Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja uważam, że dom u Aski rodziców ok. Zelda nie jest typowym Astem ma chyba nawet podszerstek. U ludzi, którzy ja w grudniu adoptowali bylo jej nieco gorąca szukala ewidentnie zimniejszych miejsc na podlodze np przy drzwiach wyjścowych, przy łazience...

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sie zgadzam. Nie ma co gdybac, tylko spokojnie.

Kamila nasza kochana wetka powiedziala, ze badania krwi i te mozliwe do zrobienia w schronisku, zrobia na koszt schronu. Trzeba sie tylko umowic. Zelda to byla ulubenica pani dr.:loveu:

Posted

aga_1234 napisał(a):
A ja uważam, że dom u Aski rodziców ok. Zelda nie jest typowym Astem ma chyba nawet podszerstek. U ludzi, którzy ja w grudniu adoptowali bylo jej nieco gorąca szukala ewidentnie zimniejszych miejsc na podlodze np przy drzwiach wyjścowych, przy łazience...

więc może róbmy ogłoszenia, w międzyczasie zbieramy na operacje, jak sie ktos odezwie sensowny i z mieszkaniem to się będziemy martwić - jesli nie to jeśli podleczona sunia mogłaby iść do rodziców Aski25 to niech idzie!

to oczywiscie moja propozycja:oops:

Posted

Dzis zabieram ZElde do hotelu;) Co do badan krwi i jakis tam jeszcze to zapytam czy moze jej wykonac pani doktor ktora nam pomaga i ostanio zajeła sie Werita i Tytkiem ( chyba ze nie chcecie)

A co do mieszkania w budzie

Znam piersza hodowle astow z Łodzi z przed lat 16;) w ktorej psy trzymane były tylko w kojcach. Miały odpowiednio ocieplone budy i nawet rodziły sie tam młode bez wzgledu na pore roku. Psy przyzwyczajone były do roznych temperatur u krzywda im sie nie działa,
Z tego co wiem Zelda tez mieszkała dosc długo w schronie przy budzie wiec chyba zdazyła sie juz zaklimatyzowac. Ciezko powiedziec czy lepsze dla niej będa warunki blokowe i ciepłe kaloryfery

Posted

Agnieszka32 - 100zł (co miesiąc)
doddy - 50zł (co miesiąc)
An1a - 50zł (co miesiąc)
andzia69 - 50zł (co miesiąc)
Izabela1982 - 50zł (jednorazowo)
Aska25 - 50zł (jednorazowo)
Ewatonieja - 50zł (jednorazowo)
Gosinka - 100zł (jednorazowo)
Rowera 50zł (jednorazowo)
Jeny19 - 50zł (jednorazowo)

Posted

Pisze w koncu, bo mi dogo wczoraj nie chodzilo. Ciesze sie, ze Zelda bezpieczna i nie musi juz w tym syfie mieszkac :multi: Dzieki Adze :loveu::loveu:

Co do lokum u moich rodzicow, napisze bardziej skladnie moja wczesniejsza wypowiedz...
Moi rodzice potrzebuja psa na podworko, ktory mialby spelniac role psa strozujacego. Psa w domu nie chca, bo mielismy jamnika, (zyl 16 lat), ktory przez ostatnie 3 lata, sikal w domu, chyba po zlosci juz pozniej, bo jak go wypuszczali, potrafil chodzic 30 min i po powrocie do domu wysikac i zrobic kupke. Tak wiec moi rodzice stwierdzili, ze psa do domu wiecej nie ... Poza tym oni procuja 7 dni w tygodniu i czasami nie ma ich w domu od 7.30 do 18, tak wiec nie chca chyba ryzykowac, bo to jednak duzo czasu, a nudzacy sie pies ... wiadomo...
Tak wiec w gre wchodzi tylko podworze...

Posted

Aska25 napisał(a):
DODDY czy wiecie kto placi te 200zl za ten dt, gdyby sie dolozyl to byloby juz niezle. Ja moge dac 50 zl jednaorazowo.

a co do tej zapłaty to pani ktora ja znalazła dała z gory DT 100 zł na dwa tygodnie pobytu.

Posted

Kto sie konkretnie zajmuje psiakiem teraz.?
Mogę wpłacić tylko 10 zł, bo tyle mogę wpłacić na każdego psa, a jest ich tu dużo. Kto zajmuje sie bazarkiem,jeśli to ktos z Łodzi, to może coś przekaże na bazarek, bo nie chce tracić niepotrzebnie kasy na pocztę, wolę tą kasę na psiaki przeznaczyć. To moze na pw piszcie. A tak wogólę to szukam jakiegoś kontaku do aktywnych ciotek z Łodzi. W chwili obecnej mam 2 kagańce i obroże i nie wiem czy dać do schroniska czy może Wam sie przydadzą dla jakis bidulek. Nie są nowe ale używane. Gagańce i obroże lub smyczki będę miała co jakiś czs do wydania.

Posted

ruda76 napisał(a):
zaglada , zaglada nawet osobiscie dzis;)

a gdzie relacje? fotoreportaz?:mad:

pytam samą siebie chyba...CZY ZELDZIE KTOS ROBI JAKIEŚ OGŁOSZENIA? BAZARKI? CEGIEŁKI? COKOLWIEK????