Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga76']Dario, zapomniałaś zabrać zwierzaczka...

[quote name='PositiveThought']przecież tu same suki :evil_lol:
Atka patrz wyżej :diabloti: Mi to na faceta wygląda :evil_lol: Zresztą nawet jeśli to sucz to może przecie pod drzewkiem a nie na drzewko :cool3:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PositiveThought']:tree1:

wybaczcie, nie wiedziałam, co wstawić :oops:

:roflt:

Bardzo dobry wybór, trochę cienia się przyda, hihihi

[quote name='tigrunia']Spoko - przyda się.. nie trzeba będzie zwierzaka wyprowadzać :evil_lol:

Ej nooo, jeszcze nam drzewko uschnie od nadmiaru uryny :evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze laski:multi:
wpadlam na moment i znikam po Some bo ponoc sie glodzi juz od dluzszego czasu:roll:wpadne wieczorem odczytac Wasze wypociny:loveu:

Wypociny? :obrazic:

To ciężka praca była, i Be mnie porzuciła...

Posted

No ja widze Aga ze mi zwierzaczka podrzucilas:evil_lol:
dzieki za odwiedzanie:loveu: i pilnowanie owego stwora ale teraz chetnie sie z nim pozegnam moze Aga spowrotem go wezniesz>?:evil_lol:
Atka no a gdzie prezenty? jak juz mi choinke przynioslas to chce prezenty:cool1:
w wielkim skrocie: urlop sie udal:loveu: pogoda rowniez, psy zadowolone, Soma od dzis juz tez:cool1: fotki kiedys zapodam:cool1:

Posted

Pegaza napisał(a):
No ja widze Aga ze mi zwierzaczka podrzucilas:evil_lol:
dzieki za odwiedzanie:loveu: i pilnowanie owego stwora ale teraz chetnie sie z nim pozegnam moze Aga spowrotem go wezniesz>?:evil_lol:

w wielkim skrocie: urlop sie udal:loveu: pogoda rowniez, psy zadowolone, Soma od dzis juz tez:cool1: fotki kiedys zapodam:cool1:

Nie wiem co wolę: zaraz :evil_lol: czy kiedyś :evil_lol:

Super, że urlop udany :multi:

Spoko, puść go kabelkiem, to wieczorem zapoznam robaczka z nowym towarzystwem :evil_lol:

Posted

Cze Aga:multi:
kuna jak wrocilam i od razu sie wnerwilam..:cool1:
na prace sama juz nie wiem czy tam bede pracowac czy nie...:roll:
na sasiadow rodzina Adamsow ryczaca o 8 rano-pobudka:mad:
na fotosika bo nie chce moich fotek wstawic:mad:
no i to by bylo na tyle..

Posted

Witaj Nati:multi:milo mi ze wpadlas do nas :loveu:
cze Ula Ewa i Atka:loveu:
dobra macie 1 dzien jak przyjechalismy:p

Liv wyczekująca:loveu:zeby jej rzucic prosiaczka

przepychanki kto silniejszy:cool1:

Posted

Cze Kasia i Milka:multi:
oj tam Kasia przesadzasz :cool1: teraz znow mi brzusio rosnie..:roll:
no to upalny dzien 3 lipca:loveu:

podobna?:cool1:

:loveu:

Posted

oo wróciłaś :cool3:

portret fajny !!!

i jak - faktycznie ani raz nie zabrałaś dziewczynek na plażę ??? ;) tak choćby by zobaczyć reakcję na morze :lol:

Posted

Cze Ania:multi:
no kiedys trza bylo..
:shake: ani razu siedzialy w domku, droga jaką musielismy pokonac by dostac sie na plaze do przejezdnych nie nalezala:shake:i to byl jedyny minus w tym korki korki korki w aucie szlo oszalec a ja klimy nie mam:shake:wiec dla nich lepiej bo sie w nagrzanym aucie nie meczyly a dla mnie tez bo ich pilnowac nie musialam by komus po kocach nie lataly;)

Posted

aaa tak to faktycznie Cię rozumiem:roll: myślałam że na plażę to po prostu spacerkiem przez las ;)
ehhh ja za równy miesiąc już będę się pakować a 15 sierpnia już o tej porze będę w drodze do Warszawy (bo tam postój jednodniowy u kumpeli) a potem 17 Hellllll :loveu: doczekać się nie mogę

Posted

Witaj D-E po wakacyjnie:multi:
Super fotki !!! Ale czuję niedosyt!!!
Nie mogłam się zalogować na DGM :angryy:
Rozumiem Cię że wolałaś im oszczędzić podróży w korku w taką pogodę :shake: A po plaży i piasku jest niezłe czyszczonko sierści :evil_lol: Przerobiłam to w sobotę :D Jeszcze dzisiaj wyczesywałam piasek a to była mini plaża nad zalewem :evil_lol: