Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Nati i Dzasta:loveu:
no tak to bylo 10-12 km wiec sporo i w dodatku dziennie w korku sie jechalo:roll: ja mysle ze one zalowac czego nie mialy w koncu prawie calymi dniami na dworze siedzialy na trawce:p bo na caly dzien to nie jezdzilismy :shake: fotki dam jeszcze bo bede od dzis miala juz wiecej czasu zrezygnowalam z pracy:roll: nie wiem czy dobrze czy zle moze bede po czasie zalowac ale zbyt wiele minosow bylo 13-godzin w robocie co drugi dzien i 2 tygodnie trzeba przepracowac by dostac dwa dni wolnego lub 7-8 godzin dziennie i sobota niedziela po 13 to niestety nie dla mnie bo ja dziecka samego nie zostawie :shake: i w dodatku takie tam sie dowiedzialam w trakcie :roll:o szefie
moze sie jeszcze trafi okazja lub nie sie zobaczy...mojemu m-a nie bardzo sie podobal dom beze mnie:roll: bo jakby nie bylo on tez pracuje calymi dniami i psy i dziecko same by byli:roll:
wrzuce pozniej lub jutro fotki bo mam ich w tysiacach:eviltong: na kilka miesiecy starczy:evil_lol:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Cześć Daria:multi:
my nad morze w niedziele jedziemy... Ciekawie jak to będzie, Kati pierwszy raz morze zobaczy... Na szczeście do plaży mamy tylko 50 m.

Cze Atka Paulina i Kasia:loveu:
dzieki Atka:oops:
Paulina my specjalnie szukalismy miejsca z dala od morza..:p
Kasia oj fajnie bylo fajnie jak w czwartek dopisze pogoda to tez tak bede lezec ale na plazy przy jeziorze:p

Posted

Cze Daria:loveu:
A jak pieski sie sprawowały jak je zostawiałaś same?
Tośka to nawet do łazienki ze soba musiałam zabierać bo darł się tak ze chyba cały blok go słyszał:shake:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cze Daria:loveu:
A jak pieski sie sprawowały jak je zostawiałaś same?
Tośka to nawet do łazienki ze soba musiałam zabierać bo darł się tak ze chyba cały blok go słyszał:shake:

Cze Ewus:loveu:
cicho byly:p zreszta tam ich by nikt nie slyszal:evil_lol: tam oprocz nas nikogo nie bylo,wynajmowalismy domek na prywatnej posesji a w kolo bylo osiedle domkow jednorodzinnych.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Widze że siule popływały sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tosiek jak szybko wlazł tak jeszcze szybciej z tamtąd wyszedł:evil_lol:

Pipi w wodzie czuje sie jak ryba, Livka weszla podstepem:evil_lol:rzucisz jej patyka to sie skusi:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Pipi w wodzie czuje sie jak ryba, Livka weszla podstepem:evil_lol:rzucisz jej patyka to sie skusi:evil_lol:

Pewnie by te jeziorko za nim przepłyneła:evil_lol:

Na Tośka ani patyk ani piłka nie działa:shake::shake::shake:.Aksa za to daje się za nią pokrpoć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Pewnie by te jeziorko za nim przepłyneła:evil_lol:

Na Tośka ani patyk ani piłka nie działa:shake::shake::shake:.Aksa za to daje się za nią pokrpoć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

heh z moja Liv bys nie wytrzymala ona non stop chce by jej rzucac zabawki tego ją m-a naumial i tylko klopot bo czasem spokojnie posiedziec nie idzie siedzisz na fotelu i ciagle machasz lapami kierunek antryj po naszemu a u Was przedpokoj:lol: i zabawki lataja w te i wewte:roll:

Posted

Pegaza napisał(a):
heh z moja Liv bys nie wytrzymala ona non stop chce by jej rzucac zabawki tego ją m-a naumial i tylko klopot bo czasem spokojnie posiedziec nie idzie siedzisz na fotelu i ciagle machasz lapami kierunek antryj po naszemu a u Was przedpokoj:lol: i zabawki lataja w te i wewte:roll:

E to za zabawkami to Tosiek w domu lata,ewentualnie za aksą jak ona zdąży mu ją skubnąć:evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):
E to za zabawkami to Tosiek w domu lata,ewentualnie za aksą jak ona zdąży mu ją skubnąć:evil_lol:

Ewa ale wyjdziesz na dwor i to samo ona zalatwia sie blyskawicznie wogle zastanawia mnie to ze ona jeden sik tylko robi:roll: za caly spacer gdzie Soma i Pipi co chwile obsikuja miejsca no i sie pozalatwia blyskawicznie i juz szuka patyka by jej rzucac:roll:

Posted

Cze Agula:loveu:
a wiesz ze tez tak mysle..:lol:a moze dlategon ze to taki maly robaczek i wiecznie mi sie z szczeniarem kojarzy:lol:
przyszlam z roboty zastepczej uff ale upal a teraz gotuje obiad na dzis i jutro chyba obiadokolocje:roll:bo jutro jak dopisze upal wypad nad jeziorko:multi:
no to lecim z fotkami:p
kąpanko

a po kąpieli wygladam tak:evil_lol: i co podobam sie Wam?

bo jeszcze moze byc tak:evil_lol:

nowy domownik nasz doszedl:cool1:

i moja pancia patrzcie jak jej dobrze bylo:roll::lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Bry :loveu:
no i z wypadu nici..ale przynajmniej za porzadki sie wezne..
milego dnia:p

No już chyba po? Co robisz teraz?

Ja mam chwilę dla siebie :grins: