Feigned Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 [quote name='Vini.']Boziu, ale słodziak! Magda, kiedy masz czas?;>>> jeszcze nie wiem :lol: [quote name='Sweet']Boże masz małego psiaka Normalnie patrze na tytuł galerii i coś mi nie gra potem mówie sobie kurcze przecież magda miała axela ale kto to ten magnus... no i patrze a tu takie cudo śliczny I gratulacje :evil_lol: dziękuję :loveu: [quote name='Zuzia&Snoopy']Ale Ci zazdroszczę drugiego psiaka! Jak namówiłaś rodziców? A Axel nie jest zazdrosny? Musisz jutro porobić więcej zdjęć sama się dziwiłam, ale zgodzili się :cool3: więc próbuj, może Ciebie też zaskoczą :razz: nie był, ale teraz zaczyna. Nie ma masakry, ale powarkuje wredota mała. zdjęć nadal nie mam :lol: [quote name='Ewa&Duffel']Ale cudny jest !!! :loveu: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_6325.jpg Zazdroszczę szczeniaka ;) dzięki:loveu: [quote name='Dada']cudne zdjęcia!! Aż się uśmiecham jak czytam to wszystko. Ogromnie gratuluję, strasznie cieszę się, że mały jest właśnie u Ciebie i że już rozrabia, a dopiero jeden dzień minął A ja nawet przy tym bylam i Magnus na chwilę zawitał do mnie, nie mogę się doczekać następnego spotkania braciszków Dumny ojciec też pozdrawia syneczka (Joy tez kica jak zając po podwórku) Iza ma rację, bo grzywki to nie są normalne psy buziaczki dla cudeńka, wstaw jak mozesz fotke braciszków nie jako link, bo chyba została przeoczona ojj, rozrabia :evil_lol: teraz to pewnie bardziej się bratem zainteresuje, bo ostatnio to w ciężkim stresie był :lol: ok, zaraz wstawię, tylko muszę trochę zmniejszyć [quote name='Agama']Takie posty to miod na moje serducho,MAGDA bardzo sie ciesze ,ze bialas jest u Ciebie miło mi :oops: ja również bardzo się cieszę :) [quote name='Molli']Gratuluję nowego domownika, śliczny grzywacz ;) [quote name='Bzikowa']Gratuluję szczeniaczka:) [quote name='WeronikaM']śliczny szczenior :loveu: gratki :multi: [quote name='Ania :)']Jeej Grzywek :D marzenie mojej mamy :evil_lol: piękny jest ! :loveu: no i więcej fotek białasów prosimyyy :loveu::loveu: [quote name='Dada']Wcale się nie dziwię Twojej mamie, bo to wyjątkowe psy! Ja też oczywiście proszę o zdjęcia, zaglądam tu co chwilę i napatrzeć się na malego nie mogę :evil_lol::loveu: [quote name='Moniek193']Ale masz ślicznego nowego domownika :loveu: dziękuję brzydalki nadal nawzajem się ganiają po podwórku i się bawią, jednak Axelos stwierdził, ze za dużo tego dobrego i trzeba pokazać kto tu rządzi. Postanowił ustalić hierarchię i jak coś mu nie pasuje to warczy na Magnusa i go podgryza, np. za łapy (o ile można to nazwać podgryzaniem, bo ciągle zapomina o zaciskaniu szczęk). Inna sytuacja, Magnus idzie do pokoju a Axel dawaj za nim, zabiega mu drogę i warczy. Na szczęście owca ma na niego sposób, za każdym razem jak coś mu nie pasuje to się kładzie i Axel sobie idzie. I tym sposobem jakoś wspólnie żyją, jednak mam nadzieję, że szybko im pójdzie to całe ustalanie. Oprócz tego wczoraj aż się popłakałam ze śmiechu jak zaczęli wariować :lol: Więc nie licząc kilku incydentów jest ok, cierpliwie czekam aż owca podrośnie i będzie potrafiła się odgryźć, kiedy Axel zacznie pozwalać sobie na zbyt wiele. Chociaż dziś rano jak się bawili to już oboje używali zębów :diabloti: Quote
Dada Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Feigned napisał(a):Więc nie licząc kilku incydentów jest ok, cierpliwie czekam aż owca podrośnie i będzie potrafiła się odgryźć, kiedy Axel zacznie pozwalać sobie na zbyt wiele. Chociaż dziś rano jak się bawili to już oboje używali zębów :diabloti: magnus ma nową ksywę - owca błahahahahahaha :evil_lol: Quote
Kashdog Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jakie cudooo :loveu::loveu::loveu: Gratuluję drugiego psa ! Pierwsze co sobie pomyślałam jak go zobaczyłam :"Jaka fajna, puchata owca" Cudny jest , nie mogę sie na niego napatrzeć ! Chyba Ci go ukradnę:eviltong: Quote
Aysel Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 o! No co moje oczy widzą? Grzywek! Zakładacie jakąś bandę z Izką? ^^ Moja Desi biała w rude łatki, może też się łapie? Śliczny jest.. Quote
mimi_91 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 GRATULACJE ;) Piękny maluszek :loveu: Teraz masz na prawdę szaleństwa w domu :lol: Widzę, że biały kolor lubisz :lol: Quote
Bzikowa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Mam nadzieję, że szczeniuch będzie agilitowy :D Zazdroszczę Ci :P Quote
Feigned Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='Dada']magnus ma nową ksywę - owca błahahahahahaha :evil_lol: on tak wygląda :lol: jak nie ma podklejonych uszu (jedno już mu prawie stoi, tak samo z siebie :loveu:) to wygląda identycznie jak owca :evil_lol: [quote name='Kashdog']Jakie cudooo :loveu::loveu::loveu: Gratuluję drugiego psa ! Pierwsze co sobie pomyślałam jak go zobaczyłam :"Jaka fajna, puchata owca" Cudny jest , nie mogę sie na niego napatrzeć ! Chyba Ci go ukradnę:eviltong: dziękujęę :loveu: i charakter ma supcio :cool3: jest strasznie cierpliwy w stosunku do Axela, bo ten to taaaaki nachalny.. a Magnus się zachowuje jakby go to zupełnie nie ruszało :lol: ukraść nie pozwolę :shake: :diabloti: [quote name='Esotiq']o! No co moje oczy widzą? Grzywek! Zakładacie jakąś bandę z Izką? ^^ Moja Desi biała w rude łatki, może też się łapie? Śliczny jest.. taak, to będzie gang białasów :diabloti: załapie, załapie! :cool3: dzięki :loveu: [quote name='mimi_91']GRATULACJE ;) Piękny maluszek :loveu: Teraz masz na prawdę szaleństwa w domu :lol: Widzę, że biały kolor lubisz :lol: lubię, lubię :evil_lol: ojj tak, mam wesoło.. dzięki :loveu: [quote name='Bzikowa']Mam nadzieję, że szczeniuch będzie agilitowy :D Zazdroszczę Ci :P pewnie :cool3: a u Ciebie też chyba jakieś plany były? :) [quote name='bianka19']Gratulujemy dziękuję :) tak sobie śpią grzeczne pieski (zdj. z telefonu): Magnus tu bez podklejonych uszu i mimo, że tak wyszło na zdjęciu, to nie jest ani trochę większy od Axela, na dzień dzisiejszy są identyczni :cool3: Quote
Kashdog Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 A ile ma maluch? Planujesz jakieś wystawy :razz:? Quote
DomixX Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Witamy!:multi: Zapraszam na wznowienie galerii i na zdjęcia..;) Będę zaglądać tu w miare regularnie na ile mi czas pozwoli:roll: Pozdrawiamy i mizianko dla Axelka;**:loveu: Quote
Feigned Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Kashdog napisał(a):A ile ma maluch? Planujesz jakieś wystawy :razz:? ok. 3,5 m-ca :) jakieś tam planuję, najprędzej to pewnie na naszej białostockiej :lol: Domixx m&m napisał(a):Witamy!:multi: Zapraszam na wznowienie galerii i na zdjęcia..;) Będę zaglądać tu w miare regularnie na ile mi czas pozwoli:roll: Pozdrawiamy i mizianko dla Axelka;**:loveu: witamy, zapraszamy i również odwiedzimy :) pozdrawiamy! Quote
Bzikowa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Na planach się na razie skończyło:evil_lol: Jakiś duży ten Twój szczeniuch :P Quote
Iza. Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/Zdjcie026.jpg jakie słodziaki :loveu: :loveu: Uszy klej bo będziesz miala taki problem jak ja ;P Quote
Feigned Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='Bzikowa']Na planach się na razie skończyło:evil_lol: Jakiś duży ten Twój szczeniuch :P rozumiem :lol: mały nie jest :diabloti: on ma łapy dłuższe od Axela, ważyć powinien w przyszłości tak ok. 5-6 kg :cool3: [quote name='Iza.']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/Zdjcie026.jpg jakie słodziaki :loveu: :loveu: Uszy klej bo będziesz miala taki problem jak ja ;P :loveu: wieem, muszę ten plaster kupić, ale serio nie jest źle :cool3: jedno już mu prawie stoi :) Quote
Iza. Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Feigned napisał(a): wieem, muszę ten plaster kupić, ale serio nie jest źle :cool3: jedno już mu prawie stoi :) też tak mówiłam :lol: teraz moj pies ma 8 mies a uszy dalej kleje ;p kup, kup konienie i nie odkładaj. A i szykuj sie na opadniecie uszu przy wymianie zębów ;P jeśli chodzi o zęby to bardzo pilnuj kłów bo najczęściej same nie wypadają i trzeba u weta usuwac ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Feigned napisał(a):sama się dziwiłam, ale zgodzili się :cool3: więc próbuj, może Ciebie też zaskoczą :razz: nie był, ale teraz zaczyna. Nie ma masakry, ale powarkuje wredota mała. zdjęć nadal nie mam :lol: Moich za nic się nie da przekonać:shake: Ale będę czekać, może kiedyś im się odwidzi:) Quote
Iza. Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Moich za nic się nie da przekonać:shake: Ale będę czekać, może kiedyś im się odwidzi:) Ja też tak mówiłam :eviltong: A od października mam w domu grzyweczka małego hah :evil_lol: Także walcz musi się udac ;) Quote
Dada Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jak wrócę z tych Katowic, to się bedziemy musiały umówic koniecznie :lol: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/Zdjcie026.jpg Jaka przyjaźń :loveu: na tej fotce Magnus wyszedł jak olbrzym :evil_lol: A na wystawę wcześniej możesz szykować się z Izą, dziewczyny, mobilizacja większa, bo razem ciekawiej :lol: A ja z Tobą na razie się nie wybieram, bo mamy nasze dzieci w tej samej klasie :evil_lol: Ucalowania od ojca Johnego, braciszka Morgana i oczywiście ode mnie największe. Uszy klej tym plasterkiem co Ci dałam (w każdej aptece dostaniesz), szkoda, ze miałam resztkę :roll:, ale mojemu juz nie kleję. Jak się spotkamy, to te co Izie pokazałam i którymi małemu kleiłam do śroka Ci dam, u mnie w aptece obok można je dostać. Uszka mają podobne, powinny szybko mu stanąć. Potem przeżyć tylko jeszcze wymianę zębów Quote
Kaya93 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 O prosze co ja widze! Jakie cudo! Gratuluje! :loveu: Daj nam więcej fot :cool3: Quote
Feigned Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [quote name='PositiveThought']Gratulacje z powodu nowego domownika! Dużo sukcesów i niech zdrowo rośnie! Powiem tak - ciesz się każdą chwilą, bo te mendy strasznie szybko rosną - Tesia jutro kończy rok Kazdy następny pies starzeje sie szybciej dziękuję :loveu: naprawdę? pamiętam jak pokazywałaś w galerii takiego małego smrodka, ale to to szybko rośnie :lol: to najlepszego dla Tesiaczka :) [quote name='Iza.']też tak mówiłam teraz moj pies ma 8 mies a uszy dalej kleje ;p kup, kup konienie i nie odkładaj. A i szykuj sie na opadniecie uszu przy wymianie zębów ;P jeśli chodzi o zęby to bardzo pilnuj kłów bo najczęściej same nie wypadają i trzeba u weta usuwac musze koniecznie, bo tak to naprawdę jak owca :diabloti: wiem wiem, będziemy pilnować :cool3: [quote name='Zuzia&Snoopy']Moich za nic się nie da przekonać Ale będę czekać, może kiedyś im się odwidzi [quote name='Iza.']Ja też tak mówiłam A od października mam w domu grzyweczka małego hah Także walcz musi się udac ja też tak mówiłam, identycznie :lol: no i proszę bardzo.. :cool3: tak więc nie rezygnuj :) [quote name='Smile of Red Witch']Gratuluje ślicznego Grzywka dziękuję :loveu: [quote name='Dada']Jak wrócę z tych Katowic, to się bedziemy musiały umówic koniecznie http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/Zdjcie026.jpg Jaka przyjaźń na tej fotce Magnus wyszedł jak olbrzym A na wystawę wcześniej możesz szykować się z Izą, dziewczyny, mobilizacja większa, bo razem ciekawiej A ja z Tobą na razie się nie wybieram, bo mamy nasze dzieci w tej samej klasie Ucalowania od ojca Johnego, braciszka Morgana i oczywiście ode mnie największe. Uszy klej tym plasterkiem co Ci dałam (w każdej aptece dostaniesz), szkoda, ze miałam resztkę , ale mojemu juz nie kleję. Jak się spotkamy, to te co Izie pokazałam i którymi małemu kleiłam do śroka Ci dam, u mnie w aptece obok można je dostać. Uszka mają podobne, powinny szybko mu stanąć. Potem przeżyć tylko jeszcze wymianę zębów ojj tak, fajnie zaczynają się dogadywać :loveu: razem się bawią, śpią, jedzą z jednej miski :lol: ok, teraz już go nie mam, ale jutro na pewno już mu podkleję :) owieczka również przesyła buziaki dla całej rodzinki :loveu: :cool3: [quote name='Kaya93']O prosze co ja widze! Jakie cudo! Gratuluje! Daj nam więcej fot [quote name='LadyK']Fotek chcemy fotyyy: Quote
Feigned Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Axelos brudas, dzisiaj będzie kąpanko owca się pasie: eee.. ale o co mu chodzi? Quote
Kashdog Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_6361.jpg Dwie łowce skaczą ! :diabloti: http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_6372.jpg No cudo normalnie :loveu: Quote
Feigned Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 i mała zamiana ról: kto chce pogłaskać milusiego szczeniaczka? Quote
Recommended Posts