silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Feigned napisał(a): a ostatnio wiecie co mi pogryzł?! niepytkę ! hhahah pięknie teraz wygląda :lol: no toż pisałam, że jutro coś skombinuję. :diabloti: jak Ty czytasz, no ja nie wiem.. :shake::evil_lol: haha, ja mam jeszcze niepytkę z tamtego roku :cool3: po za szybko rozmawiacie i ja nie nadążam :shake::cool3: Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 silver. napisał(a):haaa, to żebyś posłuchała szowinistycznych żarcików jednego faceta od wlefu :shake: bys sie dopiero załamała :diabloti: opowie coś nie śmiesznego, śmieje się z tego, ja się z niego śmieje a on myśli, że z żarciku i się cieszy :evil_lol: mister czerwone dresy czy nie ten ? :diabloti: ale obstawiam, że ten, bo ja mam z drugim to on na takiego nie wygląda :shake::evil_lol: silver. napisał(a):haha, ja mam jeszcze niepytkę z tamtego roku :cool3: po za szybko rozmawiacie i ja nie nadążam :shake::cool3: a ja się zastanawiam czy moja się do czegoś nadaje, trochę głupio taką posklejaną dać :lol: Quote
silver. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Feigned napisał(a):mister czerwone dresy czy nie ten ? :diabloti: ale obstawiam, że ten, bo ja mam z drugim to on na takiego nie wygląda :shake::evil_lol: a ja się zastanawiam czy moja się do czegoś nadaje, trochę głupio taką posklejaną dać :lol: no chyba tak, z tego co pamietam to ma czerwony dresik :diabloti: powiedzą pewnie, ze już zuzyta jest Quote
Feigned Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 właśnie rozkminiłam, że dzisiaj Axel powinien mieć szczepienia, więc jutro pojedziemy, a że ja też jutro muszę jechać się zaszczepić od grypy to będziemy wspólnie cierpieć. :placz::evil_lol: Quote
Iza. Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Feigned napisał(a): skąd ja to znam :cool1: Axel kiedyś dopadł papier toaletowy, nie wiem jak, ale zastałam w pokoju chyba ze 3 rolki pogryzione :loveu: a ostatnio wiecie co mi pogryzł?! niepytkę ! hhahah pięknie teraz wygląda :lol: no to żeś się rozmarzyła :diabloti: a co, ze mną ci źle? :placz::evil_lol: Mój na szczęście gryzie tylko same rolki, bez papieru :evil_lol: No wiesz to nie muszą być tylko marzenia :evil_lol: Nie no pewnie, że nie :loveu::diabloti: silver. napisał(a):haha, ja mam jeszcze niepytkę z tamtego roku :cool3: ja mam z listopada, zapomniałam jakoś o niej :evil_lol: Quote
sunshine Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Feigned napisał(a):właśnie rozkminiłam, że dzisiaj Axel powinien mieć szczepienia, więc jutro pojedziemy, a że ja też jutro muszę jechać się zaszczepić od grypy to będziemy wspólnie cierpieć. :placz::evil_lol: Macie na pocieszenie słodziaka :loveu: P.S co to jest niepytka?;p Quote
silver. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 sunshine napisał(a): P.S co to jest niepytka?;p moge ja powiedziec? :cool3: jak masz 100% frekwencji w jakimś miesiącu(bez zadych spoznien i usprawiedliwonych godzin itp.) to dostajesz tzn. niepytke czyli taka karteczke co pozniej mozesz dac w jakimś dniu i przez ten caly dzien nauczyciele nie moga brac do odpowiedzi itp., cos w rodzaju nieprzygotowania, tylko że na caly dzien. haha, Magda mam genialny pomysl, jak jutro bedziesz ubrana? :cool3: moze wtedy rozpoznam :diabloti: Quote
Iza. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 sunshine napisał(a): P.S co to jest niepytka?;p A z czym Ci się kojarzy ? :diabloti::evil_lol: Quote
Feigned Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 haha, sunshine, dzięki za brzydalka, od razu mi się humor poprawił. :diabloti::loveu: silver, hahah :evil_lol: ok, to powiedzmy, że będę mieć fioletowy sweterek, czarną torbę i kapcie jasno fioletowe ze snoopy'm :evil_lol::lol: Iza, eee to co to za zabawa :diabloti: z papierem są najlepsze, jak później pańcia sprzątać musi :loveu::evil_lol: Quote
silver. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Feigned napisał(a): silver, hahah :evil_lol: ok, to powiedzmy, że będę mieć fioletowy sweterek, czarną torbę i kapcie jasno fioletowe ze snoopy'm :evil_lol::lol: fioletowy sweterek, czarna torba? duzo osob takie ma, nie poznam :diabloti: to lepiej ja bede w bialej bluzie z czerwonymi gwiazdkami w kapturze, i w pomaranczowych kapciach z krową i plecak moze rzuci sie w oczy, granatowo beżowy z wielkim czerwonym(teraz to chyba ciemnoczerwony, bo pomazany) napisem nike :evil_lol: albo moze widzialas kiedys kogos z pomazanym olowkiem identyfikatorem z zaklejonym zdjeciem?:evil_lol: Quote
Feigned Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 silver. napisał(a):fioletowy sweterek, czarna torba? duzo osob takie ma, nie poznam :diabloti: to lepiej ja bede w bialej bluzie z czerwonymi gwiazdkami w kapturze, i w pomaranczowych kapciach z krową i plecak moze rzuci sie w oczy, granatowo beżowy z wielkim czerwonym(teraz to chyba ciemnoczerwony, bo pomazany) napisem nike :evil_lol: albo moze widzialas kiedys kogos z pomazanym olowkiem identyfikatorem z zaklejonym zdjeciem?:evil_lol: rozpoznasz, rozpoznasz :cool3: nie wymyślaj :evil_lol: sweterek taki przez głowę zakładany, wątpie, że oprócz mnie jutro będzie miała taki jescze jakaś blondyna z naszej szkoły :diabloti: a do tego Quote
silver. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 pewnie specjalnie fioletowe sweterki pozakladaja :diabloti: Quote
Feigned Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 silver. napisał(a):pewnie specjalnie fioletowe sweterki pozakladaja :diabloti: hahah, na pewno, specjalnie, żeby Tobie na złość zrobić. :diabloti: Snoopy na kapciach będzie moim dodatkowym znakiem rozpoznawczym :cool3: Quote
silver. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ok, haha, a jak mnie rozpoznasz to szturchnij mnie :diabloti: a ostatnio jak mialam biala bluze i bluzke to wszystkie pierwszaki na bialo sie ubraly... specjalne na pewno... wczoraj mialy byc dzis zdjecia Axa :cool3: Quote
Iza. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ale wy jesteście głupie :shake: Zamiast umówić się w jakimś konkretnym miejscu, to zawartość szafy omawiają :shake: :evil_lol: Quote
Minerva Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Hej Wam :hand: Bardzo intrygująca jest ta rozmowa o ciuchach :evil_lol:. Możecie kontynuować, chętnie poczytam :diabloti:. Quote
silver. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Iza. napisał(a):Ale wy jesteście głupie :shake: Zamiast umówić się w jakimś konkretnym miejscu, to zawartość szafy omawiają :shake: to Ty jestes glupia, umowimy sie gdzies a akurat tam ktos inny bedzie i jak poznamy ktora to ktora? :roll::diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ale z was roztrzepane dziołszki :evil_lol: popieram Izę :diabloti: I czekam na zdjącia "mojej" piękności :loveu: Quote
silver. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):Ale z was roztrzepane dziołszki :evil_lol: popieram Izę :diabloti: I czekam na zdjącia "mojej" piękności :loveu: nieee, tylko nie Ize :diabloti: z reszta ja nie wiem co bede jeszcze robic na jakiej przerwie, bo rozne rzeczy wypadaj nagle :diabloti: wszyscy czekają :cool3: Quote
Iza. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 silver. napisał(a):to Ty jestes glupia, umowimy sie gdzies a akurat tam ktos inny bedzie i jak poznamy ktora to ktora? :roll::diabloti: Hmm, a nie możecie się umówić razem ze mną ja znam Was obie :shake::evil_lol: Quote
silver. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Iza. napisał(a):Hmm, a nie możecie się umówić razem ze mną ja znam Was obie :shake::evil_lol: aaa haha, to pewnie był pretekst bo chciałaś: a) wkrecic sie b) czuc sie potrzebna :evil_lol: Magda i gdzie polazła już? gdzie zdjecia? Quote
Ewa3 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 nie moge:evil_lol: siedzie i zapluwam monitor ze smiechu:eviltong: silver. Ty to zawsze musisz utrudniac se zycie:eviltong::lol: swoja droga to ciekawa jestem ktora pierwsza sie odezwie, bo z tego co pamietam to Ty dosyc niesmiala jestes na zywo a Magda tez nie najodwazniejsza:lol: hehe no ciekawe:razz: Quote
silver. Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ewa3 napisał(a):nie moge:evil_lol: siedzie i zapluwam monitor ze smiechu:eviltong: silver. Ty to zawsze musisz utrudniac se zycie:eviltong::lol: swoja droga to ciekawa jestem ktora pierwsza sie odezwie, bo z tego co pamietam to Ty dosyc niesmiala jestes na zywo a Magda tez nie najodwazniejsza:lol: hehe no ciekawe:razz: nie pluj, nie pluj :diabloti: haha, zalezy, czy nie bede miala jakis oporów :diabloti: ja zawsze byłam śmiała, tylko otworzyć się nie potrafiłam :evil_lol: a teraz to chodze i spiewam po ulicach :diabloti: Quote
Feigned Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 ja nigdy nie miałam problemów z śpiewaniem na ulicach, hahah :evil_lol: mnie stresuje tylko i wyłącznie zawieranie nowych znajomości, a później jak się rozkręcę to po problemie :evil_lol: silver, ja nie wiem, Ty coś mi nawkręcałaś chyba bo nikogo w białej bluzie nie widziałam dzisiaj :shake: pewnie się w łazienkach ukrywałaś specjalnie :diabloti: Iza, phi :shake: już byś się wkręcić chciała, jeszcze co :cool1::evil_lol: nie no dobra.. to chyba będzie najrozsądniejsze wyjście. :diabloti: Ewa, ja podobnie. :diabloti: one mi zawsze humor poprawiają. :evil_lol: noo.. to jeszcze troszkę poczekacie, niestety :diabloti: nie miałam kiedy nic porobić, ale są postępy, bo naładowałam aparat :evil_lol: więc dzisiaj coś porobię. :cool3: Quote
silver. Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 w sumie tak, jak poznaje sie kogos itp. to czasem mi jezyk odbiera, a jak poznam kogos i nie zalezy mi zeby pozniej go znac itp. to gadam glupoty, ze mysla, ze glupia jakas :diabloti: a ja widziałam, widziałam :cool3: ale tylko jak PO zaczynaliscie to jak przechodzilam obok 101, to odruchowo popatrzyłam w sale, i tam zobaczyłam :evil_lol: i chyba na drugiej czy trzeciej lawce od okna na krzesle od okna siedzialas. a tak o to nie widziałam pozniej, chodz jak glupia sie rozgladalam ciagle :shake: o jaaa, masz dwa dni opoznienia, za to 2 zdj wiecej dac, o :diabloti: Quote
Recommended Posts