Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
Jutro będę pokazywać pieski starszej pani, która bardzo tęskni za przyjacielem.

W jakim pani jest wieku i w jakiej kondycji? Czy ma rodzinę, która w przypadku jej choroby, czy nawet śmierci zajmie się psiakiem? Salma to młoda sunia - ma około 3 lat. Stąd moje pytania.

Posted

[quote name='hop!']W jakim pani jest wieku i w jakiej kondycji? Czy ma rodzinę, która w przypadku jej choroby, czy nawet śmierci zajmie się psiakiem? Salma to młoda sunia - ma około 3 lat. Stąd moje pytania.

Tak, te pytania są bardzo istotne.
Jeśli mogę coś jeszcze pokazać.. Mamy idealniejszą kandydatkę .. FUGĘ..
Mniejsza, wychowana z babcią .
Maleńka Fuga

Wątek Fugi: MALEŃKA FUGA- utrata własnej Pani.. WIELKI STRACH! Pomóżmy jej !

Posted

Pani ma 70 lat, jest sprawna, mieszka z mężem, który w razie niedomagań pani, zaopiekuje się psem. Czy sunia jest wysterylizowana?
Pani potrzebuje na decyzję 2-3 dni.
Czy byłby jakiś pomysł na pomoc w transporcie?

Posted

Nad transportem pomyślimy.
A pokazałaś Fugę? Ona stokroć bardziej przeżywa pobyt w schronisku, no i jest bardziej pewna.. Nie wiem niestety, jak Salma utrzymuje porządek w mieszkaniu.. Fuga jest wszystkiego nauczona..

Posted

Pani za nic w świecie nie chce czarnego psa:roll:.
Preferuje ASOLUTNIE RUDE i chociaż trochę kudłate.
Czy Salma jest wysterylizowana?
Pani pojedzie jutro do naszego schronu i jak nie znajdzie pieska, to weźmie Salmę.Ja jestem z tą kobietą w kontakcie od chyba 2 miesięcy.
Bardzo chce psa.Przyjechała do mnie na drugi koniec miasta ,żeby obejrzeć psy w internecie.Byłam u niej w domu na wizycie przedadopcyjnej.
Miała psiaka 14 lat, operowała go i ratowała do końca.
Jest sprawna, ma pod nosem park.Mieszka ze zdrowym mężem.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Posted

Poker napisał(a):
Pani za nic w świecie nie chce czarnego psa:roll:.
Preferuje ASOLUTNIE RUDE i chociaż trochę kudłate.
Czy Salma jest wysterylizowana?
Pani pojedzie jutro do naszego schronu i jak nie znajdzie pieska, to weźmie Salmę.Ja jestem z tą kobietą w kontakcie od chyba 2 miesięcy.
Bardzo chce psa.Przyjechała do mnie na drugi koniec miasta ,żeby obejrzeć psy w internecie.Byłam u niej w domu na wizycie przedadopcyjnej.
Miała psiaka 14 lat, operowała go i ratowała do końca.
Jest sprawna, ma pod nosem park.Mieszka ze zdrowym mężem.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Nikła, w tej chwili mamy podpisaną umowę na 5 zabiegów w miesiącu, sterylizowane są suczki zaciążone.
Można ją wysterylizować po adopcji, w okolicach maja, ale tylko w Elblągu..

Posted

Skoro Poker się nie odzywa, to pewnie nic z tego.

Może warto pomyśleć o zebraniu kasy na ten cel...

Rybc!a napisał(a):
Istnieje również opcja sterylizacji w schronisku- ale za zwrotem kosztów.

Jaki jest koszt sterylki?

Posted

SAlmuniu.....jak tam u Ciebie??masz jak widzę regularne spacerki- a to już polowa szczęścia.....jeszcze tylko drugiej polowy szczęscia dla Ciebie szukamy...a masz predyspozycje...oj..masz....:roll::roll::roll:

Posted

MAtko..ta ostatnia fotka pokroiła w talarki moje serce....:-(:-(:-(Może potrzeba jej zrobi c banerek jakiś????MOże szukać dla niej hoteliku i oglaszac zbiórke kaski???No bo jak ja widzę zza tych krat...to nie mogę.....:placz::placz::placz::placz:

Posted

gonia66 napisał(a):
MAtko..ta ostatnia fotka pokroiła w talarki moje serce....:-(:-(:-(Może potrzeba jej zrobi c banerek jakiś????MOże szukać dla niej hoteliku i oglaszac zbiórke kaski???No bo jak ja widzę zza tych krat...to nie mogę.....:placz::placz::placz::placz:

Nie, nie. Hotelik nie wchodzi w rachubę. Do hotelu będziemy oddawać psy w potrzebie ogromnej, takiej, jaką miała np. Nela. Salma radzi sobie o wiele lepiej i choć cierpi w schronisku, wiem, że jest o wiele więcej innych psiaków, które takiej pomocy potrzebują bardziej i dla których pieniążki, które byłby przeznaczone na hotel dla rudej, przydadzą się o wiele bardziej.

Posted

Bannerek? Proszę bardzo. ;)

Czy znajdzie się ktoś, kto go wstawi do podpisu? :cool3:
W najbliższych dniach odnowię ogłoszenia i zrobię wyróżnione allegro. Może znajdą się sponsorzy? :eviltong:
I proszę o więcej informacji o suczce. ;)