Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hihihi Figula kompeltnie olała sprawę ;)

A Fuksio zawsze takie miny strzela, że normalnie śmiac mi sie chce :lol:

:drinking: :drinking: :drinking:

Posted

A właśnie i jak to szkolenie Lunkowe poszło? Co robiłyście? Ja mam pod nosem szkolenie ale jakoś z Figą nie wiem czy cokolwiek by wyszło. Bardzo kusi mnie tor Agility :angel: hmmm jeszcze zobaczymy :wink:

Zobaczcie jakie słodziaki znalazłam :angel: Tą fotkę zrobiłam na wystawie we Wrocku rok temu :wink:

Posted

na szkoleniu już całkiem całkiem - tydzień temu Lunka panikarz nauczyła się zostawać :lol: a ostatnio robimy jej też spacerki bez smyczy z ASTem - świetny pies - ona się na niego rzuca a on nic :lol: :angel:

Posted

:calus:

No to teraz troszke zmienimy repertuar fotecek :lol: To dzisiajsze fotki wyścigów konnych we Wrocławiu na Partynicach :wink: Zdjęcie będą troche chaotycznie powklejane bo mój aparat chyba zwariował i jakieś dziwne nazwy powymyślał :-? :lol:

8)

Posted

Pasavera napisał(a):
O Aisa :calus: Następnym razem musimy jaiś znak rozpoznawczy ustalić bo inaczej to się nie znajdziemy w takim tłumie :lol:

Musimy, musimy :D
A może weźmiesz Fige ? To wtedy i ja będę mogła Ciebie znaleść ;)

Pozdrówki

Posted

No z Figą to jest pewien problem . . . bo nie wiem jak się będzie zachowywała w stosunku do koni :-? Kiedyś szczekała, ale jak teraz jest to nie wiem :wink: I dość długo tam jadę a Figa ma chorobę lokomocyjną :-? Ale postaram się chociaż raz z nią być :D

Posted

Pasaverka wstawiaj te konisie do "Radostne Tfurczości" to się madziorka ucieszy ;)

A figulka miodzio :angel: Agility bardzo ciekawa wprawa, my cwiczymy na naszym płotku na działce ;) :lol:

Posted

Pasavera napisał(a):
No z Figą to jest pewien problem . . . bo nie wiem jak się będzie zachowywała w stosunku do koni :-? Kiedyś szczekała, ale jak teraz jest to nie wiem :wink: I dość długo tam jadę a Figa ma chorobę lokomocyjną :-? Ale postaram się chociaż raz z nią być :D

TO super ! :D Koni to tam wcale widzieć nie musi ;) chyba, że jej specjalnie pokażesz :P

Ja mam takie szczęście, że Doris ani nie szczeka na konie, ani się ich nie boi :D