Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

extra to na dzialeczce czy pod blokiem :o

sa sliczne naprawde

we wtorek wybieram sie do Powsina bo tam jest ogrod botaniczny i rosna magnolie wiec sobie poatrze na zywe ale jak masz jeszcze foty to dawaj plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed blokiem :lol: :wink: Ale już niestety przekwitły obie :roll:

zbliżenie

i w całości :wink:

Więcej fot magnoliowych już nie mam :lol: Może jeszcze jakieś z Figą by się znalazły ale takie sobie wyszły :roll: :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
we wtorek wybieram sie do Powsina bo tam jest ogrod botaniczny i rosna magnolie wiec sobie poatrze na zywe
Sie nie patrz, tylko foty porób 8)
Pasavera, to niesamowite, że takie piękne krzaczory rosną pod blokiem i nie są zniszczone :o

Posted

E szkoda, że nie porobiłam fotek za blokiem :evilbat: Ale naszczęście rododendrony jeszcze nie kwitly :lol: Więc mam szanse porobić jak będą miały kwiatecki :lol:

Posted

adda napisał(a):
dbsst napisał(a):
we wtorek wybieram sie do Powsina bo tam jest ogrod botaniczny i rosna magnolie wiec sobie poatrze na zywe
Sie nie patrz, tylko foty porób 8)
Pasavera, to niesamowite, że takie piękne krzaczory rosną pod blokiem i nie są zniszczone :o

beda foteCki beda :D

Pas to za aparat i za blok ;)

Posted

Pasavera napisał(a):
E szkoda, że nie porobiłam fotek za blokiem :evilbat: Ale naszczęście rododendrony jeszcze nie kwitly :lol: Więc mam szanse porobić jak będą miały kwiatecki :lol:
Rododendrony tysz masz pod blokiem :o O ja!!! To Ci powiem, że chyba by mój TZ chętnie pod tym blokiem zamieszkał :roll: On uwielbia krzaczory :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
Pas to za aparat i za blok ;)

:lol: Spokojnie kwiatków jeszcze nawet nie mają :lol: Jak będą miały to porobie :wink:

Dbsst aparat koniecznie do ogrodu botanicznego bierz :angel: U nas było piknie rok temu to i w Powsinie będzie ładniutko :angel:

Posted

adda napisał(a):
Rododendrony tysz masz pod blokiem :o O ja!!! To Ci powiem, że chyba by mój TZ chętnie pod tym blokiem zamieszkał :roll: On uwielbia krzaczory :lol:

A wiesz ile z tego komarów jest :lol: Odgonić się nie można :P
Ale przyznam się, że też bardzo podobają mi się takie kolorki pod oknem :wink: Miło popatrzeć :D

Posted

Pasavera napisał(a):
A wiesz ile z tego komarów jest :lol: Odgonić się nie można :P
He, my nie mamy takich piknych kwiatków, a komarów zatrzęsienie :evilbat:

Posted

ufff właśnie weszłam do domku :lol: Byłam na spacerku z Figulą nad Ślęzą :P Chyba ze 3 godziny spacerowałyśmy (Figa oczywiście latała jak szalona). Hi hi raz prawie do wody wpadła 8) Za chwilkę fotki :wink:

Posted

No i dzisiejsze foty Figi w mleczykach przed blokiem :lol:
Jeszcze nie z tego 3 - godzinnego spacerku :lol: :evilbat: :lol:

i same mlecyki :lol:

Przy innych kwiatach rosnących oczywiście przed blokiem 8)

i mordeczka :P

Ale makaron :oops:

Za chwilkę oczekiwana sesja :lol: :roll:

Posted

No to zaczynamy 8)
Hi hi pierwszy raz widziała rzeczkę z tak bliska :o :lol:

Wolałam przyjrzeć się z mniejszej odległości :lol:

i wszystko jasne 8)

A idziemy dalej :wink:

O matko to chyba narzie tyle bo właśnie dostałam zaproszenie do sznaucerkowych szczeniaczków :angel: A nie mogę odmuwić :oops: