Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga dzięki za kurdupla :loveu: nie obrażę się za więcej :diabloti:
Axela też pewnie jakieś będą z dzisiaj, bo ktoś chyba robił, więc jak dostanę to wstawię :)

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Feigned napisał(a):
właśnie Aga, czemu tylko jedna :evil_lol:

tak, a raczej teraz będziemy się przygotowywać do agility, tzn. jakieś posłuszeństwo i wszystkie podstawy :)

Wysylam na pocztę, wstawisz co zechcesz :)
Nie jest ich wiele, zajęta psami byłam, ale zawsze to coś :lol:
Axelka mam uwiecznionego - czarnego po dzisiejszym spacerze :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Dada']Wysylam na pocztę, wstawisz co zechcesz :)
Nie jest ich wiele, zajęta psami byłam, ale zawsze to coś :lol:
Axelka mam uwiecznionego - czarnego po dzisiejszym spacerze :evil_lol::evil_lol:

ok, dzięki :)
hahahah :evil_lol: ślicznie wyglądał :diabloti:

Iza, suuper :cool3: mimo moich obaw dzieciątko Axel grzecznie pracowało, chociaż nie byłby sobą gdyby się kilka razy nie rozproszył :evil_lol: ale ogólnie to było bardzo miło :)

Posted

Bzikowa napisał(a):
A w ogóle to ja bym chciała jakiś filmik agilitowy z Axelem. Trenujecie, trenujecie i co? Ja żadnego filmiku nie widziałam :hmmmm: :mad: Skandal:P

bo nie mam żadnych :evil_lol: od niedawna trenujemy, on dopiero jakieś króciutkie sekwencje biega, przez długi czas mieliśmy małe problemy ze skupianiem :lol: ale teraz jak już będziemy biegać to poproszę kogoś żeby nagrał, bo sama jestem ciekawa jak to z boku wygląda :)

Posted

[quote name='Feigned']
Iza, suuper :cool3: mimo moich obaw dzieciątko Axel grzecznie pracowało, chociaż nie byłby sobą gdyby się kilka razy nie rozproszył :evil_lol: ale ogólnie to było bardzo miło :)

No to super :cool3:

Posted

[quote name='Iza.']No to super :cool3:

:cool3:
a w sobotę będziecie?

[quote name='Bzikowa']To od kiedy Wy biegacie? Ja myślałam, że już sporo czasu.. :hmmmm:

No to trzymam za słowo, niech Was ktoś nagra! :)

a gdzieee tam :) zaczęliśmy nie cały rok temu z przerwą zimową i wakacyjną :lol:
sama u siebie mogę co najwyżej nagrać hopka-tunel, ew. strefy na schodach :evil_lol:

Magnus w obiektywie Dady:

i Axello by .. Kontrast :lol:

:evil_lol:

z ciocią Ewa :diabloti:

Posted

[quote name='Vini.']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/ZADA211.jpg
Mój szczur! *.* :D Potwierdzam, że oba białasy są świetne ^^

a no jest, jest chyba więcej zdjęć z Daisy

[quote name='Evelynkaa']http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/ZAD0341.jpg śliczności, ale powiem Ci że te zacieki z oczka już ma prawie niewidoczne.

bo teraz mu co jakiś czas wycinam włosy przy oczach, ale niestety ciągle łzawi ;)

[quote name='Iza.']jakoś mi umknęło ;P
gdzie była ?

nie wiem, tato znalazł :)
ja szukałam to nie znalazłam :evil_lol: gdzieś przy podwórku chyba?

Posted

Na avku Magnus wygląda jak maskotka. ;)
Przypomniało mi się nawet, że moja ciocia kiedyś miała szczeniaka husky o tym imieniu. :P