Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Feigned napisał(a):
łahaha :diabloti:
dużo psów jest strzyżonych na takie "zero", nie wiadomo czego nie wymyślałam :evil_lol:

No więc tym bardziej nie krępuj się i pokaż! :diabloti:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

My z Izą jutro wpadamy na oględziny Axelosa, relacje bedą zdane! I po kryjomu zdjęcia robione!
Jedno mnie martwi, Magda chce Axela ubrac w ... sukienkę! Toż to zbrodnia w biały dzień!!!!! (taki dresik spider doga w jakim pomyka łysy, czy kombinezon z plecaczkiem w jakim pomyka łysy to juz co innego) ale sukienka???!!!!!!

Posted

hahahahhahahahahhhahahaha! o mamo mamo padłam i nie wstanę..
Aga w jakim świetle Ty przedstawiasz mojego białaska kochanego?! sukienki niestety żadnej nie posiadam :shake: ale zdążę uszyć przez noc :diabloti:
albo pożycz spider doga :roflt: a Axeloskowi nie pozwolę robić zdjęć, bo wygląda jak kurczak i jak już zapowiedziałam zamknę go w łazience, co by Wasze oczęta go nie ujrzały :evil_lol:
będą się śmiać z mojej pokraki.. :shake:

Posted

[quote name='akaka']aleś Ty wymagająca :eviltong: białe jest pod kolor Axela :D ale może na zamówienie zrobią różowe :loveu:

aaa bez kitu, dobre :lol: nie ma swojego futra, to chociaż sztuczne będzie miał, białe pasuje w takim razie :evil_lol:

no dobra.. prędzej czy później (czyt. jutro) i tak się wyda.. więc niech będzie :diabloti: Axelinka na swoich kurzych łapkach :roflt:

przystojniak, co? :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
Jest :multi:
Fajnie wygląda :loveu: :loveu:
I widzisz? Będziesz miała słit focie na wystawie :evil_lol:

no co Ty, te foty chyba nie oddają dobrze rzeczywistości :evil_lol: te jego łapencje takie chude, że aż dziwne, że go utrzymują :diabloti:
łiii :loveu:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ale on jest brzydki :D Ale i t5ak go wymiziaj ode mnie ha ha

hahahah dzięki Izuś :evil_lol:

Axel ma taką dużą, nieproporcjonalną głowę, śmiesznie wygląda :lol: ale zaczynam się przyzwyczajać i niezmiernie pociesza mnie fakt, że szybko rosną mu włosy :lol:

Posted

Magda, nie masz sukienek? A ja to byłam pewna, ze chcesz go w sukieneczkę ubrać, bo masz sporo kiecek swoich lalek :diabloti::loveu::evil_lol:

Posted

Dada napisał(a):
Magda, nie masz sukienek? A ja to byłam pewna, ze chcesz go w sukieneczkę ubrać, bo masz sporo kiecek swoich lalek :diabloti::loveu::evil_lol:

miałam.. ale mama oddała :placz: płakałam za nimi chyba z tydzień :shake::evil_lol:

Posted

bo to one mnie zagadują :evil_lol:

kilka zdjęć z dzisiaj, odwiedziła nas Aga ze swoimi grzywami :cool3: trochę ja się aparatem bawiłam, trochę Aga

Posted

Maniuś jest super :loveu: tylko czemu gryzie łysego w tyłek? :razz:
łysy jest super :loveu: kiedyś będę miała taką pannę :loveu::loveu::loveu:
Axel jest śmieszny :eviltong: wygląda jak oskubana kaczka :diabloti::eviltong: