iwop Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Zamiast na wizyte przedadopcyjna trafiłam do weta! Mała wyniotuje i od wczoraj nic nie jadła... Ma podejrzenie parwo, bo jeszcze nie wystąpiła biegunka:-( Dzisiaj jest po pierwszej kroplówce. Jutro o 7 rano mam zrobić zastrzyki nawadniające a po południu znów kroplówka u weta... Mam tego juz dosyć:placz: jestem wykończona... Quote
agusiazet Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 O kurczę, trzymajcie się dziewczynki!!!! Quote
malagos Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Trzymaj się...moze tylko coś zjadła niestrawnego, stąd wymioty?... Chciałabym w to wierzyć, kurcze :shake: Quote
iwop Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Tym razem to nie wiem czy dam radę...:-( Quote
agusiazet Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Iwona, tylko się nie poddawaj!!! Napisz na PW, proszę:) Quote
iwop Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Może to jednak nie parwo...:oops: Nie ma biegunki i napiła się dzisiaj wody... Zobaczymy co wet powie po południu. Quote
iwop Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Wróciłam od weta... Jednak parwo:-( Quote
agusiazet Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 I co z tym małym okruszkiem? Kasa potrzebna? Quote
iwop Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 agusiazet, kasa niepotrzebna tylko szczęście... O 7 idę ja nawadniac strzykawką. Najgorzej, że pijak znów pije... i tcięzko tam cokolwiek robic :shake: Quote
basia0607 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Tylko nie to !!! :placz:Nie oddawajcie jej do pijaka ! Quote
Fiks Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ja się boje, że u p.Gienka jest parwo. Lola teraz Mimi .....:-( Quote
iwop Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Na szczęście to napewno nie parwo...:oops: Jest juz dżo, dużo lepiej. Mała jest cały czas nawadniana i ma apetyt jak słonik... Całusna jest okrutnie:p Basiu, my nie mamy jej gdzie trzymać jest u pijaka cały czas...:shake: Quote
mimiś Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 jak wyzdrowieje to znajdzie szybciutko domek Quote
iwop Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Wczoraj jamniorka (całuśna!) pojechała do nowego domu. Odwiozła ją Jola. Nowy domek jest z nami w kontakcie więc ewentualne leczenie bedzie kontynuowane... Quote
Fiks Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Super wiadomosc! :multi: Powodzenia Malutka :loveu: Quote
taxelina Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 eh myslalam ze ludzie beda dawac znac ze psiaki maja dom jak podalam ze umieszczam na stronie Jamniki i mixy szukaja domow Quote
Fiks Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='deer_1987']eh myslalam ze ludzie beda dawac znac ze psiaki maja dom jak podalam ze umieszczam na stronie Jamniki i mixy szukaja domow deer_1987 nie gniewaj się :calus: Ja tam kiedyś zaglądałam i nie zauważyłam Mimi. Quote
taxelina Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 No juz sprawa rozwiazana, ale wiem ze sa rozne psiaki co gdzies ogloszone zostaly - np. na jamniczym watku - ale ludzie nie napisza jak dom znajda :( wtedy ja mam pare lat ogloszenie co nie jest wazne albo sami chetni pisza ze chcieli tego psiaka a tu nie wazne ogloszenie :( Quote
taxelina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dodam ja moze do "w nowym domu" tylko podacie jak sie nazywa i w jakim miescie mieszka? Quote
Fiks Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 deer_1987 napisał(a):Dodam ja moze do "w nowym domu" tylko podacie jak sie nazywa i w jakim miescie mieszka? Jedyną osobą, która wie wszystko o jamnisi jest iwop. A iwop na razie zawiesiła działalność na dogo :-( Quote
Recommended Posts