Pegaza Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Hej Nati i Dzasta:loveu: no tak to bylo 10-12 km wiec sporo i w dodatku dziennie w korku sie jechalo:roll: ja mysle ze one zalowac czego nie mialy w koncu prawie calymi dniami na dworze siedzialy na trawce:p bo na caly dzien to nie jezdzilismy :shake: fotki dam jeszcze bo bede od dzis miala juz wiecej czasu zrezygnowalam z pracy:roll: nie wiem czy dobrze czy zle moze bede po czasie zalowac ale zbyt wiele minosow bylo 13-godzin w robocie co drugi dzien i 2 tygodnie trzeba przepracowac by dostac dwa dni wolnego lub 7-8 godzin dziennie i sobota niedziela po 13 to niestety nie dla mnie bo ja dziecka samego nie zostawie :shake: i w dodatku takie tam sie dowiedzialam w trakcie :roll:o szefie moze sie jeszcze trafi okazja lub nie sie zobaczy...mojemu m-a nie bardzo sie podobal dom beze mnie:roll: bo jakby nie bylo on tez pracuje calymi dniami i psy i dziecko same by byli:roll: wrzuce pozniej lub jutro fotki bo mam ich w tysiacach:eviltong: na kilka miesiecy starczy:evil_lol: Quote
Nati28 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 No, no nad morzem tak jak wiekszosc mysli :evil_lol: Ale w sumie do Miedzyzdroi tylko godzina przy dobrych wiatrach ;) Quote
***Paulina*** Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Cześć Daria:multi: my nad morze w niedziele jedziemy... Ciekawie jak to będzie, Kati pierwszy raz morze zobaczy... Na szczeście do plaży mamy tylko 50 m. Quote
Kasia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 jak fajnie, też powylegiwałabym się tak na plaży :loveu: ale sama, bez psa i dziecka! marzę o takim odpoczynku... Quote
Pegaza Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć Daria:multi: my nad morze w niedziele jedziemy... Ciekawie jak to będzie, Kati pierwszy raz morze zobaczy... Na szczeście do plaży mamy tylko 50 m. Cze Atka Paulina i Kasia:loveu: dzieki Atka:oops: Paulina my specjalnie szukalismy miejsca z dala od morza..:p Kasia oj fajnie bylo fajnie jak w czwartek dopisze pogoda to tez tak bede lezec ale na plazy przy jeziorze:p Quote
ewa2909 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Cze Daria:loveu: A jak pieski sie sprawowały jak je zostawiałaś same? Tośka to nawet do łazienki ze soba musiałam zabierać bo darł się tak ze chyba cały blok go słyszał:shake: Quote
Pegaza Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Nad jeziorem:pnieopodal naszego domku i zeby nie bylo ze psy tylko w domu siedzialy :cool3:mam tez takie fotki:p Quote
Pegaza Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 ewa2909 napisał(a):Cze Daria:loveu: A jak pieski sie sprawowały jak je zostawiałaś same? Tośka to nawet do łazienki ze soba musiałam zabierać bo darł się tak ze chyba cały blok go słyszał:shake: Cze Ewus:loveu: cicho byly:p zreszta tam ich by nikt nie slyszal:evil_lol: tam oprocz nas nikogo nie bylo,wynajmowalismy domek na prywatnej posesji a w kolo bylo osiedle domkow jednorodzinnych. Quote
ewa2909 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Widze że siule popływały sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tosiek jak szybko wlazł tak jeszcze szybciej z tamtąd wyszedł:evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 ewa2909 napisał(a):Widze że siule popływały sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tosiek jak szybko wlazł tak jeszcze szybciej z tamtąd wyszedł:evil_lol: Pipi w wodzie czuje sie jak ryba, Livka weszla podstepem:evil_lol:rzucisz jej patyka to sie skusi:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Pegaza napisał(a):Pipi w wodzie czuje sie jak ryba, Livka weszla podstepem:evil_lol:rzucisz jej patyka to sie skusi:evil_lol: Pewnie by te jeziorko za nim przepłyneła:evil_lol: Na Tośka ani patyk ani piłka nie działa:shake::shake::shake:.Aksa za to daje się za nią pokrpoć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Pegaza Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 ewa2909 napisał(a):Pewnie by te jeziorko za nim przepłyneła:evil_lol: Na Tośka ani patyk ani piłka nie działa:shake::shake::shake:.Aksa za to daje się za nią pokrpoć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. heh z moja Liv bys nie wytrzymala ona non stop chce by jej rzucac zabawki tego ją m-a naumial i tylko klopot bo czasem spokojnie posiedziec nie idzie siedzisz na fotelu i ciagle machasz lapami kierunek antryj po naszemu a u Was przedpokoj:lol: i zabawki lataja w te i wewte:roll: Quote
ewa2909 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Pegaza napisał(a):heh z moja Liv bys nie wytrzymala ona non stop chce by jej rzucac zabawki tego ją m-a naumial i tylko klopot bo czasem spokojnie posiedziec nie idzie siedzisz na fotelu i ciagle machasz lapami kierunek antryj po naszemu a u Was przedpokoj:lol: i zabawki lataja w te i wewte:roll: E to za zabawkami to Tosiek w domu lata,ewentualnie za aksą jak ona zdąży mu ją skubnąć:evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 ewa2909 napisał(a):E to za zabawkami to Tosiek w domu lata,ewentualnie za aksą jak ona zdąży mu ją skubnąć:evil_lol: Ewa ale wyjdziesz na dwor i to samo ona zalatwia sie blyskawicznie wogle zastanawia mnie to ze ona jeden sik tylko robi:roll: za caly spacer gdzie Soma i Pipi co chwile obsikuja miejsca no i sie pozalatwia blyskawicznie i juz szuka patyka by jej rzucac:roll: Quote
Aga76 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Cze robaczki :evil_lol: Cały czas mam wrażenie, że Liv jest mała, a to już prawdziwa kobieta, ładna z niej panienka wyrosła :happy1: :loveu: subcio http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/03-07-09244.jpg :multi: http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/30-06-0973.jpg Quote
Pegaza Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Cze Agula:loveu: a wiesz ze tez tak mysle..:lol:a moze dlategon ze to taki maly robaczek i wiecznie mi sie z szczeniarem kojarzy:lol: przyszlam z roboty zastepczej uff ale upal a teraz gotuje obiad na dzis i jutro chyba obiadokolocje:roll:bo jutro jak dopisze upal wypad nad jeziorko:multi: no to lecim z fotkami:p kąpanko a po kąpieli wygladam tak:evil_lol: i co podobam sie Wam? bo jeszcze moze byc tak:evil_lol: nowy domownik nasz doszedl:cool1: i moja pancia patrzcie jak jej dobrze bylo:roll::lol: Quote
dzasta Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Zazdroszczę zapału do wody bo moje nawet łapek nie chcą zamoczyć :D Quote
Aga76 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 :megagrin: http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/30-06-0977.jpg :cool3: http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/01-07-0911.jpg upał upał upał :cunao: u mnie ogony leżą jak dwie dętki :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Cze Daria:loveu: Śliczny ząbiasty mokry scurek:evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Czolem Dzasta i Ewa:loveu: burza sie u nas zaczela taka zarabista:roll: Quote
Aga76 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Bry :loveu: U mnie przyszła o 3 nad ranem, ale się działo :stupid: Quote
Pegaza Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Bry :loveu: no i z wypadu nici..ale przynajmniej za porzadki sie wezne.. milego dnia:p Quote
Aga76 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Pegaza napisał(a):Bry :loveu: no i z wypadu nici..ale przynajmniej za porzadki sie wezne.. milego dnia:p No już chyba po? Co robisz teraz? Ja mam chwilę dla siebie :grins: Quote
Recommended Posts