Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

trzymam kciuki za ładną pogodę jutro, młody wylatany dzisiaj, coby Wam psów nie zamęczył jutro :evil_lol:
Ja wezmę aparat, ale Magda proooszę weź swój, ja nie mam takiego oka jak Ty

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nie chce dołować, ale jutro deszcz ma padać -.- W sobote ma być ładnie, ale w niedziele znowu lipa.. A tak w ogóle, to bedzie ktoras chciala przejechac sie na legionową po rogzy? Bo w Zoonaturze mały wybór i nie ma ładnych :)

Posted

[quote name='Iza.']jak bedzie padać od rana, to ja niestety rezygnuje.[/QUOTE]
ja też raczej rezygnuje, joyeczek nienajlepiej się czuje, a mały nienawidzi deszczu, ma opory nawet przed zrobieniem siku na dworze
:angryy:

Posted

nie zrezygnowałam, ale malutko brakowało, pogoda była ochydna. Strasznie sie cieszę, ze Magnusa zobaczyłam, super z nim pracujesz, dzieciak doskonale spisuje się w mieście wśród ludzi i psów :multi:
Widac, ze charakter ma rewelacyjny, baaaardzo się cieszę!

Posted

Magnus dzisiaj byl na placu z Magdą, jedną fotką się podzielę, resztę zostawiam sobie do galerii, skąpa jestem, a co :razz:
:loveu::loveu::loveu:

Posted

Lapeno napisał(a):
Proszę mi powiedzieć bo się nie znam,on będzie strzyżony czy taki kudłacz zostanie?:)

Ja co prawda nie magda, ale odpowiem ;P
Grzywacze występują w dwóch odmianach nagiej i takiej jak ma ja czy Magda - owłosionej. Odmiany owłosionej nie goili się, można za to zahodować włos aż do ziemi ;P