Sara_i_Aris Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Cześć D-E :loveu: Fajne jest to zdjęcie przed domkiem :multi: Rodzinka prawie w komplecie :loveu: Quote
Pegaza Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Cze dziolszki ;) dzis dzwonilam na kwatere by jechac w przyszlym roku na urlop przy pytaniu czy mozna z psami bylo pytanie ile tych psow i jakie i chwile wahania heh ale ostatecznie mozna z yorkami:p wiec poki co czasu do stycznia bo wtedy trzeba zrobic rezerwacje jeszcze mamy czy jechac tam:p czy gdzie indziej... Quote
tigrunia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Dopiero co z jednych wakacji wróciła już następne rezerwuje :crazyeye: :evil_lol: Cze D-E :multi: Quote
Pegaza Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 tigrunia napisał(a):Dopiero co z jednych wakacji wróciła już następne rezerwuje :crazyeye: :evil_lol: Cze D-E :multi: no ba poki jeszcze ma sie chec szukac hehe cze cze:cool3: Quote
Kasia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 dobry :loveu: w końcu minął drętwy poniedziałek, no i w końcu zaś pogoda wróciła :lol: Quote
Pegaza Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Dobry Kasia i Gosia :multi: Od rana slonko przyswieca :multi: czas zabrac sie za robote ale sie nie bardzo chce...:roll: Quote
dzasta Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Witamy wtorkowo!!! Powróciliśmy z przymusowej wycieczki po Śląsku u odpoczywamy :lol: Quote
Pegaza Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 dzasta napisał(a):Witamy wtorkowo!!! Powróciliśmy z przymusowej wycieczki po Śląsku u odpoczywamy :lol: Cze:cool3: a daleko masz do tego sląska?:p Quote
dzasta Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Pegaza napisał(a):Cze:cool3: a daleko masz do tego sląska?:p Nie daleko nie ale nie lubię pożyczać samochodu Taty wychuchanego i wycmokanego którego można naprawiać tylko w autoryzowanych salonach :D Ale ze Śląska miłe wspomnienia, dużo znajomych no i Gabi pochodzi z Wrocławia :loveu: Quote
Pegaza Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Gabi pochodzi z Dolnego slaska a my z Gornego..;) nie uwierzycie ale miesiac temu o tej porze wsiadalam do auta i jechalam na wakacje buu :placz: ja chce znow gdzies jechac... Quote
ewa2909 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Pegaza napisał(a):Gabi pochodzi z Dolnego slaska a my z Gornego..;) nie uwierzycie ale miesiac temu o tej porze wsiadalam do auta i jechalam na wakacje buu :placz: ja chce znow gdzies jechac... Dopiero wróciła i znowu chce jechać:shake:.Co za baba:evil_lol::eviltong::evil_lol: Cze Daria:multi: Quote
dzasta Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 A ja może wreszcie wybiorę się na urlop ale się jeszcze zobaczy :( Quote
Sara_i_Aris Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 I tak dobrze miałaś, D-E. Ja sobie wymyśliłam wycieczkę do Białowieży, bo to w sumie niedaleko, i doopa a nie wycieczka. Nie mam z kim pojechać :shake: Mazury też blisko i też nie ma chętnych. Przez całe wakacje nigdzie się nie ruszyłam, nie licząć wystaw. Quote
Pegaza Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Cze Wam :loveu: heh ale za to wczora szukalam intensywnie kwatery na przyszly rok..mimo ze jedną mam na oku...:lol: ja to jestem taka nostalgiczna...;) a lenic sie mozna dlugo...:evil_lol: zwlaszcza jak piekna pogoda za oknem...:lol: Quote
Pegaza Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Wpadlam do siebie przewietrzyc;) duchota dzis straszna..wczora mnie tak leb bolala ze dwie tablety wzielam..tak szukalam jakis fotek psow ale nic sie nie nadaje na wstawienie..:roll: wiec chwilowo brak fotek...;) Quote
Pegaza Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Cos znalazlam;) szybko do panci.. no rzuc mi szybko.. zaglowce:p Quote
dysia-u Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Cześć Daria Dzięki za dopilnowanie mojej galerii. Wpadnij do mnie , czekają na ciebie kwiaty:loveu: Quote
Recommended Posts