kosu32 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Soema napisał(a):Bałam się zaglądnąć, czy aby na pewno wszystko dobrze :oops: cieszę się, że się na coś przydałam :) oby sunia szybko dom znalazła.. Jakie są koszty DT? Miesięczny koszt DT to 150 PLN. Quote
kosu32 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Wieczorem przygotuję dane do przelewu i podeślę na private - teraz nie mogę. Pozdrawiam Quote
żabusia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 To jednak się udało ją stamtąd wyciągnąć! Bardzo się cieszę... Podliczę się i dam znać czy będę mogła pomóc finansowo, mam bowiem chore dwa swoje stare psy a niestety leki są strasznie drogie, pomagam też co miesiąc finansowo psom schroniskowym, ale postaram się coś dorzucić, choćby na sterylkę. Quote
kosu32 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 żabusia napisał(a):To jednak się udało ją stamtąd wyciągnąć! Bardzo się cieszę... Podliczę się i dam znać czy będę mogła pomóc finansowo, mam bowiem chore dwa swoje stare psy a niestety leki są strasznie drogie, pomagam też co miesiąc finansowo psom schroniskowym, ale postaram się coś dorzucić, choćby na sterylkę. Żabusiu !!! Nawet nie wiesz jak się cieszę że jesteś z nami :multi: Myślałam że już zapomniałaś o mnie ... Co do wsparcia finansowego to liczy się dla nas każda złotówka i za każdą będziemy serdecznie dziękować. Najbardziej oczywiście zależy nam na regularnych wpłatach na DT do czasu kiedy Sara nie znajdzie DS. Oczywiście doskonale wiemy jakie są realia potrzebujących psich bid - niestety ... Mam gorącą nadzieję że uda nam się wspomóc finansowo Sarę, no i sama Pani Hania jakoś bardziej przekona się do wspólnych działań z Dogomaniakami (pierwszy krok już za Nią). Quote
Agata69 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ufff, cieszę się. Długo to trwało dość, ale sunia już w DT. Powodzenia! Quote
kosu32 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Czekam na telefon od Pani Hani. Ustaliłyśmy że to Ona będzie zarządzać finansami Sary i oczywiście rozliczać się na wątku. Jak będę mieć dokładne informacje-napisze na wątku. Quote
kosu32 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Witam Pani Hania jest w stałym kontakcie z DT Sary. "Nasza mała musi się jeszcze dużo nauczyć" to stwierdziła Pani Krysia u której jest Sara. Pani Hania wie że sunia trafiła pod dobrą opiekę i to jedynie kwestia czasu by ją odpowiedni ułożyć i przyzwyczaić do życia w domu. Sara trochę uspokoiła nerwy i powoli zaczyna aklimatyzować się w nowym lokum. Nie było jednak tak łatwo i kolorowo - zawsze osamotniona a tu nowy człowiek i cała masa czworonogów. Wiem że miała bliskie spotkanie 3-go stopnia z kotem i "walkę" o przewodnictwo w stadzie z inną sunią która jest pod opieką Pani Krystyny. Dziewczyny wyjaśniły sobie kilka spraw pod okiem opiekunki i teraz powoli uczą się na nowo jak wspólnie żyć w stadzie i jak zostać psem domowym. Osoby które chciałyby wesprzeć finansowo DT Sary otrzymają info na private gdzie należy wpłacać pieniądze. Bardzo liczymy na Wasze wsparcie. Quote
MyrkurDagur Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Dziękujemy za wieści z DT Sary. Faktycznie początki na dość trudne wyglądają, ale z pewnością będzie lepiej ;) Dziewczyna poradzi sobi ;) Ja dzisiaj wpłacę swoje 20 zł na DT Sarenki, ale to tylko niewielka część - choć przyznać trzeba, że 150 zł to nie jest dużo za DT - na innych wątkach trzeba zbierać na przykład po 300 zł... Niemniej jednak, potrzebne jest Sarze wsparcie finansowe od innych dogo cioteczek. Prosimy, pomóżcie nam :modla::modla::modla: Ja jeszcze kilka stron wstecz pisałam, że osoby z dogo potrafią się jednoczyć i organizować zbiórki dla potrzebujących psiaków... - Prosimy bardzo o grosik dla Sary !!! Może napisać do osób, które przez dłuższy lub krótszy czas nie pojawiały się na wątku, z prośbą o wsparcie... ? :oops: Quote
kosu32 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Witaj Jak miło zacząć nowy dzień wiedząc że ma się wokół siebie ludzi którym los zwierząt nie jest obojętny ... :lol: Dzięki za wsparcie (zarówno to finansowe i jak i duchowe). :loveu: Oczywiście będę "molestować" wszystkich ludzi z wątku którzy pojawili się na nim choć na chwilę. Myślałam o tym wczoraj w nocy i nawet pozwoliłam sobie bardzo nieśmiało dać znać jednej osobie jak teraz wygląda sytuacja Sary... O Sarze poinformowałam również znajomych którzy nie są na Dogo ale mam nadzieję wesprzą ją grosikiem. Trzymamy za Ciebie kciuki Maleńka !!! Quote
kosu32 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Witam Chwilę temu skonczyłam rozmawiać z Panią Hanią i teraz przekazuję krótkie info. U Sary wszystko ok. Sunia jest zadowolona z pobytu w DT - bawi się już nawet ze swoimi współtowarzyszami. Mała jest bardzo zazdrosna/zaborcza o Panią Krystynę u której teraz przebywa. Widać że potrzebuje człowieka-przewodnika który będzie się nią opiekował. Dziękuje,y za pierwsze wpłaty na Sarę - już wkrótce zrobimy rozliczenie na wątku. Quote
MyrkurDagur Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Kosu, jak wyglądają finanse Sarenki ??? :roll: Ja 29.04 wpłaciłam swoje 20 zł. Ale co dalej ??? Tak tu cichutko... :shake: Quote
kosu32 Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Posty dziś skaczą jak zające na łące... Jutro lub pojutrze Pani Hania będzie w banku po wyciągi i wtedy podam szczegóły na wątku. Tak jak wcześniej wspominałam Sara teraz ma czas na zaaklimatyzowanie się. Pod koniec maja czeka ją sterylka. Przed nia jeszcze sporo pracy-ale trafiła pod dobry adres = właściową opiekę. Quote
MyrkurDagur Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Kosu, dziękujemy za wieści o Sarze :lol: Tak dobre wieści :loveu: Wspaniale, że jest w tak dobrych rękach :multi: Trzymamy kciuki Sarenko ;) Quote
kosu32 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Pani Hania co 3-4 dni kontaktuje się z Pania Krysią u której przebywa Sara. O przebiegu rozmów będę informować na wątku. Mała musi odpocząć i nauczyć sie na nowo żyć - tym razem pod stałą opieką Przewodnika i w grupie z innymi zwierzakami. Później czeka ją sterylką i szukanie nowego - tym razem końcowego domku. Pozdrawiamy wszystkich !!! Quote
kosu32 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Liczymy że i Wy będziecie trzymać kciuki za Małą :lol: Quote
Ghanima Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Trzymam non stop, ponieważ nie tylko z Sarkę to niedługo bruzdy mi się jakieś zrobią albo stały skurcz kciuków ;) Quote
MyrkurDagur Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ja również moje kciuki za Sarenkę mocno trzymam ;) :lol: Quote
kosu32 Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 He he ... Fajnie mieć świadomość że człowiek nie jest sam w boju o czworonogi :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 kosu32 napisał(a):He he ... Fajnie mieć świadomość że człowiek nie jest sam w boju o czworonogi :loveu: :happy1: :happy1: ;) Quote
kosu32 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Cioteczki !!! Poniżej podaję pierwsze rozliczenie za maj. Przepraszam że tak późno ale mój komp jest w naprawie i mam ograniczony dostęp do neta: MyrkurDagur - 20 PLN Ghanima - 50 PLN SERDECZNIE DZIĘKUJEMY !!! Ja czyli kosu32 i Pani Hania też oczywiście zasilamy konto Sary. Quote
Soema Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Jak dobrze czytac takie wiadomości :) chociaż tu jest dobrze.. :multi: niestety finansowo nie pomogą, przynajmniej na razie..:oops: Quote
Ghanima Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='kosu32']Cioteczki !!! Poniżej podaję pierwsze rozliczenie za maj. Przepraszam że tak późno ale mój komp jest w naprawie i mam ograniczony dostęp do neta: MyrkurDagur - 20 PLN Ghanima - 50 PLN SERDECZNIE DZIĘKUJEMY !!! Ja czyli kosu32 i Pani Hania też oczywiście zasilamy konto Sary. Kosu32, pamiętaj, że obiecałam zasponsorwać sterylkę - czy wiadomo bliżej, kiedy będzie? Quote
Recommended Posts