Pegaza Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Kasia napisał(a):co tam, jak jestem w pracy to moze padać tyle tylko weekend był ciepły i słoneczny :diabloti: cze D-E :loveu: Masz racje Kasia,jak sie siedzi w robocie to moze deszcz leciec..:evil_lol: cze :loveu: 3 godziny sie wysiedzialam ale kolor idealny, piekne pasemeczka mam srebrne:cool1: a co sie pochwale ze mi sie podobają:cool1: deszcz w koncu ustal nawet slonko wychodzi wstydliwie:p dziewczyny spią,a ja musze wyjsc do sklepu po cytryne bo bez niej herbaty sie :shake: napije..:roll: Quote
sandra291 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Witamy! Super galeria!!!:loveu: zapraszamy do nas;) Quote
dysia-u Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Daria jakaś ty swojska dzieweczka :razz: ja bez cytryny to nawet na herbate nie spojrze. :shake: z sokiem nieeeee lubie Quote
dysia-u Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Zapomniałam spytać czym karmisz swoje yorusie? U mnie znowu ten temat powraca bo kończy się mega opakowanie karmy obesite i nie wiem co dalej robić. :roll: Czy dalej ją tym karmić czy wrócić do royala.Niby na niej nie tyje ale musi jej "troche" zjeśc , a poza tym ta karma jest odtłuszczona i czy na dłuższą mete taka dieta nie szkodzi na włos i całą reszte?:-o No sama już nie wiem. Quote
Pegaza Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 dysia-u napisał(a):Zapomniałam spytać czym karmisz swoje yorusie? U mnie znowu ten temat powraca bo kończy się mega opakowanie karmy obesite i nie wiem co dalej robić. :roll: Czy dalej ją tym karmić czy wrócić do royala.Niby na niej nie tyje ale musi jej "troche" zjeśc , a poza tym ta karma jest odtłuszczona i czy na dłuższą mete taka dieta nie szkodzi na włos i całą reszte?:-o No sama już nie wiem. no ja jeszcze lubie miod do tej herbaty z cytryną:cool1: oj moje psy jedza jedzenie domowe nasze ser, szynka, kielbaska psia, kurak z ryzem(na ogol bez):cool1: watroba i royala na kolacje:cool1: Pipi wyglada pomalu jak krupniok a Liv tez przytyla ale w normie wyglada.. Quote
dysia-u Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Pegaza napisał(a):no ja jeszcze lubie miod do tej herbaty z cytryną:cool1: oj moje psy jedza jedzenie domowe nasze ser, szynka, kielbaska psia, kurak z ryzem(na ogol bez):cool1: watroba i royala na kolacje:cool1: Pipi wyglada pomalu jak krupniok a Liv tez przytyla ale w normie wyglada.. o rany , ale dobrze se jadają Quote
Pegaza Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 dysia-u napisał(a):o rany , ale dobrze se jadają Ula eh po ser i szynke to musze leciec do odleglego sklepu bo tylko jadaja ser z dziurami:cool1: i szynke chudziutka bez tluszczyku cena ok 19 za kg:cool1: inną jak im dam to powachają i odchodzą..:roll: jestem ciekawa czy ktos jest tak samo kopniety jak i ja:evil_lol:;) aa i rano karmienie jest z rączki..:cool1: Quote
dysia-u Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Pegaza napisał(a):Ula eh po ser i szynke to musze leciec do odleglego sklepu bo tylko jadaja ser z dziurami:cool1: i szynke chudziutka bez tluszczyku cena ok 19 za kg:cool1: inną jak im dam to powachają i odchodzą..:roll: jestem ciekawa czy ktos jest tak samo kopniety jak i ja:evil_lol:;) aa i rano karmienie jest z rączki..:cool1: Ty patrz , moje dzieciory tak mają !!!! ale numer!!!! Quote
Pegaza Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 dysia-u napisał(a):Ty patrz , moje dzieciory tak mają !!!! ale numer!!!! dzieciory to bym jeszcze zrozumiala ale psy:shake: glupota ludzka nie zna granic:evil_lol: coz osobiscie sie do niej przyznaje..:evil_lol::roll: Quote
dzasta Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 To już po frycku :) Super !!! Mnie to dopiero czeka :D E to rozpieszczone te Twoje psice Quote
Pegaza Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 dzasta napisał(a):To już po frycku :) Super !!! Mnie to dopiero czeka :D E to rozpieszczone te Twoje psice Cze Dzasta wieczorowo:multi: no a moj tez byl ale u innego i ani ja ani on nic sobie nie powiedzielismy ze idziemy do fryca:lol: nie ma to jak wyczucie czasu:lol: to moje dzieci;) Quote
Kasia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Pegaza'] Ula eh po ser i szynke to musze leciec do odleglego sklepu bo tylko jadaja ser z dziurami:cool1: i szynke chudziutka bez tluszczyku cena ok 19 za kg:cool1: inną jak im dam to powachają i odchodzą..:roll: jestem ciekawa czy ktos jest tak samo kopniety jak i ja:evil_lol:;) aa i rano karmienie jest z rączki..:cool1: jest jest :evil_lol: ja też Fidlaka z rączki karmie mięskiem surowym na przykład albo serkiem....kuraka jak gotuję to wyjada go samego a ryz porozsypywany po całej kuchni jest, on już nawet na dzwięk otwieranej lodówki reaguje (tak jak kiedys moja świnka morska kwiczeniem bo wiedziała, że wtedy zawsze dostanie sałaty zielonej :p) !!! a jak już naprawdę nie mam nic dla niego i nie chce mi sie nic gotować to wtedy niestety ale musi zajadać się karmą suchą, którą zawsze ma w miseczce...ale to też wpier muszę mu kilka kulek z ręki dać bo inaczej sam nie zacznie jeść... Quote
Kasia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Somie też tak gotujesz czy ona musi zadowolic sie kulkami? :cool1: Quote
tigrunia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ale wybredne te wasze piesy :shake: Pańcie rozpieściły :evil_lol: Ja też do fryka.. w piątek wybieram się :cool1: Quote
eria Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 nie ma to jednak jak niewybredny pies co wszystko zje :loveu: karmy zabraknie to się zadowoli suchym chlebem i jest szczęśliwa :loveu::evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Cześć D-E :multi: Z Twoich psic to małe królewny :lol: U mnie już tak nie mają. Arisek nie może, a ja nie potrafię rozpieszczać Holly, kiedy on patrzy i też chce. Miska nie gryzie i suchą karmę mogą jeść o dowolnej porze. Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Cze laski:loveu: co do jedzenia to pokrojony serek zle im sie z miski wyciaga dlatego z reki obiad i kolacje juz z talerzyczkow :p Soma jest psem co zjada wszystko:p ale gotuje jej makaron a suchy pokarm ma po wieczornym spacerze... choc dzis mnie psy zaskoczyly salcesonu im sie zachcialo:roll: to im dalam Be kupilam sobie specjalny szampon na pasemka by byly srebrne zobaczymy po myciu:cool1: Quote
dzasta Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 D-E ja używam takich specjalnych szamponików do włosów blond i powiem że są fajne ale nie można z nimi przesadzić bo można mieć fiulet na głowie :evil_lol: Pozdrowienia dla salcesonowych dziewczynek :cool3: U nas znowu pada ale ja się cieszę bo jest troszkę chłodniej wreszcie :cool1: Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Cze Drzasta:multi: u nas tez pochmurno choc slonko wygladalo i znow sie schowalo..:roll: fioletu na glowie jesio nie mialam hihi kuna juz 13:-o ale mi dzis ten czas zlecial..jak sie wstalo o 9 :p Quote
tigrunia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Srebrne pasemka ? :crazyeye: Ja się umówiłam na jutro na pasemka .. na piątek nie mieli miejsca i takim oto sposobem nie mam fryzury na weselicho :cool1: Jade zaraz czegoś innego poszukać :roll: Quote
Aga76 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Mają dziewczyny pomysły jedzeniowe :cool1: hihihi Bry :loveu: Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 tigrunia napisał(a):Srebrne pasemka ? :crazyeye: Ja się umówiłam na jutro na pasemka .. na piątek nie mieli miejsca i takim oto sposobem nie mam fryzury na weselicho :cool1: Jade zaraz czegoś innego poszukać :roll: Be nie blond a wlasnie taki odcien wchodzacy na popiel.. cze Aga:loveu: Quote
ewa2909 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Cze Daria:multi: Jak byłam u weta i powiedziałam że psiaki jedzą żółty serek to dostałam opitol,że jest to cięzko strawn i psiakinie powinni tego jeść.Ale co zrobić jak im to smakuje.Moje codziennie go edzą o 5 rano jak mąż szykuje sobie kanapeczki do pracy. Quote
***Paulina*** Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Kati też dostaje żółty serek... Nie w jakiś przesadnych ilościach, bo po małym kawałeczku dziennie, ale dostaje:roll: Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 ewa2909 napisał(a):Cze Daria:multi: Jak byłam u weta i powiedziałam że psiaki jedzą żółty serek to dostałam opitol,że jest to cięzko strawn i psiakinie powinni tego jeść.Ale co zrobić jak im to smakuje.Moje codziennie go edzą o 5 rano jak mąż szykuje sobie kanapeczki do pracy. Cze Ewa:p i Paula:p wiem wiem tego nie wolno tamtego.. my tez w koncu nie powinni palic pic i tlusto jesc a jednak to robimy...:roll: cos Wam powiem kiedys nie bylo karm takich jak teraz moze i byly ale bardzo drogie i psy nasze u mamy dozyly 18 lat karmione na naszym jedzeniu,jedna to byla malutka ratlerka a druga mieszana kudlata..:p ja im daje po plasterku i jak narazie nic im nie dolega.. Quote
Recommended Posts