Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

info dodatkowe:
Każdego dnia zawodów od godziny 8.00 do południa będzie dostępne stoisko handlowe miejscowej piekarni , bedzie można kupić świeże wypieki, gotowe kanapki , gorącą kawe i herbate oraz zimne napoje.

W trakcie trwania zawodów będzie okazja na zmierzenia psa wraz z wpisem do książeczki.

[COLOR="Red"]Przypominam że rezygnacja z uczestnictwa w zawodach bez konsekwencji finansowych tylko do 20.06.2009[/COLOR]

Posted

A jaką drogą składamy rezygnację? Można napisać na maila, którego dostałam (z informacją ile trzeba zapłacić) ? Bardzo nie chciałabym rezygnować ale do tej pory nie mam żadnego transportu i chyba nie pozostanie mi nic innego jak zrezygnować :shake:

Posted

[quote name='Bzikowa']A jaką drogą składamy rezygnację? Można napisać na maila, którego dostałam (z informacją ile trzeba zapłacić) ? Bardzo nie chciałabym rezygnować ale do tej pory nie mam żadnego transportu i chyba nie pozostanie mi nic innego jak zrezygnować :shake:[/quote]

Rezygnacja po 20 czerwca nie zwalnia z opłaty startowej, rezygnację do 20 czerwca można złoży za pośrednictwem maila lub priv. Oczywiście nikogo nie namawiam do rezygnacji no i mam nadzieje ze wszyscy dojadą na zawody.

Popatrz na listę startową, z Warszawy jest najwięcej osób, myślę że ktoś będzie Cie mógł zabrać.

Posted

[quote name='ito']

Popatrz na listę startową, z Warszawy jest najwięcej osób, myślę że ktoś będzie Cie mógł zabrać.[/quote]
Ja Cie zabrac moge, o ile wskocze z listy rezerwowej.:cool3:
Bede jechala w piatek kolo 19-tej.

Posted

Pati właśnie wskoczyła ;-)

A przy okazji - takie małe przypomnienie ;-) - jeśli ktoś naprawdę chce jechać na te zawody, a się zagapił, nie zdążył, spóźnił - koniecznie jak najszybciej zgłoście się na listę rezerwową! To nie jest tak, że klamka zapadła i koniec, jest trochę roszad i osób wycofujących się, więc jest duże prawdopodobieństwo wskoczenia kogoś na czyjeś miejsce - tylko na tej liście musimy was mieć (a bez końca roszad robić nie będziemy ;-)).
W tej chwili na rezerwowej mamy tylko 3 osoby.

I tak samo apel do już zgłoszonych - jeśli wiecie, że z jakichś powodów was nie będzie, przez oba, czy choćby przez jeden dzień - dajcie nam znać! ;)

Posted

[quote name='ito']info dodatkowe:
Każdego dnia zawodów od godziny 8.00 do południa będzie dostępne stoisko handlowe miejscowej piekarni , bedzie można kupić świeże wypieki, gotowe kanapki , gorącą kawe i herbate oraz zimne napoje.
[/quote]

[B]ito[/B]: rozpieszczasz :loveu: Nawet nie mysle juz o szukaniu noclegu w okolicznym hotelu. No bo na miejscu bede miala wszystko co potrzeba: torek, piwko, towarzystwo i nawet świeże pieczywo ! :multi:

Posted

[quote name='wendka'][B]ito[/B]: rozpieszczasz :loveu: Nawet nie mysle juz o szukaniu noclegu w okolicznym hotelu. (...) [/quote]

I o to chodzi :multi: Gdyby tak jeszcze dało się odpowiednią pogodę zagwarantować....

Posted

Pati, mój brat pierwszy raz z nami nocował pod namiotem, jak miał dwa lata, więc możesz taki sport ekstremalny poćwiczyć :diabloti:

Ja też będę nocować pod namiotem, ale mam nadzieję, że jednak bez Sergiusza... :roll:.

Posted

Uff w końcu zalogowałam wczoraj się na konto banku i przelew poszedł...(w ramach bezpieczeństwa mam problemy z logowaniem się z radiowego net - co ma swoje dobre :razz: strony)...
Czy załapię się na kawałek podłogi? ja + 3 kenellki... :diabloti:
Bo nie wiem czy dam radę w namiocie... Bo po ostatnim wyjeździe "odczuwam braki w kwestii całych rurek":-(
Pozdrawiam
CHI & BBB

Posted

Doobra, zapłaciłam wczoraj więc nie ma odwrotu, jadymy :diabloti:
Tylko z noclegami jest jakaś ostra kupa. Chyba muszę naprawdę zainwestować w namiot [SIZE=1](ciekawe jak to zniesie mój kanapowiec :lol: i ja też... - ostatnim razem jak spałam w namiocie miałam jakieś 7 lat:diabloti:)[/SIZE][SIZE=2] ale w razie wielkiej ulewy znajdzie się kawałek podłogi ?[/SIZE]

Posted

[quote name='PATIszon']Ja niestety bede z Kubusiem, wiec hcyba namiot odpada.....niestety. A w tym hotelu pod Platanem juz nie ma miejsc...[/quote]

Ja od kilu lat jeżdżę z małolatami pod namiot. Da się przeżyć:p

Posted

[quote name='Ludek']Ja od kilu lat jeżdżę z małolatami pod namiot. Da się przeżyć:p[/quote]

Ale twoje malolaty maja ciut wiecej niz 20 miesiecy o ile dobrze wiem.....:roll:

Posted

[quote name='viv']Dobrze rozumiem ze osoby z listy rezerwowej płacą dopiero jak sie dostana ? :cool3:[/QUOTE]

Teoretycznie TAK,

ale

mogą już wpłacić bo i tak sie dostaną :lol:

Posted

[quote name='PATIszon']Ale twoje malolaty maja ciut wiecej niz 20 miesiecy o ile dobrze wiem.....:roll:[/quote]

Zaczęłam jak miały 3 lata, choć przyznaję, że czasem żałowałam, że nie mogę ich zamknąć w pokoju.
Na polach widuję dzieciarnię w różnym wieku.

Posted

Trening- w piątek od 15 - teren jest duży, przeszkód dużo wiec bez zapisów każdy poskacze

Nocleg-

----W namiotach na terenie zawodów , kilkanaście metrów od ringu, ilosc namiotów nieograniczona :evil_lol:

---- w Sali bankietowej, sala ma ograniczona ilosc miejsc, bardzo trudno mi określić ile osob sie zmiesci, nie robimy zapisów.

Pomieszczenia na klatki- chłodne szatnie , mysle ze wszyscy sie pomieszcza

Teren jest mało osłonięty od deszczu lub słonca, wiec jezeli ktos ma mozliwosc zabrania pawilonu ogrodowego to bardzo proszę - bedzie można rozstawic w poblizu ringu.

Pełny dostęp do prysznica i ubikacji.