Jump to content
Dogomania

Sara i inne zwierzaki proszą o pomoc.Pani Krystyna odeszła...POMOCY !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='kosu32']Cioteczki !!!

Wiecie że Was lubię i szanuję więc wybaczcie, ale muszę przypomnieć że kolejny miesiąc za pasem, a w związku z tym trzeba opłacić DT Sary.

Po powrocie z urlopu, biorę się do roboty i rozpoczynamy szukanie domku dla Sary. Dzwoniłam dziś dwukrotnie do Pani Krysi ale nie odbierała. Chciałam zapytać jak się czuje mała no i podpytać o wszelkie info a propos Jej docelowego domu (sugestie, obserwacje itd). Mam nadzieję że pomożecie mi przy ogłaszaniu, a KOSS napisze jakiś ładny tekst dla Sary.

Ghanimo - w niedzielę będę przejazdem w Lublinie. Koniecznie musimy się spotkać - choć na chwilę. Zatrzymamy się na starówce i wypijemy wspólnie kawę. Co Ty na to ? Poznasz naszego kochanego Leo no i nas rzecz jasna :loveu:

Kosu, bardzo się ciesze, że będziecie w Lublinie, wspomnianą kawkę lub płyn alternatywny choć nieprocentowy (jak rozumiem będziecie w trakcie podróży), jak mam nadzieję, pozwolicie sobie postawić? - nie wiem tylko czy Leo w kawce gustuje? :razz:
A co do pieniążków to pamiętam, offcourse, przelew puszczę jutro
Szkoda, że żadnych wieści od Sarki nie ma...

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Cioteczki ;)

Melduję się po powrocie z wakacji :razz:
Niestety nadal mam utrudniony kontakt z Wami poprzez Dogo, z uwagi na to że mój private komp jest w naprawie i nie wiem jeszcze ile będę musiała się obejsć bez Jego pomocy... Od czasu do czasu będę się starać zaglądać na Dogo w godzinach pracy.

Czekam na wieści od Pani Hani z TOZu i Pani Krystyny a propos naszej kochanej Sarenki. Jestem ciekawa co u Niej słychać. Mam nadzieję że na początku września odwiedzę Małą by porobić Jej nowe fotosy i ostro zacząć Ją ogłaszać... Myślę że mi w tym pomożecie...

Posted

Cioteczki

Poniżej rozliczenie za DT Sary za lipiec oraz sierpień (DT 150 PLN):

- MyrkurDagur - 20 PLN x 2
- Ghanima - 50 PLN x 2
- kosu32 - 40 PLN x 2
- Pani Hania z TOZu -40 PLN x 2

----------------------------
Dziękujemy serdecznie :loveu:

Posted

Jeżeli uda mi się skontaktować z Panią Krysią u której Sara jest na DT, to będę chciała odwiedzić Ją na początku września. Mała musi znaleść swój docelowy dom przed zimą. Rozmawiałam z Koss która za tydzień przygotuje tekst do Allegro. Poproszę Kasię o zrobienie wyróżnionego Allegra i Was Kochane Cioteczki o pomoc w ogłaszaniu na innych portalach.

Posted

Dzięki Agata

Wstępnie umówiłam się z Panią Krysią na pierwszy weekend września. Porobię nowe fotosy i dokładnie wypytam o charakter Sary oraz o to jaki powinien być Jej nowy dom.

Posted

Pozdrowienia dla wszystkich kochanych cioteczek przesyła
Sara
:lol:

Jutro dzwonię do Pani Krystyny i domawiam szczegóły sobotniej wizyty. Dziewczyny - szukamy domu stałego dla naszej niuni. Dzwoniłam do Koss która napisze tekst do Allegra dla małej. Mam nadzieję że wszystko jakoś się ułoży i Sara znajdzie kochającą rodzinę.

Posted

Cioteczki

To stare zdjęcia Sary - z nowych niestety na razie nici (przynajmniej na ten weekend). Dodzwoniłam się dziś do Pani Krystyny i dłuuuuuuuugo rozmawiałyśmy. W weekend Pani Krystyna będzie nieosiągalna - więć jak to mówią DUPA BLADA. Jesteśmy w kontakcie i być może odwiedzę małą w kolejny weekend.

• 2 weeks later...
Posted

Cioteczki

Poniżej rozliczenie za DT Sary za wrzesień (DT 150 PLN):

- MyrkurDagur - 20 PLN
- Ghanima - 50 PLN
- kosu32 - 40 PLN
- Pani Hania - 40 PLN

U małej wszystko ok - jestem w kontakcie z Panią Krysią.
Sara ma jednego obserwatora ...
Nic więcej na razie nie będę pisać ale trzymajcie mocno kciuki.