Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Feigned napisał(a):

a ostatnio wiecie co mi pogryzł?! niepytkę ! hhahah pięknie teraz wygląda :lol:

no toż pisałam, że jutro coś skombinuję. :diabloti:
jak Ty czytasz, no ja nie wiem.. :shake::evil_lol:

haha, ja mam jeszcze niepytkę z tamtego roku :cool3:

po za szybko rozmawiacie i ja nie nadążam :shake::cool3:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

silver. napisał(a):
haaa, to żebyś posłuchała szowinistycznych żarcików jednego faceta od wlefu :shake: bys sie dopiero załamała :diabloti: opowie coś nie śmiesznego, śmieje się z tego, ja się z niego śmieje a on myśli, że z żarciku i się cieszy :evil_lol:

mister czerwone dresy czy nie ten ? :diabloti:
ale obstawiam, że ten, bo ja mam z drugim to on na takiego nie wygląda :shake::evil_lol:

silver. napisał(a):

po za szybko rozmawiacie i ja nie nadążam :shake::cool3:

a ja się zastanawiam czy moja się do czegoś nadaje, trochę głupio taką posklejaną dać :lol:

Posted

Feigned napisał(a):
mister czerwone dresy czy nie ten ? :diabloti:
ale obstawiam, że ten, bo ja mam z drugim to on na takiego nie wygląda :shake::evil_lol:

a ja się zastanawiam czy moja się do czegoś nadaje, trochę głupio taką posklejaną dać :lol:

no chyba tak, z tego co pamietam to ma czerwony dresik :diabloti:

powiedzą pewnie, ze już zuzyta jest

Posted

właśnie rozkminiłam, że dzisiaj Axel powinien mieć szczepienia, więc jutro pojedziemy, a że ja też jutro muszę jechać się zaszczepić od grypy to będziemy wspólnie cierpieć. :placz::evil_lol:

Posted

Feigned napisał(a):

skąd ja to znam :cool1:
Axel kiedyś dopadł papier toaletowy, nie wiem jak, ale zastałam w pokoju chyba ze 3 rolki pogryzione :loveu:
a ostatnio wiecie co mi pogryzł?! niepytkę ! hhahah pięknie teraz wygląda :lol:

no to żeś się rozmarzyła :diabloti:
a co, ze mną ci źle? :placz::evil_lol:

Mój na szczęście gryzie tylko same rolki, bez papieru :evil_lol:

No wiesz to nie muszą być tylko marzenia :evil_lol:
Nie no pewnie, że nie :loveu::diabloti:

silver. napisał(a):

ja mam z listopada, zapomniałam jakoś o niej :evil_lol:

Posted

Feigned napisał(a):
właśnie rozkminiłam, że dzisiaj Axel powinien mieć szczepienia, więc jutro pojedziemy, a że ja też jutro muszę jechać się zaszczepić od grypy to będziemy wspólnie cierpieć. :placz::evil_lol:

Macie na pocieszenie słodziaka :loveu:

P.S co to jest niepytka?;p

Posted

sunshine napisał(a):

P.S co to jest niepytka?;p

moge ja powiedziec? :cool3:
jak masz 100% frekwencji w jakimś miesiącu(bez zadych spoznien i usprawiedliwonych godzin itp.) to dostajesz tzn. niepytke czyli taka karteczke co pozniej mozesz dac w jakimś dniu i przez ten caly dzien nauczyciele nie moga brac do odpowiedzi itp., cos w rodzaju nieprzygotowania, tylko że na caly dzien.

haha, Magda mam genialny pomysl, jak jutro bedziesz ubrana? :cool3: moze wtedy rozpoznam :diabloti:

Posted

haha, sunshine, dzięki za brzydalka, od razu mi się humor poprawił. :diabloti::loveu:

silver, hahah :evil_lol: ok, to powiedzmy, że będę mieć fioletowy sweterek, czarną torbę i kapcie jasno fioletowe ze snoopy'm :evil_lol::lol:

Iza, eee to co to za zabawa :diabloti: z papierem są najlepsze, jak później pańcia sprzątać musi :loveu::evil_lol:

Posted

Feigned napisał(a):

silver, hahah :evil_lol: ok, to powiedzmy, że będę mieć fioletowy sweterek, czarną torbę i kapcie jasno fioletowe ze snoopy'm :evil_lol::lol:

fioletowy sweterek, czarna torba? duzo osob takie ma, nie poznam :diabloti:
to lepiej ja bede w bialej bluzie z czerwonymi gwiazdkami w kapturze, i w pomaranczowych kapciach z krową i plecak moze rzuci sie w oczy, granatowo beżowy z wielkim czerwonym(teraz to chyba ciemnoczerwony, bo pomazany) napisem nike :evil_lol:
albo moze widzialas kiedys kogos z pomazanym olowkiem identyfikatorem z zaklejonym zdjeciem?:evil_lol:

Posted

silver. napisał(a):
fioletowy sweterek, czarna torba? duzo osob takie ma, nie poznam :diabloti:
to lepiej ja bede w bialej bluzie z czerwonymi gwiazdkami w kapturze, i w pomaranczowych kapciach z krową i plecak moze rzuci sie w oczy, granatowo beżowy z wielkim czerwonym(teraz to chyba ciemnoczerwony, bo pomazany) napisem nike :evil_lol:
albo moze widzialas kiedys kogos z pomazanym olowkiem identyfikatorem z zaklejonym zdjeciem?:evil_lol:

rozpoznasz, rozpoznasz :cool3:
nie wymyślaj :evil_lol:
sweterek taki przez głowę zakładany, wątpie, że oprócz mnie jutro będzie miała taki jescze jakaś blondyna z naszej szkoły :diabloti: a do tego

Posted

silver. napisał(a):
pewnie specjalnie fioletowe sweterki pozakladaja :diabloti:

hahah, na pewno, specjalnie, żeby Tobie na złość zrobić. :diabloti:
Snoopy na kapciach będzie moim dodatkowym znakiem rozpoznawczym :cool3:

Posted

ok, haha, a jak mnie rozpoznasz to szturchnij mnie :diabloti:
a ostatnio jak mialam biala bluze i bluzke to wszystkie pierwszaki na bialo sie ubraly... specjalne na pewno...

wczoraj mialy byc dzis zdjecia Axa :cool3:

Posted

Iza. napisał(a):
Ale wy jesteście głupie :shake:
Zamiast umówić się w jakimś konkretnym miejscu, to zawartość szafy omawiają :shake:

to Ty jestes glupia, umowimy sie gdzies a akurat tam ktos inny bedzie i jak poznamy ktora to ktora? :roll::diabloti:

Posted

Bartiśkowa_ napisał(a):
Ale z was roztrzepane dziołszki :evil_lol: popieram Izę :diabloti:

I czekam na zdjącia "mojej" piękności :loveu:

nieee, tylko nie Ize :diabloti:
z reszta ja nie wiem co bede jeszcze robic na jakiej przerwie, bo rozne rzeczy wypadaj nagle :diabloti:

wszyscy czekają :cool3:

Posted

silver. napisał(a):
to Ty jestes glupia, umowimy sie gdzies a akurat tam ktos inny bedzie i jak poznamy ktora to ktora? :roll::diabloti:

Hmm, a nie możecie się umówić razem ze mną ja znam Was obie :shake::evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
Hmm, a nie możecie się umówić razem ze mną ja znam Was obie :shake::evil_lol:

aaa haha, to pewnie był pretekst bo chciałaś:
a) wkrecic sie
b) czuc sie potrzebna
:evil_lol:

Magda i gdzie polazła już? gdzie zdjecia?

Posted

nie moge:evil_lol: siedzie i zapluwam monitor ze smiechu:eviltong:
silver. Ty to zawsze musisz utrudniac se zycie:eviltong::lol:
swoja droga to ciekawa jestem ktora pierwsza sie odezwie, bo z tego co pamietam to Ty dosyc niesmiala jestes na zywo a Magda tez nie najodwazniejsza:lol: hehe no ciekawe:razz:

Posted

Ewa3 napisał(a):
nie moge:evil_lol: siedzie i zapluwam monitor ze smiechu:eviltong:
silver. Ty to zawsze musisz utrudniac se zycie:eviltong::lol:
swoja droga to ciekawa jestem ktora pierwsza sie odezwie, bo z tego co pamietam to Ty dosyc niesmiala jestes na zywo a Magda tez nie najodwazniejsza:lol: hehe no ciekawe:razz:

nie pluj, nie pluj :diabloti:
haha, zalezy, czy nie bede miala jakis oporów :diabloti:
ja zawsze byłam śmiała, tylko otworzyć się nie potrafiłam :evil_lol: a teraz to chodze i spiewam po ulicach :diabloti:

Posted

ja nigdy nie miałam problemów z śpiewaniem na ulicach, hahah :evil_lol: mnie stresuje tylko i wyłącznie zawieranie nowych znajomości, a później jak się rozkręcę to po problemie :evil_lol:
silver, ja nie wiem, Ty coś mi nawkręcałaś chyba bo nikogo w białej bluzie nie widziałam dzisiaj :shake: pewnie się w łazienkach ukrywałaś specjalnie :diabloti:
Iza, phi :shake: już byś się wkręcić chciała, jeszcze co :cool1::evil_lol: nie no dobra.. to chyba będzie najrozsądniejsze wyjście. :diabloti:
Ewa, ja podobnie. :diabloti: one mi zawsze humor poprawiają. :evil_lol:

noo.. to jeszcze troszkę poczekacie, niestety :diabloti: nie miałam kiedy nic porobić, ale są postępy, bo naładowałam aparat :evil_lol: więc dzisiaj coś porobię. :cool3:

Posted

w sumie tak, jak poznaje sie kogos itp. to czasem mi jezyk odbiera, a jak poznam kogos i nie zalezy mi zeby pozniej go znac itp. to gadam glupoty, ze mysla, ze glupia jakas :diabloti:

a ja widziałam, widziałam :cool3: ale tylko jak PO zaczynaliscie to jak przechodzilam obok 101, to odruchowo popatrzyłam w sale, i tam zobaczyłam :evil_lol: i chyba na drugiej czy trzeciej lawce od okna na krzesle od okna siedzialas. a tak o to nie widziałam pozniej, chodz jak glupia sie rozgladalam ciagle :shake:

o jaaa, masz dwa dni opoznienia, za to 2 zdj wiecej dac, o :diabloti: