Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nati28 napisał(a):
Zdjecie z rybka jest zabojcze :evil_lol::p

chcialam rzec ze rybka dalej plywa w stawie dostala kusiola i poplynela spowrotem:lol: cze wieczorne Nati:multi:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Ewa i Aga:loveu:
nie uwierzycie kto mnie nawiedzil a takie okropne sny mialam ostatnio juz wiem dlaczego:evil_lol: maszkarony T...:roll::evil_lol:
ale bylo nawet znosnie:cool1:

A kto to taki:oops::oops::oops:

Posted

Pegaza napisał(a):
chcialam rzec ze rybka dalej plywa w stawie dostala kusiola i poplynela spowrotem:lol: cze wieczorne Nati:multi:

Witamy ;)
Wiadomo ze Dogomaniak rybki nie zabije ;)

Posted

ewa2909 napisał(a):
Domyśliłam się:eviltong:

Cze Daria:loveu:
Jak tam głowa,dalej boli?:shake:

chyba z leksza przestala po tabletce, ide prasowac posciel dla Niki bo se zamowila z Hanny Montany:cool1:i dzis przyszla..

Posted

[quote name='Pegaza']
nie uwierzycie kto mnie nawiedzil a takie okropne sny mialam ostatnio juz wiem dlaczego:evil_lol: maszkarony T...:roll::evil_lol:
ale bylo nawet znosnie:cool1:

tfu tfu.. bleeee

Posted

Dobry dzień :multi:
Apropo pościeli .. ja nie prasuję ale szanownemu Panu Ł to oczywiście przeszkadza .. lub przeszkadzało :p Przypomniało mnie się, że mam w domu taki sprzęt jak maglownica mówię mu więc, żeby to to wygrzebał to mu pościel wyprasuje .. no i się chyba chłopak rozmyślił :-( Teraz mu nie przeszkadza niewyprasowana :diabloti:

Posted

no domowo ale urlopowo.
ale i tak po urlopie idę na L4...rzygać mi sie chce jak mam iść do tej roboty więc se przedłużę wolne o tydzień :cool1:

Posted

Pegaza napisał(a):

Heh ja Cie rozumiem..:cool1:
ja narazie zrobilam sobie przestoj..:cool1:

Ja w sumie od razu mogłam iść na L4 na Łukaszka ale wtedy nie poszłabym tak jak planowałam na urlop tylko dużo później, gdzieś tak w październiku bo w sierpniu idzie jedna koleżanka a we wrześniu druga...no i wtedy dopiero gdzieś w listopadzie zostałyby mi wypłacone Wczasy pod Gruszą a tak to dostanę je juz teraz, po urlopie :cool1:
Dlatego pomyślałam se, że wezmę ten urlop normalnie a potem L4 - a wiadomo chorobowe rzecz święta, z tego Cie do pracy nie ściągną a z urlopu mogą.
A potem to sie zwolnię i poszukam sobie czegoś innego...

Posted

Kasia napisał(a):
Ja w sumie od razu mogłam iść na L4 na Łukaszka ale wtedy nie poszłabym tak jak planowałam na urlop tylko dużo później, gdzieś tak w październiku bo w sierpniu idzie jedna koleżanka a we wrześniu druga...no i wtedy dopiero gdzieś w listopadzie zostałyby mi wypłacone Wczasy pod Gruszą a tak to dostanę je juz teraz, po urlopie :cool1:
Dlatego pomyślałam se, że wezmę ten urlop normalnie a potem L4 - a wiadomo chorobowe rzecz święta, z tego Cie do pracy nie ściągną a z urlopu mogą.
A potem to sie zwolnię i poszukam sobie czegoś innego...

haha ale z ciebie kombinatorka:evil_lol: ale dobrze pomyslalas z urlopu Cie sciagna z L4 nie..powaznie myslisz o zmianie pracy? bo ja sie nie zdecydowalam na solarke z wzgledu na godziny otwarcia i stania tam po 13 godz..po drugie monitoring,wiec sama wiesz jaka to praca wiecznie pod obserwacją czlowiek by nie mogl na chwile odsapnac tam ciagle musisz biegac i zamiatac wycierac..lozka czyscic..nieraz mysle moglam sprobowac ale trudno od czasu do czasu wpada kaska z sprzatania a moze sie jeszcze co trafi cos co bedzie mi pasowac godzinowo..i cos co lubie robic..:roll:mam wymagania heh wiec moze byc trudno:cool1:czas pokaze..

Posted

serio chce zmienić robotę, już 9 lat dojeżdżam i męczy mnie to...a po drugie sama praca i atmosfera w niej nie jest juz taka jak kiedyś, kierowniczka też już nie ta sama... cool1:

z tym monitoringiem to mnie zagięłaś:-o serio tak tam jest? w solarium?
może po to byś sama sie za darmochę nie opalała :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):

Kaśka a co z Twoim Psim Salonem ?

a czy ja gdzieś napisałam, że takie coś wtedy i wtedy otwieram?
gdybać i kminić każdy może, co nie?
póki co mam pracę a z tego co się orientuje to o salonie to były czyste jaja po tym jak skrzywdziłam swoim talentem fryzjerskim swojego psa.

Posted

Kasia napisał(a):
serio chce zmienić robotę, już 9 lat dojeżdżam i męczy mnie to...a po drugie sama praca i atmosfera w niej nie jest juz taka jak kiedyś, kierowniczka też już nie ta sama... cool1:

z tym monitoringiem to mnie zagięłaś:-o serio tak tam jest? w solarium?
może po to byś sama sie za darmochę nie opalała :evil_lol:

Powaznie jest monitoring :cool1: