Dana i Muszkieterowie Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Cyganku...[/quote] Właśnie, co tu pisać, trudno uwierzyć, że śliczny, skrzywdzony [B]Cyganek[/B] jakoś wciąż nie ma swojego kochającego domku.... :roll: Quote
katarzyna005 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Gdzieś tam jest jego domeczek. Czasami warto poczekać dłużej na ten wymarzony, wspaniały dom!!!! Quote
izulkabu Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Piękny jest. Cyganku na pewno gdzieś jest Twoje DOBRE miejsce.:loveu::roll: Quote
epe Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Czy Cyganek ma allegro w sierpniu? Bo to ostatnie zakończyło się 30 lipca! Trzeba pomolestować Asior o wznowienie;) Z tym ostatnim zdjęciem zwłaszcza- przepiękny z niego teraz pies:loveu: Metamorfoza roku! Szczęśliwą rękę ma Bhalsa -z jej ogłoszeń psy często domki znajdują!:lol: Quote
Asior Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 epe.. jak poprzednio robiłam, to nie dość , ze mało kto był zainteresowany tym allegro (jego odnowieniem) to jakoś chętnych na opłatę wyróżnienia też nie było.... jedna osoba pomogła.... a wątek odwiedzają dziesiatki.... Quote
Freya73 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Zagladam do Cygana regularnie. I wlasciwie od samego poczatku niewiele sie u chlopaka zmienilo ...:-(. Quote
gonia66 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 trudno mi uwierzyć, ze cYgan nie ma domku jeszcze....bylam pewna ze juz dawno grzeje doopeczke na jakiejs poduszeczce...nie rozumiem, jak to w ogole mozliwe...naparwde nie rozumiem....takie cudo..................:shake::shake::shake: [B]CIAPUNIU...KOCHAM, TĘSKNIE, NIE ZAPOMNE...22.08.2009.. [*] [*] [*][/B] Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Gonia, cudne psiaki niestety też czasamu długo czekają :loveu: samo zycie :roll: Quote
diana79 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Cyganek jest chyba mało ogłaszany i może dlatego jeszcze jest bez domu :-( gdzie ma jakieś ogłoszenia zrobione? edit już widzę na pierwszej stronie ogłoszenia tylko czy one są odnawiane? czy jest jakiś nowy bardziej aktualny tekst do ogłoszeń niż ten na pierwszej stronie? Quote
diana79 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 chciałabym porobić Cygankowi kilka ogłoszeń tylko jest gdzieś jakieś bardziej aktualne ogłoszenie niż na pierwszej stronie? on musi w końcu znaleźć domek ... Quote
feliksik Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/zmasarkowany-przez-sadyste-szkielet-juz-w-klinice-prosi-o-grosze-sam-wstal-130200/"][IMG]http://i390.photobucket.com/albums/oo348/psykrakow/banerki/wersja2.png[/IMG][/URL] co sie stało z banerkami Cyganka z pierwszej strony - jakiś błąd się pojawił i w podpisach nie ma obrazka teraz Quote
Asior Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='feliksik'] co sie stało z banerkami Cyganka z pierwszej strony - jakiś błąd się pojawił i w podpisach nie ma obrazka teraz[/QUOTE] muszę wgrać od nowa bo photobucket sza;eje.. niewiem czy znajde te banerki jeszcze :( Quote
Ajula Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Asior']epe.. jak poprzednio robiłam, to nie dość , ze mało kto był zainteresowany tym allegro (jego odnowieniem) to jakoś chętnych na opłatę wyróżnienia też nie było.... jedna osoba pomogła.... a wątek odwiedzają dziesiatki....[/quote] Asior, podaj mi proszę komu mam wysłać kaskę na allegro wyróżnione, to jutro przeleję dwa razy miałam szczęsliwą rękę, może i teraz się uda :razz: Quote
Freya73 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Witam przystojniaka Cygana. Nastepny samotnik ... echhh Quote
rita60 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Cyganku gdzie ten twoj domek malenki:roll: Quote
Ajula Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Ajula']Asior, podaj mi proszę komu mam wysłać kaskę na allegro wyróżnione, to jutro przeleję [/quote] to jak będzie? mogę zapłacić za allegro? Quote
matinestka Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 cześć Kochanie :) :buzi: a Cyganek już po kastracji .. i lata Bidok znów w "kapturze" .. na szczęscie nic sobie nie robi z braku klejnotów i z wielkim uśmiechem przywitał dzisiaj mamuśkę po jej dłuższej nieobecności :) to się nazywa lofff :eviltong: heheheh :bluepaw: Quote
marysia55 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Wskakuj Cyganku na górną półkę :loveu: Quote
chita Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='matinestka'] a Cyganek już po kastracji .. i lata Bidok znów w "kapturze" .. na szczęscie nic sobie nie robi z braku klejnotów i z wielkim uśmiechem przywitał dzisiaj mamuśkę po jej dłuższej nieobecności :) to się nazywa lofff :eviltong: heheheh :bluepaw:[/quote] ooo swietnie:multi:to kolejny krok zrobiony -a raczej usuniety:eviltong: teraz juz tylko zostaje wspanialy domek:roll: Quote
Asior Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=737441072]OŚMIELIŁ SIĘ PRZEŻYĆ, WBREW OKRUTNEJ WOLI PAN (737441072) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
chita Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='Asior'][URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=737441072"]OŚMIELIŁ SIĘ PRZEŻYĆ, WBREW OKRUTNEJ WOLI PAN (737441072) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/quote] allegro jest poprostu super,dawno takiego wypasionego nie widzialam:razz:chociaz ostatniego zdjecia mi nie wyswietla:mad:...mam nadzieje ze teraz beda telefony o Cyganka;) Quote
Recommended Posts