PATIszon Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 O juz sie wpisalam, spokojnie.:p W razie czego przyjade na samo pifo, bo to mi duzo lepiej wychodzi niz skakanie. :drinking: Quote
ito Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 info dodatkowe: Każdego dnia zawodów od godziny 8.00 do południa będzie dostępne stoisko handlowe miejscowej piekarni , bedzie można kupić świeże wypieki, gotowe kanapki , gorącą kawe i herbate oraz zimne napoje. W trakcie trwania zawodów będzie okazja na zmierzenia psa wraz z wpisem do książeczki. [COLOR="Red"]Przypominam że rezygnacja z uczestnictwa w zawodach bez konsekwencji finansowych tylko do 20.06.2009[/COLOR] Quote
Bzikowa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 A jaką drogą składamy rezygnację? Można napisać na maila, którego dostałam (z informacją ile trzeba zapłacić) ? Bardzo nie chciałabym rezygnować ale do tej pory nie mam żadnego transportu i chyba nie pozostanie mi nic innego jak zrezygnować :shake: Quote
ito Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Bzikowa']A jaką drogą składamy rezygnację? Można napisać na maila, którego dostałam (z informacją ile trzeba zapłacić) ? Bardzo nie chciałabym rezygnować ale do tej pory nie mam żadnego transportu i chyba nie pozostanie mi nic innego jak zrezygnować :shake:[/quote] Rezygnacja po 20 czerwca nie zwalnia z opłaty startowej, rezygnację do 20 czerwca można złoży za pośrednictwem maila lub priv. Oczywiście nikogo nie namawiam do rezygnacji no i mam nadzieje ze wszyscy dojadą na zawody. Popatrz na listę startową, z Warszawy jest najwięcej osób, myślę że ktoś będzie Cie mógł zabrać. Quote
PATIszon Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='ito'] Popatrz na listę startową, z Warszawy jest najwięcej osób, myślę że ktoś będzie Cie mógł zabrać.[/quote] Ja Cie zabrac moge, o ile wskocze z listy rezerwowej.:cool3: Bede jechala w piatek kolo 19-tej. Quote
Mokka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Bezikowa, jeśli się wycofasz, to Pati ma szanse wskoczyć z rezerwowej :evil_lol: Quote
Wafelek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Pati właśnie wskoczyła ;-) A przy okazji - takie małe przypomnienie ;-) - jeśli ktoś naprawdę chce jechać na te zawody, a się zagapił, nie zdążył, spóźnił - koniecznie jak najszybciej zgłoście się na listę rezerwową! To nie jest tak, że klamka zapadła i koniec, jest trochę roszad i osób wycofujących się, więc jest duże prawdopodobieństwo wskoczenia kogoś na czyjeś miejsce - tylko na tej liście musimy was mieć (a bez końca roszad robić nie będziemy ;-)). W tej chwili na rezerwowej mamy tylko 3 osoby. I tak samo apel do już zgłoszonych - jeśli wiecie, że z jakichś powodów was nie będzie, przez oba, czy choćby przez jeden dzień - dajcie nam znać! ;) Quote
wendka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='ito']info dodatkowe: Każdego dnia zawodów od godziny 8.00 do południa będzie dostępne stoisko handlowe miejscowej piekarni , bedzie można kupić świeże wypieki, gotowe kanapki , gorącą kawe i herbate oraz zimne napoje. [/quote] [B]ito[/B]: rozpieszczasz :loveu: Nawet nie mysle juz o szukaniu noclegu w okolicznym hotelu. No bo na miejscu bede miala wszystko co potrzeba: torek, piwko, towarzystwo i nawet świeże pieczywo ! :multi: Quote
Wafelek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='wendka'][B]ito[/B]: rozpieszczasz :loveu: Nawet nie mysle juz o szukaniu noclegu w okolicznym hotelu. (...) [/quote] I o to chodzi :multi: Gdyby tak jeszcze dało się odpowiednią pogodę zagwarantować.... Quote
PATIszon Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ja niestety bede z Kubusiem, wiec hcyba namiot odpada.....niestety. A w tym hotelu pod Platanem juz nie ma miejsc... Quote
Rauni Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Pati, mój brat pierwszy raz z nami nocował pod namiotem, jak miał dwa lata, więc możesz taki sport ekstremalny poćwiczyć :diabloti: Ja też będę nocować pod namiotem, ale mam nadzieję, że jednak bez Sergiusza... :roll:. Quote
ito Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Widze że trzeba bedzie tych beczek wiecej.....:evil_lol: Quote
CHI Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Uff w końcu zalogowałam wczoraj się na konto banku i przelew poszedł...(w ramach bezpieczeństwa mam problemy z logowaniem się z radiowego net - co ma swoje dobre :razz: strony)... Czy załapię się na kawałek podłogi? ja + 3 kenellki... :diabloti: Bo nie wiem czy dam radę w namiocie... Bo po ostatnim wyjeździe "odczuwam braki w kwestii całych rurek":-( Pozdrawiam CHI & BBB Quote
PATIszon Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='ito']Widze że trzeba bedzie tych beczek wiecej.....:evil_lol:[/quote] No skoro Kuba bedzie to na pewno!:evil_lol: Quote
Bzikowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Doobra, zapłaciłam wczoraj więc nie ma odwrotu, jadymy :diabloti: Tylko z noclegami jest jakaś ostra kupa. Chyba muszę naprawdę zainwestować w namiot [SIZE=1](ciekawe jak to zniesie mój kanapowiec :lol: i ja też... - ostatnim razem jak spałam w namiocie miałam jakieś 7 lat:diabloti:)[/SIZE][SIZE=2] ale w razie wielkiej ulewy znajdzie się kawałek podłogi ?[/SIZE] Quote
Ludek Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='PATIszon']Ja niestety bede z Kubusiem, wiec hcyba namiot odpada.....niestety. A w tym hotelu pod Platanem juz nie ma miejsc...[/quote] Ja od kilu lat jeżdżę z małolatami pod namiot. Da się przeżyć:p Quote
viv Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dobrze rozumiem ze osoby z listy rezerwowej płacą dopiero jak sie dostana ? :cool3: Quote
PATIszon Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Ludek']Ja od kilu lat jeżdżę z małolatami pod namiot. Da się przeżyć:p[/quote] Ale twoje malolaty maja ciut wiecej niz 20 miesiecy o ile dobrze wiem.....:roll: Quote
ito Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='viv']Dobrze rozumiem ze osoby z listy rezerwowej płacą dopiero jak sie dostana ? :cool3:[/QUOTE] Teoretycznie TAK, ale mogą już wpłacić bo i tak sie dostaną :lol: Quote
Ludek Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='PATIszon']Ale twoje malolaty maja ciut wiecej niz 20 miesiecy o ile dobrze wiem.....:roll:[/quote] Zaczęłam jak miały 3 lata, choć przyznaję, że czasem żałowałam, że nie mogę ich zamknąć w pokoju. Na polach widuję dzieciarnię w różnym wieku. Quote
yassue Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Słuchajcie a na miejsce pod namiot trzeba się jakoś zapisać? Chyba gdzieś było pisane ale... :oops: Quote
blanol Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 A jak to jest z tą możliwością treningu w piątek - w jakich godzinach? Quote
ito Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Trening- w piątek od 15 - teren jest duży, przeszkód dużo wiec bez zapisów każdy poskacze Nocleg- ----W namiotach na terenie zawodów , kilkanaście metrów od ringu, ilosc namiotów nieograniczona :evil_lol: ---- w Sali bankietowej, sala ma ograniczona ilosc miejsc, bardzo trudno mi określić ile osob sie zmiesci, nie robimy zapisów. Pomieszczenia na klatki- chłodne szatnie , mysle ze wszyscy sie pomieszcza Teren jest mało osłonięty od deszczu lub słonca, wiec jezeli ktos ma mozliwosc zabrania pawilonu ogrodowego to bardzo proszę - bedzie można rozstawic w poblizu ringu. Pełny dostęp do prysznica i ubikacji. Quote
Recommended Posts