FREDZIU Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Witamy, nas chyba jeszcze tu nie było.Super fotki z nad morza ja wyjeżdżam na początku sierpnia, razemz Fredzią, ciekawa jestem jak się będzie zachowywać:mad: Agdzie byliście? Quote
Pegaza Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Witaj Nati oraz nową dogomaniaczkę Fredzię:multi: Aga heh po porzadkach byl czas na relaks w aqua parku:cool1: czyli jaccuzi i inne bąbelki na zmeczone cialo :eviltong: a jutro wypad na basenik i tez bede sie dalej posuwac w porzadkach czyli reszta mieszkania...ale az milo sie wchodzi na pokoju gdzie wsio lsni:loveu: ja bylam w Gdansku ale nie w centrum tylko Osowie ktora jest blisko Sopotu Quote
Nati28 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ja kazde wakacje w Gdyni spedza, ale w Gadnsku mam prawie cala rodzine ;) Trojmiasto to piekne miasta:lol: Quote
Pegaza Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Cze Wam:multi: ale tu ciezko mi sie wbic od jakiegos czasu... jak wejde do siebie to juz nie umiem wbic sie na Wasze..:roll: ta Nati jest sporo do zobaczenia w Trojmiescie..tam sie nudzic nie mozna.. czy statkiem poplynac czy inne atrakcje plazowe...byle pogoda dopisuje:lol: Quote
Pegaza Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Aga76 napisał(a):Dogo ma urlop :evil_lol: Bry cze i to jaki przed chwila pisalam u Ciebie i zonk znow dogo padlo :mad: Quote
madziasto4 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Czołem! Czyli kwaterę mieliście w Gdańsku Osowa, a na plażę dojeżdzaliście do Sopotu zawsze, czy w Gdańsku albo Gdyni też byliście? A nad otwartym morzem byliście? :razz: Quote
madziasto4 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Czołem! Czyli kwaterę mieliście w Gdańsku Osowa, a na plażę dojeżdzaliście do Sopotu zawsze, czy w Gdańsku albo Gdyni też byliście? A nad otwartym morzem byliście? :razz: Quote
Pegaza Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Madziu zdublowaly Ci sie 3 posty.. ta kwatera Gdansk Osowa, plaze Jelitkowo i Sopot, Gdynia i Gdansk starowka wycieczkowo:p taa rejs statkiem w Gdyni ale dla mnie przyjemny nie byl..:roll: a to fotka fonem zrobiona zeby uchwycic calą posiadlosc choc i tak lewej strony nie widac.. nasz domek to bialy w tle przy aucie.. dziewczyny czynny braly udzial w lowieniu ryb:lol: Quote
madziasto4 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 To tylko nad Zatoką? Trzeba było nad otwarte morze chociaż raz wyskoczyć :) Quote
Pegaza Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Madzia jak wszedzie gdybym wybrala zachod tam by bylo czysto:p heh poki co mam juz kwatere na przyszly rok tyle zew Borach Tucholskich chyba ze zmienimy zdanie i gdzie indziej..:p Quote
madziasto4 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Nie wszędzie- otwarty Bałtyk jest czysty ;) Quote
Kasia Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 kiedy mam chwilkę i chęci by posiedzieć na dogo to ono akurat odmawia mi tego :cool1: więcej nie działa jak działa... Quote
Pegaza Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Czy te dogo w koncu zacznie dzialac normalnie?:razz: Quote
Pegaza Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Kasia napisał(a):kiedy mam chwilkę i chęci by posiedzieć na dogo to ono akurat odmawia mi tego :cool1: więcej nie działa jak działa... ja mam to samo wrr Quote
tigrunia Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Aga76 napisał(a):Wypociny? :obrazic: To ciężka praca była, i Be mnie porzuciła... :evil_lol: Pegaza napisał(a):Madzia jak wszedzie gdybym wybrala zachod tam by bylo czysto:p heh poki co mam juz kwatere na przyszly rok tyle zew Borach Tucholskich chyba ze zmienimy zdanie i gdzie indziej..:p No Bory pikne som Daria :loveu: Do jakiej miejscowości byś chciała ? Ja mam blisssko w Bory :loveu: Fotki pikne :loveu: A czy ja gdzieś nie czytałam, ze we Władysławowie byłaś ? Madzia a Kąty Rybackie to należą do Zatoki też ? Jaki tam był syf w wodzie to ja w szoku byłam :crazyeye: Okropna ta woda, mętna, zielona :cool1: Fujjj Quote
Pegaza Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Cze laski no w koncu udalo sie wejsc bez problemu..:cool1: Be w Błądzimiu..:p we Wladku byla Nikol na zielonej szkole w maju:p Quote
Aga76 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/DSCF0607.jpg Kolacyjka :evil_lol: Dzień dobry :loveu: Quote
Pegaza Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Cze Ewa i Aga:loveu: nie uwierzycie kto mnie nawiedzil a takie okropne sny mialam ostatnio juz wiem dlaczego:evil_lol: maszkarony T...:roll::evil_lol: ale bylo nawet znosnie:cool1: Quote
Recommended Posts