tigrunia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Aga76']Dario, zapomniałaś zabrać zwierzaczka... [quote name='PositiveThought']przecież tu same suki :evil_lol: Atka patrz wyżej :diabloti: Mi to na faceta wygląda :evil_lol: Zresztą nawet jeśli to sucz to może przecie pod drzewkiem a nie na drzewko :cool3: Quote
Aga76 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='PositiveThought']:tree1: wybaczcie, nie wiedziałam, co wstawić :oops: :roflt: Bardzo dobry wybór, trochę cienia się przyda, hihihi [quote name='tigrunia']Spoko - przyda się.. nie trzeba będzie zwierzaka wyprowadzać :evil_lol: Ej nooo, jeszcze nam drzewko uschnie od nadmiaru uryny :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 I fakie praktyczne to drzewko :loveu: Może nawet za lampkę służyć! Nie będzie się robaczek bał w nocy pajęczyn :p Quote
Pegaza Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Cze laski:multi: wpadlam na moment i znikam po Some bo ponoc sie glodzi juz od dluzszego czasu:roll:wpadne wieczorem odczytac Wasze wypociny:loveu: Quote
Kasia Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 biedaczka pewnie tak bardzo tęskniła za Wami, że nawet jeść nie chciała... no i cze :loveu: Quote
Aga76 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Pegaza napisał(a):Cze laski:multi: wpadlam na moment i znikam po Some bo ponoc sie glodzi juz od dluzszego czasu:roll:wpadne wieczorem odczytac Wasze wypociny:loveu: Wypociny? :obrazic: To ciężka praca była, i Be mnie porzuciła... Quote
ewa2909 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Aga76 napisał(a):Wypociny? :obrazic: To ciężka praca była, i Be mnie porzuciła... Ale podziękowanie za pilnowanie:mad::obrazic: Quote
Pegaza Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 No ja widze Aga ze mi zwierzaczka podrzucilas:evil_lol: dzieki za odwiedzanie:loveu: i pilnowanie owego stwora ale teraz chetnie sie z nim pozegnam moze Aga spowrotem go wezniesz>?:evil_lol: Atka no a gdzie prezenty? jak juz mi choinke przynioslas to chce prezenty:cool1: w wielkim skrocie: urlop sie udal:loveu: pogoda rowniez, psy zadowolone, Soma od dzis juz tez:cool1: fotki kiedys zapodam:cool1: Quote
Aga76 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Pegaza napisał(a):No ja widze Aga ze mi zwierzaczka podrzucilas:evil_lol: dzieki za odwiedzanie:loveu: i pilnowanie owego stwora ale teraz chetnie sie z nim pozegnam moze Aga spowrotem go wezniesz>?:evil_lol: w wielkim skrocie: urlop sie udal:loveu: pogoda rowniez, psy zadowolone, Soma od dzis juz tez:cool1: fotki kiedys zapodam:cool1: Nie wiem co wolę: zaraz :evil_lol: czy kiedyś :evil_lol: Super, że urlop udany :multi: Spoko, puść go kabelkiem, to wieczorem zapoznam robaczka z nowym towarzystwem :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Cze Aga:multi: kuna jak wrocilam i od razu sie wnerwilam..:cool1: na prace sama juz nie wiem czy tam bede pracowac czy nie...:roll: na sasiadow rodzina Adamsow ryczaca o 8 rano-pobudka:mad: na fotosika bo nie chce moich fotek wstawic:mad: no i to by bylo na tyle.. Quote
Pegaza Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Udalo mi sie z fotobucka narazie taka:cool1:przy stawie:p Quote
Nati28 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 My tu pierwszy raz i witamy sie serdecznie :p Piekne fotki, bo piekne pieski :loveu: Quote
ewa2909 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Przyszłam się odhaczyć i pooglądać reszte foteczek:evil_lol: Quote
dysia-u Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Daraia coś ty wróciła bardziej wkurzona niż żeś pojechała?!:roll: musisz jeszcze raz pojechać :eviltong: A co to tylko jeeednaaaa fotka :mad::mad: Quote
Pegaza Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Witaj Nati:multi:milo mi ze wpadlas do nas :loveu: cze Ula Ewa i Atka:loveu: dobra macie 1 dzien jak przyjechalismy:p Liv wyczekująca:loveu:zeby jej rzucic prosiaczka przepychanki kto silniejszy:cool1: Quote
Kasia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 super, że pogoda Wam dopisała :lol: nieźle wyglądasz D-E :razz: Quote
Milka_85 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Witamy po wakacyjnie... Miłego dzioneczka:loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Cze Kasia i Milka:multi: oj tam Kasia przesadzasz :cool1: teraz znow mi brzusio rosnie..:roll: no to upalny dzien 3 lipca:loveu: podobna?:cool1: :loveu: Quote
eria Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 oo wróciłaś :cool3: portret fajny !!! i jak - faktycznie ani raz nie zabrałaś dziewczynek na plażę ??? ;) tak choćby by zobaczyć reakcję na morze :lol: Quote
Pegaza Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Cze Ania:multi: no kiedys trza bylo.. :shake: ani razu siedzialy w domku, droga jaką musielismy pokonac by dostac sie na plaze do przejezdnych nie nalezala:shake:i to byl jedyny minus w tym korki korki korki w aucie szlo oszalec a ja klimy nie mam:shake:wiec dla nich lepiej bo sie w nagrzanym aucie nie meczyly a dla mnie tez bo ich pilnowac nie musialam by komus po kocach nie lataly;) Quote
Nati28 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Biedne sunie nawet po piasku nie pohasaly, ale to dla ich dobra, fotki fajne i portret tez :cool3: Quote
eria Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 aaa tak to faktycznie Cię rozumiem:roll: myślałam że na plażę to po prostu spacerkiem przez las ;) ehhh ja za równy miesiąc już będę się pakować a 15 sierpnia już o tej porze będę w drodze do Warszawy (bo tam postój jednodniowy u kumpeli) a potem 17 Hellllll :loveu: doczekać się nie mogę Quote
Nati28 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Biedne jestescie ze macie tak daleko nad morze, niesprawiedliwe :shake: Quote
dzasta Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Witaj D-E po wakacyjnie:multi: Super fotki !!! Ale czuję niedosyt!!! Nie mogłam się zalogować na DGM :angryy: Rozumiem Cię że wolałaś im oszczędzić podróży w korku w taką pogodę :shake: A po plaży i piasku jest niezłe czyszczonko sierści :evil_lol: Przerobiłam to w sobotę :D Jeszcze dzisiaj wyczesywałam piasek a to była mini plaża nad zalewem :evil_lol: Quote
Recommended Posts