwiazujemy testy egzaminacyjne...

a u nas dzis deszczowa aura sie wychodzic nie chce..:roll: to sie wzielam za sprzatanie niepotrzebnych papierow i zabawek Nikoli z ktorymi sie nie chciala rozstac:roll:

Karina ja dopiero mam teorie..:p

Ewa Ty slabiutka po zabiegu:glaszcze: a ja tez slaba ale nie wiem z czego ide robic badania krwi w poniedzialek..