Feigned Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='Zuzia&Snoopy'][URL]http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/h.jpg[/URL] nie no rozwiany włos to jest to :D Axel mknie jak strzała :D Szkoda tylko że zdjęc tak mało...[/QUOTE] :evil_lol: niestety na razie nie mam nic nowego, ale w tym tyg. na pewno coś się pojawi :cool3: [quote name='ojsterek']Ale masz śliczne psiaki!! Z jakiej hodowli jest Magnus? Zakochałam się w nim :loveu:[/QUOTE] dzięki :loveu: od Zbójnika Ondraszka :) Quote
Dada Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='ojsterek']Ale masz śliczne psiaki!! Z jakiej hodowli jest Magnus? Zakochałam się w nim :loveu:[/QUOTE] mi ostatnio chodzi po głowie ciągle Maniuś na prezydenta :D. Dzieciak wpatrzony w Magdę i teraz jak lalka wygląda :loveu:, dobrze, że go dzisiaj nie było, bo nic nie robię tylko się gapię na niego i mój pies - a jego braciszek też :evil_lol: Quote
ojsterek Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Nie mogę znaleźć ich strony internetowej :placz: [B]Feigned [/B]może masz jakiś namiar do hodowcy? Przejrzałam już kilkanaście hodowli ale w żadnej nie znalazłam takiego ślicznego Magnusika. On jest bardzo podobny do pienia, którego widziałam na wystawie mnrd w Łodzi chyba w 2005r. Nie mogłam sobie wtedy pozwolić na dodatkowego psa ale do dziś nie mogę odżałować tej boskiej owieczki. Quote
Feigned Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='Dada']mi ostatnio chodzi po głowie ciągle Maniuś na prezydenta :D. Dzieciak wpatrzony w Magdę i teraz jak lalka wygląda :loveu:, dobrze, że go dzisiaj nie było, bo nic nie robię tylko się gapię na niego i mój pies - a jego braciszek też :evil_lol:[/QUOTE] haha :evil_lol: weeź, bo się zawstydzę :) :loveu: no oni dla siebie nawzajem są najlepszym rozproszeniem haha :lol: [quote name='ojsterek']Nie mogę znaleźć ich strony internetowej :placz: [B]Feigned [/B]może masz jakiś namiar do hodowcy? Przejrzałam już kilkanaście hodowli ale w żadnej nie znalazłam takiego ślicznego Magnusika. On jest bardzo podobny do pienia, którego widziałam na wystawie mnrd w Łodzi chyba w 2005r. Nie mogłam sobie wtedy pozwolić na dodatkowego psa ale do dziś nie mogę odżałować tej boskiej owieczki.[/QUOTE] hodowla nie ma strony internetowej, ale p. Małgosia jest na forum :) nick Agama ojj, a widzisz, jeszcze do niedawna Magnusiska brat był w hodowli, ale już znalazł domek :) ale to serio bardzo fajny miot, zresztą Dada (post wyżej) ma tatusia maluchów :cool3: Quote
Dada Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Szczenki są tak udane, że szykuje się powtórka z rozgrywki, więc moze podobny Magnes się urodzi :eviltong: Jak zainteresowana byś była to pisz na pw i wszystko Ci powiem, rodowód, fotki, informacje wyślę, albo prosto do Gosi to przecież jej hodowla. Ja po prostu uwielbiam gadać o tych psach i mam Magnusa tatusia i miotowego braciszka. A Magnes śliczny jest :loveu: /wiem, wiem - jestem monotematyczna :evil_lol: Ale on taki niepozorny był w wieku 3 miesięcy, pulpeto a teraz po prostu ahh, sama wiesz :eviltong: Taki królewicz, księciunia syneczek piękny Quote
ojsterek Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Oj bardzo jestem zainteresowana :lol: Szykowałam się na gryfonika belgijskiego ale dziś mnie Magnus zamagnetyzował i się zastanawiam, która rasa będzie dla nas odpowiedniejsza. Jeśli będzie to grzywek to na pewno Zbójnikowy :loveu: Próbuję znaleźć więcej informacji o rasie w internecie, bo tak ogólnie grzywki znam ale dość pobieżnie więc będę wdzięczna za wszelkie info na PW o Waszych pieskach :cool1: Quote
Unbelievable Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Mańki dwa to nawet mnie się strasznie podobają :evil_lol: Quote
Feigned Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 serio?! aaaa :loveu::loveu: rewelacyjny pomysł :cool3: [B]Aga[/B], nadal jest pulpeto :evil_lol: ale jesteśmy na dobrej drodze :diabloti: ja się w nim zakochuję co raz bardziej z każdym dniem, jest świetny :lol: bez wątpienia wniósł mnóstwooooo radości do naszego domu, co dwa psy to nie jeden :cool3: zresztą ja Ci już mówiłam, nie wyobrażam sobie teraz, żeby mieć jednego psa. [B]Ojsterek[/B], dobre, magnetyzujący Magnes :lol: dobry wybór! u mnie też na początku miał być gryfonik, jeszcze przed Axelem, ale mam swoje białe i ani troszeczkę nie żałuję :loveu: [B]Martyna[/B] nie wierzę :o :o :diabloti: teraz to jestem wręcz dumna :evil_lol: Mańki dwa? :diabloti: Maniek jest tylko jeden :shake: :lol: Quote
Feigned Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 hej hej :) fotki będą w weekend :cool3: [IMG]http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_8730.jpg[/IMG] fajna kokardka, co? :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Boską ma tą kokardencję, a jak mu do pysia pasuje:loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Jaka kokarda wypasiona :cool3: On jest boski :loveu::loveu: Nie da mu się zlikwidować tych przebarwień koło oczu? My tez mamy wiecznie z tym problem :roll: cały czas taki brązowawy kolor, do szału mnie to dobija a jak dawno już Axela nie było :mad: Quote
Feigned Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Boską ma tą kokardencję, a jak mu do pysia pasuje:loveu::loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='smallpati']Jaka kokarda wypasiona :cool3: On jest boski :loveu::loveu: Nie da mu się zlikwidować tych przebarwień koło oczu? My tez mamy wiecznie z tym problem :roll: cały czas taki brązowawy kolor, do szału mnie to dobija a jak dawno już Axela nie było :mad:[/QUOTE] dzięęęki :loveu: da się, ale najpierw trzeba znaleźć przyczynę i ją zlikwidować, inaczej ciągle będą zacieki. U Magnusa to jeszcze jeszcze, on łzawi tylko trochę, a to dość normalne gorzej jest u Axela, on miał mieć nawet przetykane kanaliki, ale okazało się, że ma za wąskie i teraz jest tylko gorzej :roll: ja przemywam płynem Show Techu i trochę pomaga jest jescze taki proszek, który likwiduje łzawienie, ale on zawiera jakiś tam antybiotyk, więc ja bym nie ryzykowała, chociaż podobno jest bardzo skuteczny [quote name='Izuuus']Magnus jaka panienka :cool3:[/QUOTE] ja to w ogóle mam dwie panienki :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [QUOTE]dzięęęki [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG] da się, ale najpierw trzeba znaleźć przyczynę i ją zlikwidować, inaczej ciągle będą zacieki. U Magnusa to jeszcze jeszcze, on łzawi tylko trochę, a to dość normalne gorzej jest u Axela, on miał mieć nawet przetykane kanaliki, ale okazało się, że ma za wąskie i teraz jest tylko gorzej [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG] ja przemywam płynem Show Techu i trochę pomaga jest jescze taki proszek, który likwiduje łzawienie, ale on zawiera jakiś tam antybiotyk, więc ja bym nie ryzykowała, chociaż podobno jest bardzo skuteczny[/QUOTE] no to faktycznie nie za fajnie masz z chłopakami :razz: U nas przebarwienia są od łez, ale nie mamy większych problemów więc tylko przemywam to w miarę możliwości, bo to troszkę jak syzyfowa praca, ja przemyję a tu znów przebarwienie, tylko Moli ma taki kolor zbliżony do sierści więc jeszcze to się tak nie rzuca w oczy jak na białym. Quote
Feigned Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 [quote name='smallpati']no to faktycznie nie za fajnie masz z chłopakami :razz: U nas przebarwienia są od łez, ale nie mamy większych problemów więc tylko przemywam to w miarę możliwości, bo to troszkę jak syzyfowa praca, ja przemyję a tu znów przebarwienie, tylko Moli ma taki kolor zbliżony do sierści więc jeszcze to się tak nie rzuca w oczy jak na białym.[/QUOTE] u nas też od łez, to zawsze jest od łez ;p ano syzyfowa, dlatego ja z Axelem sobie już trochę odpuściłam.. przemywam od czasu do czasu, ale nie tak jak kiedyś bardzo dużo psów ma takie przebarwienia, tylko właśnie na białym najbardziej to widać :) Quote
NightQueen Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 wiem wiem, że zawsze od łez, źle to ujęłam :) Najlepiej kupić czarnego albo brązowego psa i po problemie :) Quote
niunka04 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 śliczny Magnusek;) Co do czarnego się nie zgodzę;) Moja Nika czarna jak węgielek a pod oczkami na brąz przebarwione... Quote
Izabela124. Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [url]http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_8730.jpg[/url] śliczny Ale ja chcę więcej zdjęć Quote
mineralna_ Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 [url]http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_8730.jpg[/url] ale uhahany ryjek :evil_lol::loveu: Quote
Infortune. Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Aleś mu kokardę sprawiła. :cool3: Ale do pyszczka mu w niej! :) Quote
kaskaSz Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [URL]http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_8730.jpg[/URL] jaki zadowolony, normalnie suczka w ciele psa :D Quote
sandrulka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 [url]http://i604.photobucket.com/albums/tt123/feigned1/Axel/IMG_8730.jpg[/url] cudna kokarda! a minka jeszcze lepsza! buzka;* Quote
Dada Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Magda się nie chwali zdjęciami :placz: A jest ich troche. Zostałam zaproszona z moimi chłopakami do Magdy (czyli z tatusiem i braciszkiem Magnusa) oraz Zuza z Magnatem - też bratem. Więc było mega rodzinnie :loveu: Dzieeeeeki! Dzisiaj też był egzamin z kursu posłuszeństwa i powinna się Magda pochwalić, bo jest czym - była z Mańkiem najlepsza, bezbłędna, po prostu kujony! :multi: Proszę mi tu się nie lenić i opowiadać! Quote
Dada Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Na zachętę - rodzinna foteczka [IMG]http://i18.photobucket.com/albums/b133/nadirandaga/wszyscy1.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts