Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='walko1']Dziekuje Isadora7, Ty zawsze mnie wspierasz, pomagasz.:loveu::loveu::loveu:
Ja nie znam sie za bardzo na tym internecie a chcialabym zebyscie wiedzieli ze Isi jest dobrze i ma spokojny, pewny dom, jest bezpieczna. Teraz mi sie np. zgubily polskie znaki na klawiaturze i musze cos wymyslic zeby wrocily.[/QUOTE]

To mi trudniej będzie (bo nie wiem jakiego kompa masz, jaki system ale spróbuję). Po prawej stronie na dole ekranu być może masz taką ikonkę na która jak najedziesz masz klawiatura i wtedy zaznacz PL. Ale chyba najprościej jak po prostu zrestartujesz kompa.

Posted

[quote name='walko1']Nie mam tego PL to zrobie restart. Dlaczego wiek 50+ ogranicza mozg? A mnie sie wydawalo ze jestem calkiem kumata.[/QUOTE]

Chyba przesadzasz, ja tez jestem 50+, każdy ma inne zdolności, zapewne Ty umiesz pare rzeczy które są dla mnie czarna magią.

Posted

Isadora7 - może mam jakieś "talenty", może nie mam szczególnych, kto to wie. W każdym razie cieszę się jak spotykam Cię na jakichś wątkach :loveu::loveu::loveu:. Bo to zawsze znajoma dusza jamnicza :loveu:. Restart pomógł. Dziękuję. Szkoda tylko że internet dzisiaj chodzi nogami (znaczy powoli).

Posted

Bo mnie prześladuje to :
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f97/szukasz-miniaturki-do-adopcji-zajrzyj-172844/index3.html[/url]

Basia jak była malutka to była taka tylko płowa - nie ruda tylko taka beżowo/brązowa jednolita a potem się zrobiła długowłosa moja ruda Basia. I nie doczekała 17 urodzin. Nie mogę sobie wybaczyć, bo może mogłam zauważyć wcześniej chorobę i była szansa ? Nie wiem. Męczy mnie to bardzo.

• 2 weeks later...
  • 7 years later...
Posted

Z wielkim żalem informuję, że 15 lutego 2017 r. odeszła ode mnie kochana Isia (w domu Iza). Odeszła w nocy, cichutko. Bardzo mi jej brakuje. Nie mogłam się zebrać żeby zawiadomić i dlatego tak późno piszę.

• 1 year later...
Posted

Wróciłam na Dogomanię  z wielką prośbą do Was wszystkich a szczególnie z wielką prośbą o pomoc. 

Pomóżcie proszę rozpowszechnić informację  o zaginięciu  mojego pieska -  przygarnęłam wyrzuconego z samochodu kundelka w zeszłym roku  w sierpniu . A teraz w niedzielę 8 2018 kwietnia zaginął - wyszedł  przez dziurę w płocie i pobiegł nie wiem dokąd. Jest dzielny bo sam o siebie walczył przez miesiąc w polach skąd go przywabiłam  ale jednocześnie jest  delikatny i wrażliwy.

Nie wiem czy na Dogo są osoby z okolic Książa Małego i jak je znaleźć.  Może też powinnam pisać na innym wątku to proszę o przeniesienie. Ogłoszenia  dałam na portale i do schronisk  w Bolesławiu i Krakowie. Porozwieszałam na przystankach  autobusowych ale nadal nic. Nie ma go już tydzień. Bardzo proszę o pomoc.

Ogłoszenie  było takie :

W dniu 8 kwietnia 2018 r. w miejscowości Zaryszyn koło Książa Małego zaginął mały żółto-biały piesek. Długowłosy, podobny do szpica. Ma klapnięte prawe uszko, oczy brązowe. Wiek około 5 lat. Ma czerwoną obrożę z cyrkoniami. Jeśli ktoś go zobaczy bardzo proszę o wiadomość na nr telefonu 886 - 499-398

IMG_9551.jpg

IMG_9571.jpg

IMG_9695.jpg