Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Allegro Salmy

Odnowiłam też wszystkie ogłoszenia...
alegratka (wyróżniona o 1 punkt :eviltong:)
adopcje.org
kupiepsa.pl
przygarnijzwierzaka
cafeanimal
animalia
adopcjapsa
psy.pl
pajęczyna
adsy
e-zwierzak
gumtree

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mieliśmy podobnego pieska i właśnie opłakujemy jego odejście prosimy o więcej informacji na temat Salmy jeżeli to możliwe o więcej zdjęć Salma przypomina nam naszego Dzekusia i chcielibyśmy przelać nasze uczucia na Salmę.
Pozdrawiamy serdecznie

Właśnie dostałam-już odpisuję.

Posted

:multi::multi::multi:JAk to sie stało, że ja nie zauważyłam takiej cudownej wiadomości???teraz "przez przypadek" mi się udało..a tu takie wieści....:multi::multi::multi:Można coś więcej o domku wiedzieć?/A może jakieś fotki???FAjnie by bylo:lol::lol::lol:

Posted

Niestety nie z każdym nowym domem utrzymujemy kontakt, to dość nierealne, bo od początku tego roku adopcji było naprawdę wiele.

Ale Salma trafiła super, do ludzi którym zmarła sunia. Będzie szczęśliwa. Co ja mówię, już jest!

Posted

Salma jest z nami 11 dni. Wydaje nam się, że jest jej u nas dobrze i jest szczęśliwa. Troszkę nieufna i zestresowana co jest niewątpliwie spowodowane długim pobytem w schronisku. To taka nasza mała przytulanka. Tuli się do nas i nie odstępu je na krok . Jest bardzo kochaną i mądrą sunią. Ma swój nowy dom, koszyczek oraz rozległy ogród po którym może biegać do woli. Kilka słów od naszej Salmuni do osób, które oddały jej swoje serce i poświęciły swój czas gdy była w schronisku:
„Jest mi dobrze, jestem kąpana i codziennie czesana co sprawia mi wiele radości. Dostaję witaminki i inne rarytaski. Odwiedziłam kilkakrotnie swojego lekarza, który zaszczepił mnie i zbadał. Jestem jeszcze troszkę zdezorientowana w tym co się wokół mnie dzieje ale na to potrzeba czasu, by na dobre się zadomowić. Najważniejsze, że jestem przez wszystkich bardzo kochana. Pozdrawiam serdecznie moje opiekunki ze schroniska.”

Posted

Nie wierzę, że to ta sama Salma. Paulinko, witam Cię na Dogomanii, mam nadzieję, że takie wspaniałe wieści i zdjęcia będziemy mogli oglądać częściej- wielkie dzięki, to podnosi na duchu ! :)

Posted

yyyyyyyyyyyyyyyyyy.......:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:normalnieautentycznie tak całkiem serio opadla mi szczęka i słowo daję, że pomyślałam przez chwilę, że albo pomyliłam watki albo ktoś offuje na wątku SAlmuni.....dawno już nie byłam aż w takim szoku....:multi::multi::multi:te zdjęcia...normalnie nie wiem co napisać...Paulinka!!!Co zrobiłaś z Salma??dlaczego ją podmieniłaś???;);):multi::multi::multi:Nasza Salma była sliczna..ale ta sunia z fotek to jakas modelka....nie śliczna..ta,..tu jest przecudna.....:multi::multi::multi:Ale się cieszę...(to juz możesz nam tamtej Salmuni nie oddawać:eviltong::eviltong:)...

Posted

Jeszcze raz z niedowierzaniem spojrzałam na fotki...jesoooo...jakie Salma ma teraz "włości"...jakie tereny, ogrody...zieleń.......nie..no..:roll::roll:Paulinko...a nie chcesz mnie adoptować przypadkiem???:eviltong::eviltong::lol:

Posted

paulinka napisał(a):
Salma jest z nami 11 dni. Wydaje nam się, że jest jej u nas dobrze i jest szczęśliwa. Troszkę nieufna i zestresowana co jest niewątpliwie spowodowane długim pobytem w schronisku. To taka nasza mała przytulanka. Tuli się do nas i nie odstępu je na krok . Jest bardzo kochaną i mądrą sunią. Ma swój nowy dom, koszyczek oraz rozległy ogród po którym może biegać do woli. Kilka słów od naszej Salmuni do osób, które oddały jej swoje serce i poświęciły swój czas gdy była w schronisku:
„Jest mi dobrze, jestem kąpana i codziennie czesana co sprawia mi wiele radości. Dostaję witaminki i inne rarytaski. Odwiedziłam kilkakrotnie swojego lekarza, który zaszczepił mnie i zbadał. Jestem jeszcze troszkę zdezorientowana w tym co się wokół mnie dzieje ale na to potrzeba czasu, by na dobre się zadomowić. Najważniejsze, że jestem przez wszystkich bardzo kochana. Pozdrawiam serdecznie moje opiekunki ze schroniska.”

No...a teraz dopiero doczytałam...i co???I oczywiście wyję jak wyjec pospolity......TAk mnie wzruszyło to co zobaczyłam i przeczytałam...
Coż mogę napisać tu..??PAulinko- już dziękuję za wszystko i oczywiście za to, że z nami jesteś i pokazałaś nam SWOJE CUDO:loveu::loveu::loveu:

Posted

Cudownie, cudownie, cudownie.
Salma miała pecha- nikt przez długi czas z odwiedzajacych nie zwracał na nią uwagi, mimo,z e taka śliczna.
Warto jednak było czekac :)
Bo to miał być TEN dom- niesamowicie idealny :)