roxi-malina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Aga76']Foty kce Ja też, ja też:multi: Quote
ewa2909 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A ja się na setke niestety nie załapałam:placz: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):Nie ma fotow:roll: Ale kiedyś będą? :roll: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):Taa, Twoje tez sie pojawia?:evil_lol: przegladalam na necie ale nic nie mam ladnego..:roll: Tia :evil_lol: Nic ładnego? Nie może być :roll: Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Aga76 napisał(a):Ale kiedyś będą? :roll: :evil_lol: Taa, Twoje tez sie pojawia?:evil_lol: przegladalam na necie ale nic nie mam ladnego..:roll: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):noo same brzydkie focie.. na drugim kompie cos by sie znalazlo ale tam siedzi Niki:roll: Niedzielny wieczór może być i bez fot, tak dla urozmaicenia ;) Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Aga76 napisał(a):Tia :evil_lol: Nic ładnego? Nie może być :roll: noo same brzydkie focie.. na drugim kompie cos by sie znalazlo ale tam siedzi Niki:roll: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):moze sie jutro bardziej postaram przy poniedzialku:roll: OK :evil_lol: ale żeby Soma też była Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Aga76 napisał(a):Niedzielny wieczór może być i bez fot, tak dla urozmaicenia ;) moze sie jutro bardziej postaram przy poniedzialku:roll: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']Spoko zrobi sie..:lol: będzie sesyja, jupi! Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Aga76 napisał(a):OK :evil_lol: ale żeby Soma też była Spoko zrobi sie..:lol: Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):szkoda ze nie umie fotki jej zrobic jak sie smieje, jak kon pokazuje zeby:evil_lol: robi to wtedy kiedy nas ktos odwiedza dawno nie widziany a przez nia lubiany.. Ooo to musi fajnie wyglądać :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):szkoda ze nie umie fotki jej zrobic jak sie smieje, jak kon pokazuje zeby:evil_lol: robi to wtedy kiedy nas ktos odwiedza dawno nie widziany a przez nia lubiany.. Weź kogoś zaproś - pstryknij fotkę - i najwyżej powiesz, że coś pilnego ci się przypomniało i grzecznie gościa wyprosisz :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):musze poczekac na mame ona do niej sie tak smieje:evil_lol: Wczoraj była mama .. trzeba było koczować z aparatem :evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Aga76']będzie sesyja, jupi! ale nie zaraz z rana oj nie.. jutro musze na zakupy miesne wyskoczyc.. Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 tigrunia napisał(a):Oooo.. fajnie będzie Soma :multi: :loveu: szkoda ze nie umie fotki jej zrobic jak sie smieje, jak kon pokazuje zeby:evil_lol: robi to wtedy kiedy nas ktos odwiedza dawno nie widziany a przez nia lubiany.. Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):chyba Twoja bo moja nie..:evil_lol: Jak to ? :hmmmm: Nie chwaliłaś się, że mama przyjeżdża? Może to przedwczoraj było? Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Aga76 napisał(a):Weź kogoś zaproś - pstryknij fotkę - i najwyżej powiesz, że coś pilnego ci się przypomniało i grzecznie gościa wyprosisz :evil_lol: musze poczekac na mame ona do niej sie tak smieje:evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 tigrunia napisał(a):Jak to ? :hmmmm: Nie chwaliłaś się, że mama przyjeżdża? Może to przedwczoraj było? Wczoraj to lody były i dobra kawka :loveu: Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 tigrunia napisał(a):Wczoraj była mama .. trzeba było koczować z aparatem :evil_lol: chyba Twoja bo moja nie..:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Aga76 napisał(a):Wczoraj to lody były i dobra kawka :loveu: wlasnie:eviltong: kiedys tam byla...:lol: lece do jutra dziewczyny:loveu: Quote
Aga76 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Jutro już nastało :evil_lol: dzień dobry :loveu: Quote
Recommended Posts