Kociabanda2 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Mod Maupa4 faktycznie działa błyskawicznie! Tytuł już zmieniony :) Quote
Kociabanda2 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 a Ty Kasiu nie znęcaj się już nad nami i pokaż te foty Norki i Betti :) Ja naprawdę nie mogę się już doczekać tych fotek :eviltong: Quote
Norka & Betti Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Baaaaardzooooo Wam dziękuję za zmianę :-))))) Teraz rzeczywistość jest jest zgodna z prawdą :loveu: Wyślę fotki - ale jak na zlość zacięła mi się przesłona w aparacie i nic nie mogłam zgrać ... Wczoraj wieczorem w ostatecznym akcie desperacji mi się udało go uruchomić :angryy: bo już myslałam, że nauczę go latać :lol:. W weekend zgram i wyślę najpóźniej w poniedziałek :-))) Pozdrawiam serdecznie :-)) kasia Quote
Nutusia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Oj, to będziemy czekać niecierpliwie! Dobrze, że mam weekend czasowo wypełniony po brzegi - mniej mi się będzie dłużyło ;) Quote
njangu Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Rozmawiałem z Kasią :cool1: Dużo się dzieje. Nora i Bety poszły do szkoły :lol:. Regularnie chodzą na lekcje prywatne z dobrym specjalistą. Uczą się chodzić, siadać, zostawać, biegać, skakać i wiele wiele innych sztuczek. Moja piękna Nóweczka będzie uczona:multi: Dziewczyna nie ucieka, jest grzeczna. Ostatnio nawet jakiegoś złodzieja co się do sąsiada zakradał o 4-tej rano przepędziła :mad:. Zrobiła rumoru na całą okolicę i wszystkie psy z okolicy zaczęły szczekać, to się nieborak wystraszył:eviltong:. Uwielbia chodzić na spacery, do tego stopnia, że jak widzi Kasię ze smyczą to zaczyna piruety kręcić. Ostatnio nawet Kasia całusa dostała w pełnym wyproście:evil_lol:. Bety.... przerosła Norę:crazyeye: Szok!!! Panny szaleją za sobą. Nie da się ich rozdzielić, bo jedna płacze za drugą. Noreczka przestaje reagować lękiem na podniesioną rękę człowieka:multi: za to nauczyła się prowadzić konwersacje. Rozmawiają sobie z Kasią przy porannej kawie:loveu: Jacy my jesteśmy szczęśliwi:multi: Nóweczka ma cudowny dom:loveu: A teraz jeszcze Lupusowi się udało. Poprostu rewelacja!!! Ponieważ życie u nich toczy się na maksymalnych obrotach, cierpliwie zaczekamy na fotki, aż dziewczyny skończą szkolenie :p Quote
Nutusia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Fiu, fiu... jeszcze chwila i trzeba będzie... bal maturalny organizować i kreacje szykować! :) Gratulacje! Dominik, chyba czas Lupusa z podpisu zniknąć, co?...;) Quote
Kociabanda2 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Nutusia napisał(a):Fiu, fiu... jeszcze chwila i trzeba będzie... bal maturalny organizować i kreacje szykować! :) Gratulacje! :roflt: a żebyś wiedziała :D :D :D :D Quote
Kociabanda2 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Fotoprzesyłka od pannic i rodzinki!!! ależ ta Betti wyrosła! :crazyeye: a Norcia jeszcze wypiękniała :loveu: Quote
Kociabanda2 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 i na deser.... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [video=youtube;l2qIpZj6hfc]http://www.youtube.com/watch?v=l2qIpZj6hfc[/video] Quote
Nutusia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 O ranyyyyyy, nawet piaskownicę mają! :) Pięknoty obie - a uszy Betti - bezcenne! ;) Quote
Kociabanda2 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Niedawno dzwoniła do nas Kasia :) Dziewczynki zdały maturę śpiewająco!! :multi::multi::multi: Obie po zakończeniu pierwszego etapu szkolenia dostały ocenę bdb!! Duma mnie rozpiera :loveu: ale na tym nie koniec. Nie nie! Pannice są bardzo ambitne i na maturze nie chcą kończyć edukacji! Wkrótce wybierają się na drugi stopień szkolenia :) Pan który szkoli Norkę i Betti powiedział, że obie pannice są bardzo mądre i że Norka ma bardzo dobry wpływ na młodszą siostrzyczkę :loveu: Norka na komendy Kasi szczekała nam do słuchawki :evil_lol: Strasznie się ciszę, że dotąd trudne, smutne i pogmatwane losy Nory nabrały tak pięknych barw :loveu: Norka i jej rodzina tworzą wspaniały i zgrany team :) Quote
Norka & Betti Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Halo :-) Witam po długiej przerwie :-)) Pisze żeby donieść uprzejmie, że moje panny skończyły 3 etap szkolenia i robię sobie przerwę do wiosny :-) Pan, u którego panny pobierają nauki jest z nich bardzo zadwolony :-))). Betti uczy się od starszej siostry jak pilnować posesji, a w zamian za to codziennie ma robioną przez Betti higienę osobistą polegającą na wylizywaniu jej po pyszczku ;-))) Słowem u lasek wszystko OKi :-))) Norcia reaguje na każdą kolendę - czasem mam wrażenie, że ona dosłownie wszystko rozumie :-))) Ostatnio jak graliśmy z laskami w nogę, to Norcia robiła za sędziego a Betti za obronę :-))) Smiechu jest przy tym co niemiara ! Betka skutecznie broni bramki, a Norcia jej dzielnie pomaga jak mała nie daje rady :-))) Pozdrawiam serdecznie całą ferajnę na dogomanii ;)) Kasia Quote
Nutusia Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 O rety, ale niespodzianka! I jakie wieści! Teraz to już tylko na fotorelację z meczu czekamy ;) A na wiosnę tu już chyba tylko na... uniwersytet trafią :) Quote
Norka & Betti Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Zaczynam się obawiać, że skończą więcej fakultetów ode mnie ;-) i o to będzie ??? Panny bedą mądrzejsze od swojej pańci ;-)) hi, hi, hi Ale tak na poważnie jest wszystko OK i bardzo, bardzo się cieszę. Ostatnio nawet na DT była u mnie mopsia i trochę się baliśmy, że moze panienki potraktują ją jak zająca, którego trzeba łapac, ale musze Wam powiedzieć ze się zakolegowały - najpierw ciężko zdziwione patrzyły co takiego małego plącze sie im pod nogami ale potem razem zwiedzały posesję :-) Norcia nawet mopsię oprowadzała po największych zaspach ..... a mała brnęła dzielnie za nią i nawet ją czasem wyprzedzała :-))). Relacja będzie, a jak ! Tylko się troche odrobię z pracy (bo przełom roku to masakra jakaś jest) i wrzuce coś dla pooglądania :-))) Pozdrawionka, Kasia Quote
Nutusia Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ale fajnie - już się nie mogę doczekać! DT piszesz... BRAWO! :) Quote
Norka & Betti Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 No, zdecydowałam się - trochę miałam stracha, ale stwierdziłam - raz kozie śmieć - i przeżyłam :-))) Quote
Nutusia Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 No i cudnie! Teraz już będzie łatwiej ;) Ja Siedemnastkę do domku wysyłam w piątek i wraz z kolejną tymczasowiczką, będę tymczasowo... pełnoletnia! :) Quote
Norka & Betti Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Wow :-)) Kurczę, chciałabym tez tak, tylko na razie ograniczona jestem czasowo niestety - przełom roku do kwietnia to u nas zawsze sajgon nie z tej ziemi a z takim "tymczasowiczem" to trzeba troszke pobyć, żeby mu raźniej było :-)) Będę w temacie, jak tylko trochę odepchnę robote to coś pomyślę :-) Quote
Kociabanda2 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) Wow!! ale fajne wieści! :multi: Dziewczynki wyedukowane na trzech poziomach. Super! Gratulujemy dyplomów!!!!! :loveu: Grzeczne i kochane przez swoich Pańciów :loveu: Wspaniale!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Na dokładkę Norcia, która sama była kiedyś tymczasowiczką u naszego Fąfelka i kotów teraz sama była wyrozumiałą gospodynią dla małego tymczasowicza we WŁASNYM WSPANIAŁYM DOMKU! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak tu nie płakać ze wzruszenia? :placz: Nie wiem jak to jest Kasiu, ale jak Cię pierwszy raz usłyszałam w słuchawce telefonu to już czułam, że to koniec tułaczki Nory :D Nie umiem tego logicznie wytłumaczyć, ale tak było :D Nutusiu, już gratuluję zbliżającej się pełnoletności ;) :D Osiemnasty tymczasowicz :crazyeye: Wow! Nie dziwota, że nadążyć za Tobą nie idzie :D Zanim znajdę chwilkę by dokładnie poczytać wątek obecnego Twojego tymczasa to już kolejny w kolejce się ustawia :D Ja zanim się dobrze rozpędziłam to utknęłam z dzikim Ciapkiem w przedszkolu :eviltong: (to nasz czwarty tymczasowicz po Norce, Stefanie i Lennoxie (kot), ale za to bardzo trudny kurcze :roll: ). Edited February 14, 2012 by Kociabanda2 Quote
Norka & Betti Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Dzięki Kamilo za miłe słowa :-)) Chyba tak jest, że człowiek czasem podświadomie wyczuwa drugiego człowieka :-)) Ja tez tam mam - to się nazywa "instynkt macierzyński" - tak stwierdził mój kolega kiedyś :-)) Nieważne jak się nazywa, ważne że działa :-))) Pozdrowionka dla njangu ;-) i podziękowania za długodystansowe przebieżki z Norcią :-) Jest tak szybka, że naprawdę za nią zdążyć to chyba tylko samolotem :-) Kurde, a Betka się od niej szybko uczy .... :-\ i też zaczyna "latać" jak strzałka... Ostatnio chciałam ją dogonić bo zawinęła koc, na którym leżała Norka i spoglądając spod oka wystartowała tak, że aż się ziemia zatrzęsła... Dobrze, że akurat mój mąż wchodził do domu i drzwi były otwarte bo pewnie przeleciałaby jak Pluto w kreskówce przez ścianę... Ja nie miałam najmniejszych szans na to, żeby ją dogonić, ale Norka dopadła ją jeszcze zanim Betka zdążyła pomyśleć, żeby zwiewać za dom ;-))) One dwie razem - to lepsze niz kabaret Paranienormalni "-))) K. Quote
Recommended Posts