Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:-o:crazyeye::-o:crazyeye: Ale jaja :-o:crazyeye::-o:crazyeye:
Jeden może jest teraz... Ale również pragnę dodać, że szczeniaków może być więcej!
Przerwa pomiędzy szczeniakami może być i 4 i 8 godzinna - nie ma zasady...
Pozornie może wyglądać na koniec porodu, ale tak być wcale nie musi.
I wcale nie musi się zachowywać w jakiś konkretny sposób...
Jeżeli nie dała żadnego sygnału, że będzie rodzić [drapanie, kręcenie się, szukanie sobie miejsca itd... itp...] to i następny może wyjśc 'po cichu'...

Posted

NaamahsChild napisał(a):
elfikXL, owszem, potencjalnie mogłoby, poród u psa trwa przeciętnie 3-4 h, już są 2 szczeniaki, Grzesiu donosi, że będzie chyba 3:diabloti:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

o jaka masakra!!! naprawdę tylu wetów nie zauważyło tego???:roll:
kolejne szczeniaki do wydania. ciekawe jaki był ojciec...
jak coś to zrobię ogłoszenia im, ale to chyba jeszcze czas...

Posted

Wellington chyba pomyślałam o tym samym.
Pomyślcie prosze o humanitarnym wyjściu.
Fajnie, że wszystko się ułożyło i już jest zgoda :loveu:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Luuuudzie!!!!!Ale numer...zaglądam tu dzis i oczom nie wierzę co czytam...no to ładnie....Cieszę sie ze Kasia chce odchowac maluszki, bo naa zaraz znajdzie domki dla psiakow na pewno:lol::lol:Mam tylko nadzieje, ze szczepienie w ciazy ktore miala zaserwowane Lolcia nie jest szkodliwe dla płodu..i że nic szczeniaczkom z tego powodu nie będzie...
Czekamy tu na obiecane fotki niecierpliwie oczywiscie:roll::roll::roll:

Posted

[quote name='punaninani']jak na razie to są dwa ;)

urzekające cudeńka..
jak tak na nie patrzę to zawsze przypomina mi się pierwszy odbierany przeze mnie poród. Człowiek patrzy na takie pycholeczki i ma wrażenie, że to najpiękniejsza chwila w jego życiu.

Posted

gonia66 napisał(a):
Cieszę sie ze Kasia chce odchowac maluszki, bo naa zaraz znajdzie domki dla psiakow na pewno:lol::lol:

Tylko mam nadzieje że Naa nie zapomni powiedzieć ważnego faktu o sterylce/kastracji psa że jest obowiązkowa.

Posted

No prosze Cię xmatrix...daj spokoj...urodzily się, mieszkaja w domku nie w schronisku..dajmy juz im zyć...zwlaszcza ze sa tylko 2 malenstwa...na pewno znajdzie sie dla nich domek- mamusia jest malutka, sadze ze pieski tez nie beda olbrzymami...jak juz sa...zdrowe...ja nie mialabym sumienia na pewno...
A sterylka Lolci jest konieczna..to wiadomo..

Posted

[quote name='gonia66']No prosze Cię xmatrix...daj spokoj...urodzily się, mieszkaja w domku nie w schronisku..dajmy juz im zyć...zwlaszcza ze sa tylko 2 malenstwa...na pewno znajdzie sie dla nich domek- mamusia jest malutka, sadze ze pieski tez nie beda olbrzymami...jak juz sa...zdrowe...ja nie mialabym sumienia na pewno...
A sterylka Lolci jest konieczna..to wiadomo..

dokładnie!!!

dobrze ze sa tylko dwa maleństwa
a sa słodkie :loveu:

będa malutkie-a takie szybko znajda domek

Posted

No to co????Wszystkie ślepe mioty wybić czym prędzej??????Nieważne, czy mają domki, czy nie...wybic i juz zeby sie nie rozmnażaly w przyszlosci???Przeciez sa chyba inne sposoby na przerwanie prokreacji....:razz:

Posted

[quote name='gonia66']Nieważne, czy mają domki, czy nie...

A te maja juz domki ?

zeby sie nie rozmnażaly w przyszlosci???
Jak skontrolujesz ? Umowa adopcyjna ?
Akurat na tym watku wspominac o umowie adopcyjnej to jest raczej absurd.
Przeczytaj watek - Namaa domek ani nie sprawdzila przed adopcja ani slowka o zadnej umowie adopcyjniej nie wspomniala.
Cytat:
Napisał Klaudus__
Scarlet. Chcesz wiedzieć co było nie tak?
Naa wogóle nie była u Kasi w domu - dopiero jak zaczęła się burza to zdobyła kompletny adres.

Przeciez sa chyba inne sposoby na przerwanie prokreacji
Kto bedzie kontrolowal czy sterylka zostala zrobiona ?
Namaah ??? Czy obecni wlasciciele Tolci ???
A jesli sterylka nie bedzie zrobiona to co ?
Zaloza sprawe w sadzie ?
Wyloza kase na adwokata, oplaty sadowe, etc ?
Beda szukali ludzi po Polsce ? - przeciez ludzie sie przeprowadzaja, zmieniaja adresy, wyjezdzaja, etc.