Pegaza Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Nati28 napisał(a):Zdjecie z rybka jest zabojcze :evil_lol::p chcialam rzec ze rybka dalej plywa w stawie dostala kusiola i poplynela spowrotem:lol: cze wieczorne Nati:multi: Quote
ewa2909 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Ewa i Aga:loveu: nie uwierzycie kto mnie nawiedzil a takie okropne sny mialam ostatnio juz wiem dlaczego:evil_lol: maszkarony T...:roll::evil_lol: ale bylo nawet znosnie:cool1: A kto to taki:oops::oops::oops: Quote
Pegaza Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 ewa2909 napisał(a):A kto to taki:oops::oops::oops: Ewa wysil umysl no jak myslisz kto:roll::evil_lol: ulubienica kawalow:evil_lol: Quote
Nati28 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Pegaza napisał(a):chcialam rzec ze rybka dalej plywa w stawie dostala kusiola i poplynela spowrotem:lol: cze wieczorne Nati:multi: Witamy ;) Wiadomo ze Dogomaniak rybki nie zabije ;) Quote
Pegaza Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Ewa i jak juz wiesz ? pani na litere T:cool1: Quote
dzasta Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF0607.jpg Hehehe my tez byliśmy w sobotę na rybach i Gabi tak samo czynnie brała udział w połowach i nawet sama łowiła mały narybek :-o U nas znowu dzisiaj parno a tak fajnie chłodno było wczoraj :p Quote
Pegaza Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Cze Dzasta:multi: a mnie leb boli.. buu Quote
ewa2909 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Pegaza napisał(a):Ewa i jak juz wiesz ? pani na litere T:cool1: Domyśliłam się:eviltong: Cze Daria:loveu: Jak tam głowa,dalej boli?:shake: Quote
Pegaza Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 ewa2909 napisał(a):Domyśliłam się:eviltong: Cze Daria:loveu: Jak tam głowa,dalej boli?:shake: chyba z leksza przestala po tabletce, ide prasowac posciel dla Niki bo se zamowila z Hanny Montany:cool1:i dzis przyszla.. Quote
Aga76 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Pegaza'] nie uwierzycie kto mnie nawiedzil a takie okropne sny mialam ostatnio juz wiem dlaczego:evil_lol: maszkarony T...:roll::evil_lol: ale bylo nawet znosnie:cool1: tfu tfu.. bleeee Quote
Aga76 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Pegaza napisał(a):heh czolem wieczorne:multi: Czeeee :cool1: Quote
tigrunia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dobry dzień :multi: Apropo pościeli .. ja nie prasuję ale szanownemu Panu Ł to oczywiście przeszkadza .. lub przeszkadzało :p Przypomniało mnie się, że mam w domu taki sprzęt jak maglownica mówię mu więc, żeby to to wygrzebał to mu pościel wyprasuje .. no i się chyba chłopak rozmyślił :-( Teraz mu nie przeszkadza niewyprasowana :diabloti: Quote
Pegaza Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Dzien dobry:p i dalej widze avatar zamiast banerka...:roll: Be ja bym sie w takiej nie polozyla...:cool1: Quote
Nati28 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ja tez widze avatar, nie mam pojecia dlaczego:roll: Quote
Kasia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 cos sobie zmieniałaś w tym podpisie czy dogo tak zaszalało? :p czołem urlopowo :loveu: Quote
Pegaza Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Cze Kasia:multi:no wlasnie samo od siebie sie tak zrobilo..:roll: oo czyli urlopowo i domowo:p Quote
Kasia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 no domowo ale urlopowo. ale i tak po urlopie idę na L4...rzygać mi sie chce jak mam iść do tej roboty więc se przedłużę wolne o tydzień :cool1: Quote
Pegaza Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Heh ja Cie rozumiem..:cool1: ja narazie zrobilam sobie przestoj..:cool1: Quote
Kasia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Pegaza napisał(a): Heh ja Cie rozumiem..:cool1: ja narazie zrobilam sobie przestoj..:cool1: Ja w sumie od razu mogłam iść na L4 na Łukaszka ale wtedy nie poszłabym tak jak planowałam na urlop tylko dużo później, gdzieś tak w październiku bo w sierpniu idzie jedna koleżanka a we wrześniu druga...no i wtedy dopiero gdzieś w listopadzie zostałyby mi wypłacone Wczasy pod Gruszą a tak to dostanę je juz teraz, po urlopie :cool1: Dlatego pomyślałam se, że wezmę ten urlop normalnie a potem L4 - a wiadomo chorobowe rzecz święta, z tego Cie do pracy nie ściągną a z urlopu mogą. A potem to sie zwolnię i poszukam sobie czegoś innego... Quote
Pegaza Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Kasia napisał(a):Ja w sumie od razu mogłam iść na L4 na Łukaszka ale wtedy nie poszłabym tak jak planowałam na urlop tylko dużo później, gdzieś tak w październiku bo w sierpniu idzie jedna koleżanka a we wrześniu druga...no i wtedy dopiero gdzieś w listopadzie zostałyby mi wypłacone Wczasy pod Gruszą a tak to dostanę je juz teraz, po urlopie :cool1: Dlatego pomyślałam se, że wezmę ten urlop normalnie a potem L4 - a wiadomo chorobowe rzecz święta, z tego Cie do pracy nie ściągną a z urlopu mogą. A potem to sie zwolnię i poszukam sobie czegoś innego... haha ale z ciebie kombinatorka:evil_lol: ale dobrze pomyslalas z urlopu Cie sciagna z L4 nie..powaznie myslisz o zmianie pracy? bo ja sie nie zdecydowalam na solarke z wzgledu na godziny otwarcia i stania tam po 13 godz..po drugie monitoring,wiec sama wiesz jaka to praca wiecznie pod obserwacją czlowiek by nie mogl na chwile odsapnac tam ciagle musisz biegac i zamiatac wycierac..lozka czyscic..nieraz mysle moglam sprobowac ale trudno od czasu do czasu wpada kaska z sprzatania a moze sie jeszcze co trafi cos co bedzie mi pasowac godzinowo..i cos co lubie robic..:roll:mam wymagania heh wiec moze byc trudno:cool1:czas pokaze.. Quote
Kasia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 serio chce zmienić robotę, już 9 lat dojeżdżam i męczy mnie to...a po drugie sama praca i atmosfera w niej nie jest juz taka jak kiedyś, kierowniczka też już nie ta sama... cool1: z tym monitoringiem to mnie zagięłaś:-o serio tak tam jest? w solarium? może po to byś sama sie za darmochę nie opalała :evil_lol: Quote
Kasia Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 tigrunia napisał(a): Kaśka a co z Twoim Psim Salonem ? a czy ja gdzieś napisałam, że takie coś wtedy i wtedy otwieram? gdybać i kminić każdy może, co nie? póki co mam pracę a z tego co się orientuje to o salonie to były czyste jaja po tym jak skrzywdziłam swoim talentem fryzjerskim swojego psa. Quote
Pegaza Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Kasia napisał(a):serio chce zmienić robotę, już 9 lat dojeżdżam i męczy mnie to...a po drugie sama praca i atmosfera w niej nie jest juz taka jak kiedyś, kierowniczka też już nie ta sama... cool1: z tym monitoringiem to mnie zagięłaś:-o serio tak tam jest? w solarium? może po to byś sama sie za darmochę nie opalała :evil_lol: Powaznie jest monitoring :cool1: Quote
Recommended Posts