Iza. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Feigned'] a kto to wie :evil_lol: nie sprawdzałam nigdy, ale mały jest, już teraz Magnus ma od niego dłuższe łapy[/QUOTE] To zmierz go ;P Wydawał mi się większy jak go widziałam, może teraz jakoś się skurczył :evil_lol: Quote
Feigned Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Iza.']To zmierz go ;P Wydawał mi się większy jak go widziałam, może teraz jakoś się skurczył :evil_lol:[/QUOTE] może i tak :diabloti: jak zmierzę to napiszę, bo nie wiem gdzie on teraz jest :lol: Quote
Iza. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Feigned']może i tak :diabloti: jak zmierzę to napiszę, bo nie wiem gdzie on teraz jest :lol:[/QUOTE] jak to nie wiesz ? ;P Quote
Dada Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Miedzy Magnusem i Morganem było pół centymetra różnicy, ale pół kilwo wagi :evil_lol: Quote
Feigned Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Iza.']jak to nie wiesz ? ;P[/QUOTE] normalnie :diabloti: ooo chyba się zbliża, bo słyszę go na schodach :evil_lol: [quote name='Dada']Miedzy Magnusem i Morganem było pół centymetra różnicy, ale pół kilwo wagi :evil_lol:[/QUOTE] ojj tam.. :evil_lol: schudł teraz, ma wcięcie w talii i żeberka można liczyć :diabloti: musze go zważyć, tylko moja waga średnio się nadaje :lol: Quote
Iza. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Feigned']normalnie :diabloti: ooo chyba się zbliża, bo słyszę go na schodach :evil_lol: [/QUOTE] To chyba tylko moj pies jest zawsze tam gdzie ja :lol: Quote
Dada Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Magnus jaki bystrzak :diabloti:, bije z jego oczu wrodzona inteligencja, tak jak z małego hahahaha dzieci nam się udały, nie wiem tylko po kim takie lekko szurnięte :grin: Quote
Iza. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Dada'] dzieci nam się udały, nie wiem tylko po kim takie lekko szurnięte :grin:[/QUOTE] na pewno nie po Joyu :evil_lol: Quote
Feigned Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Iza.']To chyba tylko moj pies jest zawsze tam gdzie ja :lol:[/QUOTE] Axel też, ale do ogrodu sam często wychodzi :cool3: [quote name='Dada']Magnus jaki bystrzak :diabloti:, bije z jego oczu wrodzona inteligencja, tak jak z małego hahahaha dzieci nam się udały, nie wiem tylko po kim takie lekko szurnięte :grin:[/QUOTE] po listonoszu :evil_lol: ta jego inteligencja to jest porażająca hahah :lol: Quote
Dada Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Bo Axel to nie grzywacz :p Joyeczek mój jest mega szybki, skunks mały jeszcze go nie dogania, bo oczywiście tatusia rozruszał, do tej pory męczy, aż się gonitwy zaczną, ale joyeczek jest mimoza kochana, a ten to ma swoje własne zdanie na każdy temat i siłą się zapiera, by na swoim postawić, ale pancia nie daje, niedobra :mad: Quote
Iza. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Feigned']Axel też, ale do ogrodu sam często wychodzi :cool3: [/QUOTE] Ja swojego samego nie wypuszczam, bo szczeka mi póxniej na wszystko co się rusza ;P Quote
Feigned Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Dada']Bo Axel to nie grzywacz :p Joyeczek mój jest mega szybki, skunks mały jeszcze go nie dogania, bo oczywiście tatusia rozruszał, do tej pory męczy, aż się gonitwy zaczną, ale joyeczek jest mimoza kochana, a ten to ma swoje własne zdanie na każdy temat i siłą się zapiera, by na swoim postawić, ale pancia nie daje, niedobra :mad:[/QUOTE] charakterny chłopak :evil_lol: Magnus Axela już dawno przegonił, ale co się dziwić.. :lol: [quote name='Iza.']Ja swojego samego nie wypuszczam, bo szczeka mi póxniej na wszystko co się rusza ;P[/QUOTE] Axel wieczorem tylko jape drze jak sam wychodzi, cykor :evil_lol: w dzień teraz Magnus też czasami z nim wychodzi, bo sam by nie poszedł :lol: ale go trzeba pilnować, bo zjada wszystko co się da zmierzyłam, Axel jakieś 28 cm, a Magnus wiercipięta nie chciał stać, więc nie wiem dokładnie, ale 30 cm na pewno :lol: zdjęcia na str. 260 :cool3: Quote
niunka04 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Nie no normalnie jeszcze trochę i Magnus Axelka całkiem przerośnie;) Quote
*anusia&ajlu* Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Feigned']to prawda :) oo, a jaki pp czy hl? :cool3:[/QUOTE] ja chyba skusze sie hl, ale pp tez uwielbiam;) Magnus fajne miny robi:D Quote
Feigned Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='niunka04']Nie no normalnie jeszcze trochę i Magnus Axelka całkiem przerośnie;)[/QUOTE] to pewnee :lol: [quote name='Dada']zmierzyłam Morganka, ma 29cm[/QUOTE] ja jeszcze Magnusa później zmierzę, tak dokładnie, ale myślę, że 30 cm to minimum :) Quote
Ewa&Duffel Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ale wariują :evil_lol: Mina Magnusa świetna :diabloti: [url]http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_6604.jpg[/url] Radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i pysznej wyżerki oraz bardzo mokrego dyngusa życzą Ewa z Dufflem :krolik: [URL="http://img7.imageshack.us/i/kartkawielkanocnaz.jpg/"][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/4011/kartkawielkanocnaz.jpg[/IMG][/URL] Quote
Iza. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dobra, będę we wtorek ;d Najwyżej wbije się na impreze z psem :diabloti: Quote
Feigned Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Ale wariują :evil_lol: Mina Magnusa świetna :diabloti: [url]http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_6604.jpg[/url] Radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i pysznej wyżerki oraz bardzo mokrego dyngusa życzą Ewa z Dufflem :krolik: [/QUOTE] :evil_lol: dzięki i nawzajem :loveu: [quote name='Iza.']Dobra, będę we wtorek ;d Najwyżej wbije się na impreze z psem :diabloti:[/QUOTE] oo no, też dobrze :evil_lol: ok to na gg się zgadamy dokładnie Quote
Dada Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ale bedzie super we wtorek, nie mogę się doczekać! :multi: Quote
Iza. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Feigned'] oo no, też dobrze :evil_lol: ok to na gg się zgadamy dokładnie[/QUOTE] Ok :cool3: [quote name='Dada']Ale bedzie super we wtorek, nie mogę się doczekać! :multi:[/QUOTE] Ja też :loveu: Quote
KT Arts Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [URL=http://img87.imageshack.us/i/alleluja.jpg/][IMG]http://img87.imageshack.us/img87/4610/alleluja.jpg[/IMG][/URL] W Święta kolorowych jajeczek, wełnianych owieczek, kicających króliczków, dużo jedzenia w koszyczku i mokrych ubranek w poniedziałkowy poranek!:loveu: Życzy Kasia oraz Toro & Krosia:) Quote
Dada Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Wesołych Świąt! Magnusik kończy dzisiaj cztery miesiące, sto lat słoneczko :loveu:! Quote
Recommended Posts