Ghanima Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='kosu32']Cioteczki !!! Wiecie że Was lubię i szanuję więc wybaczcie, ale muszę przypomnieć że kolejny miesiąc za pasem, a w związku z tym trzeba opłacić DT Sary. Po powrocie z urlopu, biorę się do roboty i rozpoczynamy szukanie domku dla Sary. Dzwoniłam dziś dwukrotnie do Pani Krysi ale nie odbierała. Chciałam zapytać jak się czuje mała no i podpytać o wszelkie info a propos Jej docelowego domu (sugestie, obserwacje itd). Mam nadzieję że pomożecie mi przy ogłaszaniu, a KOSS napisze jakiś ładny tekst dla Sary. Ghanimo - w niedzielę będę przejazdem w Lublinie. Koniecznie musimy się spotkać - choć na chwilę. Zatrzymamy się na starówce i wypijemy wspólnie kawę. Co Ty na to ? Poznasz naszego kochanego Leo no i nas rzecz jasna :loveu: Kosu, bardzo się ciesze, że będziecie w Lublinie, wspomnianą kawkę lub płyn alternatywny choć nieprocentowy (jak rozumiem będziecie w trakcie podróży), jak mam nadzieję, pozwolicie sobie postawić? - nie wiem tylko czy Leo w kawce gustuje? :razz: A co do pieniążków to pamiętam, offcourse, przelew puszczę jutro Szkoda, że żadnych wieści od Sarki nie ma... Quote
Ghanima Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Przelew dziś poszedł wraz z pozdrowieniami dla Sarki :loveu: Quote
żabusia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Może ktoś z Was, mógłby pomóc: http://www.dogomania.pl/forum/f28/natychmiast-potrzebne-dt-dla-3-szczeniakow-grozi-im-parwo-123492/ Quote
MyrkurDagur Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Właśnie przelałam pieniążki dla Sarenki ;) Quote
MyrkurDagur Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Co tu taka cisza ??? ********* Czy moje pieniążki dla Sarenki dotarły ??? Quote
Ghanima Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Co tu taka cisza ??? ********* Czy moje pieniążki dla Sarenki dotarły ??? Bo Kosu na urlopie ;) Quote
kosu32 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Cioteczki ;) Melduję się po powrocie z wakacji :razz: Niestety nadal mam utrudniony kontakt z Wami poprzez Dogo, z uwagi na to że mój private komp jest w naprawie i nie wiem jeszcze ile będę musiała się obejsć bez Jego pomocy... Od czasu do czasu będę się starać zaglądać na Dogo w godzinach pracy. Czekam na wieści od Pani Hani z TOZu i Pani Krystyny a propos naszej kochanej Sarenki. Jestem ciekawa co u Niej słychać. Mam nadzieję że na początku września odwiedzę Małą by porobić Jej nowe fotosy i ostro zacząć Ją ogłaszać... Myślę że mi w tym pomożecie... Quote
kosu32 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Cioteczki Poniżej rozliczenie za DT Sary za lipiec oraz sierpień (DT 150 PLN): - MyrkurDagur - 20 PLN x 2 - Ghanima - 50 PLN x 2 - kosu32 - 40 PLN x 2 - Pani Hania z TOZu -40 PLN x 2 ---------------------------- Dziękujemy serdecznie :loveu: Quote
kosu32 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Jeżeli uda mi się skontaktować z Panią Krysią u której Sara jest na DT, to będę chciała odwiedzić Ją na początku września. Mała musi znaleść swój docelowy dom przed zimą. Rozmawiałam z Koss która za tydzień przygotuje tekst do Allegro. Poproszę Kasię o zrobienie wyróżnionego Allegra i Was Kochane Cioteczki o pomoc w ogłaszaniu na innych portalach. Quote
Soema Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Kosu, a czego przed zimą? Nie chcę czarnowidztwa, ale jak nie to co...?:oops: Quote
kosu32 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Pani Krysia nie może zostawić Sary na zimę u siebie w domu - ma zbyt dużo innych zwietrząt. Quote
Agata69 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Sara i tak jest juz za długo na DT. Kosu musisz dowiedzieć sie szczegółów na temat jej charakteru i porobić piękne zdjęcia - cała sylwetka, zbliżenie, głebokie spojrzenie smutnych oczu i takie tam. Bez tego ani rusz.. A przy okazji, bardzo proszę zajrzyjcie na wątek Mai: http://www.dogomania.pl/forum/f28/dysplazja-bol-odrzucenie-czy-majka-ma-szanse-na-zycie-145244/#post12866839 Quote
kosu32 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Dzięki Agata Wstępnie umówiłam się z Panią Krysią na pierwszy weekend września. Porobię nowe fotosy i dokładnie wypytam o charakter Sary oraz o to jaki powinien być Jej nowy dom. Quote
MyrkurDagur Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Będziemy czekać na zdjęcia i wiadomości... Quote
kosu32 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Pozdrowienia dla wszystkich kochanych cioteczek przesyła Sara :lol: Jutro dzwonię do Pani Krystyny i domawiam szczegóły sobotniej wizyty. Dziewczyny - szukamy domu stałego dla naszej niuni. Dzwoniłam do Koss która napisze tekst do Allegra dla małej. Mam nadzieję że wszystko jakoś się ułoży i Sara znajdzie kochającą rodzinę. Quote
MyrkurDagur Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Sarenka jakoś inaczej wygląda :cool3: Dziś postaram się wpłacić dla niej pieniążki. Wszystkiego dobrego sunieczko... czekamy na dalsze wieści i relację z wizyty ;) Quote
Soema Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Jak będzie opis, będziemy próbowały może z Metrem?:) jak mi będziecie przypominać, żebym ogłoszenia odświeżała..:oops: Quote
Ghanima Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Sarenka :loveu: Jakaś taka nieduża, czy mi się tylko tak na zdjęciu wydaje? Quote
kosu32 Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Cioteczki To stare zdjęcia Sary - z nowych niestety na razie nici (przynajmniej na ten weekend). Dodzwoniłam się dziś do Pani Krystyny i dłuuuuuuuugo rozmawiałyśmy. W weekend Pani Krystyna będzie nieosiągalna - więć jak to mówią DUPA BLADA. Jesteśmy w kontakcie i być może odwiedzę małą w kolejny weekend. Quote
MyrkurDagur Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Wczoraj wpłaciłam pieniążki dla Sarenki. Quote
kosu32 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Wczoraj wpłaciłam pieniążki dla Sarenki. Dziękujemy bardzo w imieniu Sary ;) Quote
kosu32 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Pieniążki dla Sarenki poszły dziś[/quote] Dzięki kochana :loveu: Quote
kosu32 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Cioteczki Poniżej rozliczenie za DT Sary za wrzesień (DT 150 PLN): - MyrkurDagur - 20 PLN - Ghanima - 50 PLN - kosu32 - 40 PLN - Pani Hania - 40 PLN U małej wszystko ok - jestem w kontakcie z Panią Krysią. Sara ma jednego obserwatora ... Nic więcej na razie nie będę pisać ale trzymajcie mocno kciuki. Quote
Ghanima Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 :kciuki: kciukasy trzymam przez cały czas... Kosu, daj znać, kiedy puścić, bo przykurczu dostanę :evil_lol: Quote
Recommended Posts