Jump to content
Dogomania

Sara i inne zwierzaki proszą o pomoc.Pani Krystyna odeszła...POMOCY !!!

Recommended Posts

Posted

Sprawa z karmą wygląda tak.. Dziewczyny kupują w jednej hurtowni, mają jako Fundacja upusty jakieś tam, ale czasem jest tak, że ktoś dzwoni do nich rano i mówi "dziś mamy od 12 promocję na tą karmę" i one wtedy jadą i kupują.
Czasem to promocja z 20zł na 4zł za kilo. Nigdy nie wiadomo kiedy i jaka karma będzie w promocji. A my DT mamy sporo, więc nam to na rękę, tym bardziej że bokserów nie ubywa..:shake:
Hills podobno jest tańszy, ale nie wiem ile dokładnie kosztuje :niewiem: bo Dziewuchy zabiegane.

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kosu32 napisał(a):
No i nastała cisza ...

Cioteczki kochane - Sara nadal potrzebuje Waszej pomocy.
Dajcie jakiś grosz od siebie na karmę dla małej :)

Kosu, jeśli o mnie chodzi, to już pisałam, że i tak przelałam w grudniu pieniążki na DT Sary ;) dlatego następnym razem postaram się dorzucić coś w styczniu. Pozdrowienia dla Sarenki :loveu:

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Kosu, jeśli o mnie chodzi, to już pisałam, że i tak przelałam w grudniu pieniążki na DT Sary ;) dlatego następnym razem postaram się dorzucić coś w styczniu. Pozdrowienia dla Sarenki :loveu:

Wiem kochana - pamiętam i jeszcze raz dziękuję :)

Niestety tak jak w życiu bywa, wydatki rosną a nasze pensje nie - u niektórych nawet maleją. Każdy z Dogo ma na utrzymaniu kilka psich bid a prawda jest taka, że możemy liczyć tylko na siebie.

Do Sary chciałabym pojechać w drodze na Wigilię do rodzinnego domu.

Posted

Karma kupiona, umowa przygotowana, koce spakowane, obroże i zakraplacze anty-anty naszykowane. Jutro rano mam zadzwonić do Pani Krysi i potwierdzić z Nią ewentualną dostawę na jutrzejsze popołudnie w drodze na Wigilię.

Trzymajcie kciuki !!!

P.S.
Stanowczo przydałby się mi większy samochód niż to moje czerwone porche :)

Posted

Agata69 napisał(a):
Aniu, to chyba najlepsze zakończenie tej historii...
Gratulacje.

To była moja pierwsza osobista akcja ratowania psa. Trwała bardzo długo, ale cieszę się że docelowo Sara zostanie u Pani Krystyny.

Posted

Na chwilę przed Wigilią w moim rodzinnym domu odwiedzililiśmy Panią Krystynę i Sarę. Zawieźliśmy suchą karmę, koce i preparaty any. Podpisaliśmy umowę. Sara wygląda jak przysłowiowy "pączek w maśle". Weterynarz zalecił by Ją trochę odchudzić :) Przepraszam, ale nie byłam w stanie zrobić już zdjęć... czas nas gonił, a o odnalezieniu aparatu w naszym czerwonym Porche nie było mowy (musielibyśmy cały samochód wypakować). Pani Krystyna złożyła na moje ręce życzenia wszystkim ludziom którym los zwierząt nie jest obojętny i prosiła by podziękować za karmę. W notesie odnotowałam że kolejna karma ma do Niej trafić za 3 miesiące.

Bardzo dziękuję wszystkim kochanym ciotkom z Dogo za okazanom pomoc :)

Posted

A ja tak sobie porządkowałam subskrypcje tematów, że usunełam całe 155. Na szczęście wiem do których drzwi pukać - i kto mi wyjdzie z pomocą. Dzięki Ghanima :)

Posted

kosu32 napisał(a):
Zadzwonię do Pani Krystyny z końcem tygodnia i podpytam jak smakuje karma od kochanych ciotek :)

hihihihih, tak, koniecznie zapytaj p. Krystynę, czy jej karma smakuje:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

http://www.dogomania.pl/threads/1736...yAE-wszAE-dzie

Powyżej wątek kolejnej pięknej rudej "uciekinierki".
Kochani wejdźcie na wątek i pomóżcie w poszukiwaniach - Ona może być teraz wszędzie !!!
Zależy nam by info trafiło do jak największej ilości schronisk i przytulisk na terenie Polski i by wolontariusze podjeli współpracę.

Wątek powoli zamiera a znim nadzieja na to że suczka się odnajdzie ...

• 1 month later...
Posted

Kochani

Za kilka dni miną trzy miesiące od kiedy Sara została członkiem rodziny Pani Krystyny.
W związku z tym że zobligowałyśmy się do dostarczania karmy na rzecz Sary, bardzo Was proszę o wsparcie finansowe. Wiem że każdy z nas ma na utrzymaniu kilka psiaków, ale proszę - postarajcie się dorzucić jakiś grosz od siebie.

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Przesłałam Sarence 10 zł - na więcej w tym miesiącu nie mogę sobie pozwolić, bo na inne zwierzaki sporo pieniążków już mi poszło... :(

Czekamy na wieści o Sarence.[/QUOTE]

Dziękuję kochana :)

Każda złotówka na wagę złota. Co Sary to jestem w kontakcie z Panią Krystyną. Mam nadzieję że z końcem marca uda mi się do Niej dotrzeć, a wtedy fotoreportaż zagwarantowany.

Jeszcze raz serdecznie dziękuję.

Posted

[quote name='Ghanima']Ile pieniążków trzeba? Kosu? Ja mogę podesłać nawet dziś, tylko muszę wiedzieć, ile. Pozdrawiam Was i Sarenkę w Dniu Kobiet!

Ghanimo

Jutro zadzwonię do Pani Hani która ostatnio kupowała karmę dla Sary i zapytam jakie są koszta.

Dziękujemy za życzenia :)
My również się do nich dołanczamy.
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ - wszystkich uroczym psim ciotkom :) :) :)

• 2 weeks later...