Justa Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Zawsze zaglądam do wszystkich 3 galeriii sznaucerków :D Do galci, do Figusi i Lunki :angel: Cóz tu ukrywac, jestem chora na sznauceromanie 8) :lol: Wczoraj na działeczce byłyśmy i troszku fotek jest u nas w Galerii :D A dziekujemy dziekujemy avatarek jak nabardziej dogomniacki :calus: Quote
Pasavera Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 i z mamusią :wink: Jaka zarośnięta powychodziła na tych fotach :o i miśkowata Evita :wink: Lecem zobaczyć co w Galciowej galerii słychać :angel: Quote
Justa Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Hihihi jaie wszystkie szczesliwe!!! :angel: :angel: :angel: Ja zazdroszcze tylu piesków na raz :D Raj na Ziemi!!! I czekam na fotki Figuli których nie zdązyłas ostatnio wstawic do końca :D 8) Quote
Pasavera Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 Jeszcze troche szczeniorków zostało :oops: więc wstawię jeszcze kilka i zabieram się za zdjęcia Figuli :lol: ufff pierwszy raz tyle fot przez 2 dni zrobiłam :o Aż pamięci na karcie zabrakło :oops: :wink: Quote
Justa Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Ooooj to czzekaj, przyniose popcorn i cole, bo zapowiada sie dłuuuugie oglądanie :lol: Quote
Pasavera Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 ah te obróżki takie niewygodne 8) Trza się podrapać :lol: Wpatrzony w coś Kiler :wink: I moja ulubiona fota :angel: - Kiler hmmma tu co tak żółto :hmmmm: I na koniec buźki dla Dogomaniaków :wink: Koniec :lol: O przekąski jak najbardziej :lol: Quote
Justa Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Rozpływam sie przed tym monitorem przez te misiaki!!! :angel: :angel: :angel: Przekąsek niestety brak :-? Trzeba pójść i sobie zrobic popcorn samemu :D W tym czasie mam nadzieje pojawia się nowe fotaski!!! 8) Quote
Pasavera Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 Pojawią się pojawią :lol: Tym razem czas na Figulkę :wink: Quote
Pasavera Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 No to spacerku nad Ślęzą ciąg dalszy :lol: 8) Foty w sumie są do siebie bardzo podobne :roll: Wdrapując się na górkę :wink: i weszłyśmy w "aleję mlecyków" :lol: i gdzie te mlecyki siem podziały :( Już je widze :angel: są! No chodź i zobacz :P Alle makaron :oops: Quote
Justa Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 :angel: :angel: :angel: O kurce to sie Figula chyba ucieszyła z takich terenów!!! Daleko macie do tej Ślęzy? :angel: :angel: :angel: Quote
Pasavera Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 No pewnie, że Figa zadowolniona :angel: Do łąki nie jest tak daleko - jakieś 10-15 minutek spacekiem :wink: Ale nie chodziłam tam bo ostatnio trawska wypalali i zgożelisko pozostało tylko :wink: Kiedyś chodziłam też na taką podobną łąkę ale strasznie długo się tam szło i zrezygnowałam :wink: i rzeczki nie było :lol: Ale jak już tu trawka odrosła to częściej będziemy chodzić :P Zwłaszcza, że jest piękny park milenijny :wink: - jeszcze troche mało w nim drzewek, ale rosną rosną :lol: Quote
Justa Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Nio i co mówisz, że nie macie takich terenw rozległych? 8) Przynajmniej am jet adniej niz na naszym nieszczęsnym lotnisku i nie trzeba siemartwić, że Cie wyrzuca i mandat wlepią :-? Quote
Pasavera Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 No oczywiście każdy krzaczek musiał być obwąchany :wink: W poszukiwaniu czegokolwiek :lol: oho mostek :-? kto mnie przez niego przeprowadzi? :-? ha! pewnie, że pańcia a któż by inny :lol: o mmammo :eek: pańciu trzymaj mnie mocno :roll: Quote
Pasavera Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 :wink: i biegamy Coś wyniuchała :lol: C.D.N :P Quote
dbsst Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 :angel: :angel: wyglada jak diabelek :D i ta czerwona obrozka cuuuuuuuuuuuuuuuudo Quote
malawaszka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 aaale piękne :multi: i szczeniorki cudne :laola: wycałowałabym wszystkieeeeee :angel: Quote
Pasavera Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 i śliczniasty "lasek" :angel: Figa przewodnik :lol: W pogoni :lol: Quote
anetta Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Oo jjeeeeej ale pieknie :D Ten aske jest bombowy, wspanialy :angel: Jakby moja wparowala na takie laki to juz by tam zamieszkala razem z myszami :roflt: :chaos: Quote
Pasavera Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 :D Zadowolniony psiak :P Dzięki, że zaglądacie :calus: Quote
Pasavera Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 no to jeszcze troche wiosenki :lol: :oops: :lol: i z boksereczkiem Maksiem :wink: :lol: Quote
malawaszka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 ależ piękna ta alejka w lesie brzozowym - uwielbiam takie :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts