fizia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Biafra - to Ty jesteś prawdziwym skarbem dla tej biduli.:loveu: Przy takiej opiece z pewnością szybko wyzdrowieje Quote
Lidan Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Bardzo dobrze czyta się ten wątek :cool2: chwilami nawet zabawnie :roflt: Biafra świetnie piszesz :happy1: Zdrowiej Tibia i leć po ...wyrozumiały ;) domek... :Dog_run: Quote
maciaszek Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [B]Biafro[/B], niech wet oglądnie ją i osłucha pod kątem zapalenia oskrzeli. Stąd może być ten kaszel i podwyższone leukocyty. Piszę o tym, bo 3 dni temu wydaliśmy ze schronu psa, który miał już dość zaawansowane zapalenie. Twoje opowieści o Tibii są cudowne :loveu:. Quote
Asior Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='majqa']Obawiam się, że nie mam dobrych wieści. ;) [/QUOTE] nieee no baaardzo pocieszające... Biafro, moze Ci jutro też podrzucę Ulgastarn... On działa ochraniająco na jelita i żołądek.... Mnie dla fretki to wet zapisał jak miał ostrą niewydolność jelit... [QUOTE]Lek działa ochraniająco na błonę śluzową żołądka i dwunastnicy, oraz ułatwia regenerację owrzodzeń tej błony. Chroni błonę śluzową przed działaniem nadmiernej ilości kwasu solnego.[/QUOTE] Quote
majqa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Asior']nieee no baaardzo pocieszające...(...)...[/quote] Cóż, mam to na codzień więc witaj w klubie! :evil_lol: Quote
gonia66 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='Biafra']Ja się śmieję cały dzień jak tylko na nią spojrzę :loveu: Dzisiaj Camara mnie pyta, co napiszemy w ogłoszeniu. I jaki Tibia może mieć domek ...:roll: Na 10 opcji 9 odpowiedzi na NIE. Ktoś się będzie musiał baaaardzo postarać żeby ją dostać. To jest prawdziwy skarb :loveu:[/quote] Uwielbiam czytać, jak cioteczka mająca psiunia na tymczasie tak pisze:loveu:Wtedy wraca mi spokoj i chce się życ..gdyby tylko mniej było bestialstwa...dziś 2 psy...Cygan i PIano...jak tu żyć spokojnie????Dobrze, że są takie Anioły jak Biafra i Wy tutaj cioteczki na tym dogo...inaczej nie wiem...załamka totalna....:-( Quote
majqa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Goniu66 :loveu:, do łóżeczka marsz, a nie główkę dręczyć. Ona też kiedyś musi odpocząć! Quote
majqa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 o Ty, Szczęściaro, a ja za 3h wstaję! :evil_lol: Quote
gonia66 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='majqa']Goniu66 :loveu:, do łóżeczka marsz, a nie główkę dręczyć. Ona też kiedyś musi odpocząć![/quote] Chyba masz racje ale jak tu spac???MAm ferie..nie poszlam jak dotąd wcześniej niż o 3-4.00...a jeszcze wrazenia z dziś...eh...:razz: Quote
Biafra Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Widzę, że nocne życie na wątku kwitnie :loveu: A Tibia wyspana, wypoczęta, najedzona :evil_lol: poszła biegać. Dowaliło śniegu, świata nie widać. Mała torpeda umiera ze szczęścia, uszy wywinięte na zewnątrz i całe bordowe od wypieków :evil_lol: Chciałam Wam zrobić zdjęcie ale nie mogła mi wpaść w kadr :diabloti: Aparat za nią nie nadążał . Pewnie znowu schudnie 10 dkg :cool1: [IMG]http://www.konie.sos.pl/zdjeciadododania/zdjecianaforum/Tibia7.jpg[/IMG] [B]Maciaszku[/B]- Tibia jest osłuchana ze wszystkich stron, płuca i brzuszek. Lekarze rozważali także zapalenie krtani. Dlatego dostaje ogólnie antybiotyk o nazwie Synergal . On ma szerokie spektrum działania. Co by to nie była za infekcja i gdzie się nie schowała to my ją :2gunfire: U niej to jest raczej coś przewlekłego, co trwa już długo , bo nie ma podwyższonej temperatury. Quote
__Lara Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Rzeczywiście, przy tekstach Biafry można się ubawić :lol::lol::lol: wspaniale pisze :) :D Sunia ma szczęście, że na taką cudowną cioteczkę trafiła :D [B]Biafro[/B], wiem, że z jednego bazarku od [B]Lidan[/B] uzbierało się już ponad 200zł, więc o pieniążki się nie martw, bo narazie powiedzmy, że są :) i inne cioteczki też widzę wspomagają i chcą wspomagać :) ja się tylko boję, że jak ta chudzinka się do Ciebie tak przywiąże to potem będzie problem ją oddać :p najlepiej gdzieś daleko wyadoptować żeby nie uciekła i nie wróciła do Ciebie :p Ona się Strzałka powinna nazywać albo Pędziwiatr :diabloti: Quote
moana Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 No to sobie rudziaszka-chudziaszka poogladalismy... :evil_lol: [IMG]http://www.konie.sos.pl/zdjeciadododania/zdjecianaforum/Tibia7.jpg[/IMG] Quote
Asior Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 słuchajcie, poznałam dziś sunieczkę.... powiem tylko tyle, ze zdjecia nie oddają tego jaka jest śliczna!!!!! Jest dużo mniejsza niż wygląda to na zdjęciach i jest tak zakochana w Biafrze, że świata poza nią nie widzi... ja nie wyobrazam sobie jak Ona ją odda komuś.. :roll: Sunieczka już nie jest tak chuda jak jeszcze 4 dni temu.... Ponoć wpierdziela tą swoją karmę jak małpa kit... zjada potem zaraz na kupkę i wraca i znów je:loveu: W każdym bądż razie jak tylko mi Biafra zdjęcia wyśle to zrobię jej allegro ;) aaa i chciałam jeszcze dodać, ze Biafra to oszołomka :loveu: Pierwsyz raz widziałam Biafre w realu ale od razu widać, ze to wspaniała kobita... co ja mówię...?? kobita??, nieeee... anioł nie kobita :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Biafra Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Podeszłyśmy z Asior do mojego auta, a Tibia wyskoczyła na nią jak rotwailer :evil_lol: Naszczekała i nie dała się jej zabrać na siku Ma charakterek :loveu: Obszczekiwała też wszystkie samochody, które stawały obok nas na sąsiednim pasie. Teraz mam prawdziwy alarm samochodowy :p Niestety biedaczce się baterie wyczerpały i teraz leży jak placek na kocyku :loveu: Quote
Asior Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 tak tak, ale to tylko pozory.. po 5 min mała już była do mnie pozytywnie nastawiona :P Quote
__Lara Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [B]Asior[/B], Tibia ma allegro, ale jak zrobisz to tu wklej to nie będę jej już wystawiać. Dzięki :loveu: Mała Torpeda widzę znowu w akcji :loveu: Też bym ją chciała zobaczyć na żywo :lol: i Biafrę :lol: Quote
Isadora7 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Mam mała uwagę, owszem można puszczać allegro na psiaka z 2 czy iluś kont. Ale miejcie na uwagę ze w kwesti formalnej allegro może sie przyczepić jak sie dopatrzy. Moze sie udac 100 razy 101 nie uda. Po prostu nie można "jednego przedmiotu wystawiać na kilku kontach", no ale próbowac mozna jasne, po prostu warto to wiedziec. Quote
Asior Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 __Lara, ale im więcej allegro tym większa szansa, ze ktoś ją zobaczy ;) Zresztą mogę zrobić allegro jak tamto się skończy ;) Quote
Lidan Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Zagladamy do małej torpedy wieczorkiem ;) Przypominam, że jutro kończy się bazarek... Quote
__Lara Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Pozdrawiamy małą kochaną rudą Tibię :loveu: naszego Strusia - Pędziwiatra :loveu: [B]Asior[/B], to ok, jak ta aukcja się skończy to możesz zrobić małej allegro :) ja robię te allegra tak na szybko, bo dużo jest psiaków, ale myślę, że Ty ładnie wszystko oprawisz graficznie, itd. :) Właśnie, Klementynkaa miała opracować dla psiaków schroniskowych szatę graficzną :roll: Quote
gonia66 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Aj..no fakt ze tu troche ciszej sie zrobilo ale to tylko dlatego, ze Tibia dostala sie w "rece" takiej kochanej cioteczki...no bo wiecie..jest poki co bezpieczna a my "ucieklysmy" do tych najbeidniejszych bidul...ale wiem wiem ze tak nie wolno.Tibia musi mieć domek a my nie mzemy o Niej zapomniec..:lol::lol:Przepraszamy Tibia- już myślę, ze sie poprawimy:lol::lol: Quote
majqa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='gonia66'](...) Przepraszamy Tibia- już myślę, ze sie poprawimy:lol::lol:[/quote] W całej rozciągłości!!! Biafro :loveu:, tęsknię za sprawozdaniem od Ciebie i jego humorystyką!!! Quote
Biafra Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [SIZE=7][COLOR=Blue][B]5,50 kg [/B][/COLOR][/SIZE]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Tyle mamy ruchliwego ciałka. A jakie pomysły mamy...kradniemy niemowlęciu smoczek :cool1: I zanosimy na posłanko... :roll: własne oczywiście Jest dla nas bardziej cenny niż miska z jedzonkiem :hmmmm: Mała Biafra musiała wypchnąć smoczek z łóżeczka, bo Tibia dzięki cudownej diecie nie zmieści się już między szczebelki :loveu: Jak ona to zrobiła i po co jej ten smoczek :niewiem:. Jest tyle ciekawych rzeczy w domu, które można np spruć, albo pogryźć. Na wszelki wypadek szukamy domku bez niemowląt :cool1: Quote
majqa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Warto było czekać na sprawozdanko! Tibio, oddawaj smoczka!!! Na - ten - tychmiast!!! :evil_lol: Biafro, jeśli masz fajkę, papierosy i inne "ciągutki", chowaj!!! :evil_lol: Quote
Biafra Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='majqa']Warto było czekać na sprawozdanko! Tibio, oddawaj smoczka!!! Na - ten - tychmiast!!! :evil_lol: Biafro, jeśli masz fajkę, papierosy i inne "ciągutki", chowaj!!! :evil_lol:[/quote] Mam pochowane wszystko co przypomina jedzenie. Głównie po to żeby nie pękła :evil_lol: Co za żarłok :shake: A smoczek był nie naruszony. Tylko spała na nim i pilnowała jak największy skarb. Ciekawe co ta mała główka jeszcze wymyśli :roll: Na razie myśli, że świat jest piękny i wszyscy ją kochają :stupid: A przynajmniej powinni. Rogate kozy, wielkie kaukazy i warczące dzikie koty. Zwłaszcza jak sie je wącha, wącha, wącha i wącha i aż się prosi żeby oberwać Albo przelatuje po głowie jak inny śpi :splat: Albo wykrada się jedzenie i podkłada pysk pod latające na oślep łapy z pazurami :shake:. Bo to w sumie też dałoby się powąchać. Jedno jest pewne ona ma więcej szczęścia niż rozumu, albo ja mam taki refleks żeby wyciągać ją z opałów. Domek stały baaaaaaardzo potrzebny, albo torpeda będzie chodzić na smyczy . W przeciwnym razie JA dostanę zawału. Quote
Recommended Posts