Pegaza Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 I fotki swieze.. dziewczyny tarzajace sie:p Zajrze co tam masz ciekawego oo :evil_lol: OO mam tez takie cos:evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Jenyy .. sie napatrzeć nie moge na ten wlos :crazyeye: Pokaż no foty taty lepiej :evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Mam gdzies na starym kompie zapisane fotki z ........:evil_lol: poszukam pozniej to wstawie..ma wlos gesty i czarny... Liv po nim gestosci nie oddziedziczyla niestety...:roll:ale charakterek ma po nim:evil_lol: Quote
eria Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 mmmmmmm a zjadłabym takiego pączka ,ciekawe czy są tak dobre jak wyglądają :loveu: Quote
Pegaza Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Patrzcie jakie piekne:loveu:az szkoda ich jesc:roll: Quote
Pegaza Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Cze Ania i Asia:multi: a terach przylazla jo z wierszykiem..:p Łoj ty kreplu moj kochany tyś we tuszczu łokompany Jo mom smaka durś na Ciebie Jak Cie wcinom to żech w niebie A twoj filong z marmeladom Na kolana przed nim padom Możesz być popudrowany A najlepi lukrowany Jo i tak Cie kreplu zjym We tyn czwortek to już wiym -SMACZNEGO :lol: Quote
roxi-malina Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Śliczne dziewczyny:loveu::loveu::loveu: [SIZE="3"]SMACZNEGO Quote
ewa2909 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Cześć Daria:loveu:Ale się u Ciebie objadłam kreplami:evil_lol: Zdjęcia dziewczynek super. Quote
laurin Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT=Century Gothic]śliczne pannice :loveu::loveu::loveu: są dwie to się mogą razem wyszaleć:cool3: O Boze ale jestem najedzona, aż mi się siedzi ciężko :roll: i jeszcze mnie co chwilkę psika i psika nie pytam o pączki, bo na nie już patrzeć nie mogę:shake: Jak wyszły gołąbki :razz: ???[/FONT] Quote
laurin Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Cze Daria :hand: Coś się stało dziewczyny że Was nie ma :hmmmm: Quote
Pegaza Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Cze jestem jestem:p golabki wyszly i beda jeszcze na dzis:eviltong: a teraz smutna wiadomosc:-( moja mama usypia dzis suczke wiekową,psa ktorego ja przynioslam do domu... byc moze teraz w tej chwili jest usypiana...:-( Majka:candle: Quote
laurin Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 jejku :-( to smutne... pewnie jest ciężko Mamie :glaszcze: to strasznie przykre... Ja pamiętam jak rok temu musieliśmy uśpić naszą sunię... płakałam przed kilka dni... i nawet teraz jak ją wspominam to łzy stają mi w oczach. Quote
laurin Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Pegaza napisał(a):No przed chwila z mamą gadalam..juz po wszystkim...:-( pies byl schorowany miala raka z przerzutami..do tego slepa..chodzic juz nie umiala..nie slyszala..miala 17 lat..ale podjac te dycyzje jest zawsze trudno a wet powiedzial ze lepiej juz nie bedzie tylko gorzej.. oj to strasznie się męczyła psinka, czasem to jest konieczność, choć i tak jest przykro :-( Quote
Pegaza Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 No przed chwila z mamą gadalam..juz po wszystkim...:-( pies byl schorowany miala raka z przerzutami..do tego slepa..chodzic juz nie umiala..nie slyszala..miala 17 lat..ale podjac te dycyzje jest zawsze trudno a wet powiedzial ze lepiej juz nie bedzie tylko gorzej.. Quote
Magda Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ojej taka wiadomość na początek dnia:-( Szkoda psiaczka. Witamy! Przyszłam najeść się oczami, bo zjadłam tylko jednego pączka i w dodatku jakiegoś takiego niedobrego... Tutaj to takie kolorowe są:loveu: Livka ma piękny włos:crazyeye: Nie chcesz jej ściąć? Nie korci?:razz: Quote
tigrunia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ściąć Livke ? A to dobre Magda :roflt: Takiego pięknego wlosa szkoda do ścięcia :eviltong: Szkoda psiaka :-( 17 lat to ładny wiek.. Quote
Magda Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 tigrunia napisał(a):Ściąć Livke ? A to dobre Magda :roflt: Takiego pięknego wlosa szkoda do ścięcia :eviltong: A co! Mnie by korciło:diabloti: Ja łatwo ulegam pokusom hihi Quote
tigrunia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Magda napisał(a):A co! Mnie by korciło:diabloti: Ja łatwo ulegam pokusom hihi Ojj ja w życiu bym nie scieła takiego cudu :loveu: Quote
laurin Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 prześliczne ma włoski :loveu: mi też było żal ścinać Quote
Aga76 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Cześć :loveu: weekendzik już tuż tuż... Majeczka Biegaj radośnie za TM... Quote
roxi-malina Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ojj biedna psina [*][*][*]:-( chociaż 17 lat to i tak bardzo duzo:crazyeye: [*][*][*][*] Quote
roxi-malina Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ooo to już pełnoletni:evil_lol: oby Livi Pipi i Soma też długo żyły:loveu: Quote
Pegaza Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Hej Magda Be Aga i Roxi:multi: Magda nawet przez mysl mi to nie przeszlo...:shake: Pipi jest scinana ale Liv nie bedzie..:loveu: Dzieki dziewczyny.. moze mi sie uda gotke wstawic Majki ale narazie fotosik mi strajkuje.. Quote
Recommended Posts