Jump to content
Dogomania

Zmasarkowany przez sadystę Szkielet. PIANO MA DOM. Oszedł za TM:(

Recommended Posts

Posted

Porto - niech nowy dom trafi się szybko i rozsmakuje w nim jak w dobrym winie. Grant - jak nagroda, niech dla kogoś będzie nagrodą i niech jemu trafi się nagroda od życia za cierpienie, jakiego doświadczył. :-(

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='GoniaP']Ale te posty skaczą :shake:

Psiak ma już Panią F. na dzisiejszą noc, ale nie ma imienia. Nadajmy mu, co? Proszę o imiona na "p" lub "g".[/quote]
Nie ma:(
A mi nic do głowy nie przychodzi:(

Posted

[quote name='Edi100']
Nie napisałam tego wczeęniej- On ma wyciachany ten ogonek tuż przy kręgosłupie!!!!:placz:
Widac nawet na rtg pocharataną kośc tępym narzędziem. To słowa mojej wetki. Nie ma nawet kikutka:placz:Nic:([/quote] Edi, zrób wszystko by znaleźć tego drania co mu to zrobił :angryy:

Posted

[quote name='GoniaP']Ale te posty skaczą :shake:

Psiak ma już Panią F. na dzisiejszą noc, ale nie ma imienia. Nadajmy mu, co? Proszę o imiona na "p" lub "g".[/QUOTE]

Wy nadajcie mu imię jakie będziecie chciały,a ja tak dla siebie będę go nazywała Promyk...bo jednak jest promyk nadziei,że psiaczek z tego wyjdzie..

Posted

[quote name='BasiaD']Trzymam kciuki za Psiunia.. Temu draniowi co to zrobił trzeba by tak samo :mad::mad::mad:
A kaskę wyślę na konto EDI bo chyba gdzieś mam, jak mi się nie zapodziało....[/quote]
Dziękuję.:loveu:
Bardzo bym chciała, żeby wydobrzał i pocieszył się życiem. Tyle cierpienia:placz:
Pani F, jedzie ze mną. Będzie Go tuliła w drodze. Tego pewnie też nigdy nie zaznał:(

Posted

Trzymam kciuki za Psiunia.. Temu draniowi co to zrobił trzeba by tak samo :mad::mad::mad:
A kaskę wyślę na konto EDI bo chyba gdzieś mam, jak mi się nie zapodziało....

Posted

[quote name='Edi100']Dziękuję.:loveu:
Bardzo bym chciała, żeby wydobrzał i pocieszył się życiem. Tyle cierpienia:placz:
Pani F, jedzie ze mną. Będzie Go tuliła w drodze. Tego pewnie też nigdy nie zaznał:([/quote] Ta Pani F. jest niesamowita.........
Zrobimy dla niego wszystko, co możliwe....

Posted

[quote name='GoniaP']Myślę, że w obecnym stanie i sytuacji nazwijmy go Piano...
Promyk też ładnie, ale to za jakiś czas....[/quote]
Śpij dobrze Piano i zdrowiej, a raczej nabierz sił na drogę.

Posted

Jakie dobre wieści od rana! Piano jedzie do kliniki! Cudownie, teraz będzie już tylko lepiej :multi: Dziewczyny, wspaniałe jesteście. Trzymam kciuki za podróż i diagnozę.
Pieniądze zawsze chyba się w końcu udaje uzbierać. Ja na pewno pomogę i inni pewnie też.

Posted

Piano noc przespał spokojnie. Pojadło o 6.00,8.00 i o 10.00 oraz dostał leki.
Rusza się i wstaje w swoim legowisku. Niestety nie chce z niego wyjść:( Chyba boi się że zostanie wygoniony:shake:
Siusia, tuż przy miejscu gdzie śpi. Przed wyjazdem wyniosę go na trawkę, zobaczymy jak sobie radzi dziś z dreptaniem i może koopa będzie.
Jedziemy ok 15.00, no tuz po:)
Goniu, nagotowałam mu jedzenie.Ryż z marchewką i mięskiem. Wezmę ze sobą, może dadzą mu w klinice gotowane.

Posted

[quote name='majqa']Goniuś, napisałam Ci na PW, że tekst zrobię jutro ale jak wiesz i mnie znasz, jeśli tylko dam dziś radę to i dziś on bedzie. ;)[/quote]Wiem, wiem, że jesteś the best :loveu:

Posted

[quote name='Edi100']
Jedziemy ok 15.00, no tuz po:)
Goniu, nagotowałam mu jedzenie.Ryż z marchewką i mięskiem. Wezmę ze sobą, może dadzą mu w klinice gotowane.[/quote] Umówiłam wizytę na 17.20 Mam nadzieję, że zdążycie. Miejsce w szpitalu już czeka.

Posted

[quote name='GoniaP']Umówiłam wizytę na 17.20 Mam nadzieję, że zdążycie. Miejsce w szpitalu już czeka.[/quote]
Bardzo się
postaramy zdązyć.